Σελίδες

29 Νοεμβρίου 2023

Δελτία τύπου της Νικής για τις δηλώσεις του Δημητρίου Νατσιού για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και για την συνάντηση με τον Αρμένιο Πρέσβη

Δελτίο Τύπου: 
Δηλώσεις του Δημητρίου Νατσιού για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
 
«Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο για τους ελεύθερους επαγγελματίες είναι απαράδεκτο και άδικο, να φορολογούνται δηλαδή ανεξαρτήτως των εισοδημάτων τους. Θυμίζει την Αγγλία του 1700 που φορολογούσαν τους πολίτες με βάση τον αριθμό των παραθύρων που είχαν στα σπίτια τους. Επιτέλους η κυβέρνηση να σεβαστεί αυτούς τους ανθρώπους που προέρχονται από μια 15ετία μνημονίων και έναν εγκλεισμό πανδημίας. Ας τους σεβαστεί και να τους φορολογήσει με δικαιοσύνη» 
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ 
 
Δελτίο Τύπου: 
Συνάντηση του προέδρου της ΝΙΚΗΣ με τον Αρμένιο Πρέσβη
 
Με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελληνική Δημοκρατία κ.Τιγκράν Μκρτσιάν (Tigran Mkrtchyan) συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός .
 
Οι δύο άνδρες κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους αναφέρθηκαν στην αιώνια φιλία των δύο λαών οι οποίοι συνδέονται με κοινή ιστορία, πολιτισμό και νοοτροπία.
 
Όπως ανέφερε ο κ. Νατσιός, Έλληνες και Αρμένιοι δεν ενώνονται μόνον από την αρχαιότητα και το ένδοξο παρελθόν αλλά και από τον πόνο για τη αλησμόνητη πατρίδα και τους προγόνους τους που έπεσαν θύματα της γενοκτονίας.
 
Ο κ. Μκρτσιάν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αναγκαιότητα ενίσχυσης των σχέσεων των δύο χωρών εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης ώστε να φτάσουν σε στρατηγικό επίπεδο. Επίσης υπογράμμισε τη σημασία των ομάδων φιλίας προσδοκώντας στον ενεργό ρόλο της ΝΙΚΗΣ.
 
«Ελπίζουμε να μπορέσουμε να συνεργαστούμε συντονισμένα καθώς έχουμε κοινά συμφέροντα, κοινές προκλήσεις και κοινούς αντιπάλους» σημείωσε.
 
Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του κινήματος μέσω της κοινοβουλευτικής διπλωματίας και των ομάδων φιλίας. «Όσο μπορούμε θα προωθούμε τα συμφέροντα του φίλου Αρμενικού λαού . Στηλιτεύουμε τη διεθνή υποκρισία. Στην περίπτωση της διένεξης στη Μέση Ανατολή ξεσηκώθηκε όλος ο πλανήτης, ενώ αποσιωπήθηκε το δράμα και η τραγωδία του Αρμενικού λαού στην πρόσφατη διένεξη με τους Αζέρους» είπε και υποσχέθηκε ότι η ΝΙΚΗ θα βοηθήσει στα δίκαια αιτήματά του μέσω της Βουλής των Ελλήνων.
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.