Σελίδες

4 Νοεμβρίου 2023

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΖΑΡΝΤΙΕΡΑ!!

Γράφει ο Δαναός
 
Όσο τα χρόνια της παλιάς κοπής ξεθωριάζουν, τα νέα πρότυπα της ...μόδας και της νέας κανονικότητας στην απόλυτα επιλεγμένη δοσμένη ελευθερία τους, δοκιμάζουν με τρόπους ηλίθιους και ανάρμοστα πιεστικούς να επιβάλλουν την αρρωστημένη παρουσία τους.
 
Αν αυτό λέγεται "δημοκρατία" ας ανατρέξουν οι "γονείς" της νομοθεσίας στην πραγματική αυθεντική δημοκρατία των προγόνων μας.
 
Μάλλον όμως κανένας ίδιος δεν κάνει κάτι κακό σε άλλον ίδιο, αφού είναι και οι δύο ίδιοι!
Έτσι πορευόμαστε και συχνά ακούμε, βλέπουμε με την προώθηση των μεταλλαγμένων ΜΜΕ... σε κάθε εκπομπή, σε κάθε σόου, σε ότι έχει κουτσομπολίστικη τηλεθέαση, σε παρελάσεις φόρα παρτίδα. 
 
Καί ίσως σε μία φανταστική μελλοντική καταπληκτική βο(υ)λή των τότε σωτήρων αρίστων να κάθονται εναλλάξ σαν κυβέρνηση οι ζαρτιέρες ή οι καλτσοδέτες με βοηθητικό στήριγμα εξουσίας τα στριγκάκια ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ.
 
Είναι όντως στιγμές ανεπανάληπτες με την φύση να οργιάζει, να κελαηδούν τα Πουλάκια... (όσα γλίτωσαν δηλαδή). 
Και με το τραγουδάκι ...τσιριμπιμ τσιριμπομ κυρ, αστυνόμε να πηγαίνουν με ζουζουνιάρικα πηδηματάκια γιά γιά γιά.... δεν μου έρχεται τώρα, μαντέψτε το εσείς.
Έτσι θα γίνουν όλα μία μεγάλη, ευχάριστη, τουρλουμπούκι παρεΐτσα..
  
Άχ βαχ που δεν θα προφτάσω να τα ζήσω ...στο έπακρον. 
Όμως οι πιο νεότεροι τυχεράκηδες θα απολαύσουν εικόνες απείρου κάλλους. 
 
Ε!! Να πούμε και κάτι ομαλό να στανιάρουμε!!
Αυτά φιλαράκια καλά να είστε όλοι σας και ευχαριστώ.

10 σχόλια:

  1. ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΣΛΙΠ Κ ΤΙΣ ΚΥΛΟΤΕΣ [ ΤΑ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΙΣΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ 2 Μ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ Ν ....] ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ .
    ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ φανταστική μελλοντική καταπληκτική βο(υ)λή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ Η ΚΑΙ ΣΤΡΙΓΓΛΙΕΣ ...ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ !!!!
    ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου Γιώργη με τα ωραία σου ...
    Πράγματι είμαστε για γέλια και για κλάμματα,και η εισβολή και κατάληψη των πάντων από την ανωμαλία είναι γεγονός.
    Κρατάω με χαμόγελο το ότι "δεν θα είμαστε εδώ" για να ζήσουμε την πλήρη διάβρωση και τον εξευτελισμό της ζωής στην ταλαίπωρη Ελλάδα μας.
    Όλα γίνονται βάσει σχεδίου, και είναι γνωστόν σε όλους από που κατευθύνονται όλα.
    Απλώς λυπάμαι για τους απογόνους μας, και για το αιματοβαμμένο χώμα το οποίο μολύνουν οι "προοδευτικοί".
    Να είσαι πάντα καλά, και Ο Θεός να σου δίνει δύναμη αδελφέ μου, για να χαρίζεις λίγο χαμόγελο παρά τα όσα τραβάς και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως ο αγαπητός φίλος Δαναός εμπίπτει σε δημοσιεύσεις πορνογραφικού περιεχομένου;
    Βέβαια θα πει (και δικαιολογημένα) ότι αυτός δεν το ξεκίνησε.
    Τον ωθεί η πορνοκατάστασις της πολιτικής και κοινωνικής ζωής και μάλλον από σεμνότητα δεν τα είπε εντελώς χύμα.
    Νάσαι καλά Γιώργο και μακρυά από φούστηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ periklis
    ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΜΑΣ ΤΣΙΓΚΛΑΝΕ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΡΑΞΙΟΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ;;; ΤΟΥΣ ΚΩΦΑΛΑΛΟΥΣ Κ ΤΥΦΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ ΤΟΥΣ ;;
    ΟΧΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΛΛΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ Κ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΙΣΩ ΤΡΥΠΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΦΩΝΙΖΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΝΑ .
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΣΩΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Κ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ .
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ Κ ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ Ή ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρεις πόσες φορές έχω την αίσθηση ότι ζω σε ένα βόθρο;; Αυτή είναι η μοντέρνα κοινωνία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ CyanUranus
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΗ
    ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΙΡΛΑΝΤΕΣ ΟΙ ΚΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημέρα αδερφέ μου πολύ καλά το έθεσες δυστυχώς όπως φαίνεται εμείς έχουμε μείνει αρκετά πίσω, ειμεθα μοντέλα του παρελθόντος η ποιο νέες γενιές έχουν μπερδέψει την γραβάτα με το σωβρακο, εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας με τον πάτο του αρκεί να είναι κόσμος και να μην προσπαθεί να μου περάσει την ανωμαλία του για νορμάλ αυτό που δεν έχουν καταλάβει αυτά τα άτομα η φύση έχει κάνει θηλυκό και αρσενικό για την διαιώνιση του είδους, εάν η ανωμαλία τους ήτανε νορμάλ δεν θα υπήρχανε σήμερα, αυτή είναι η ΝΤΠ, ο Θεός να δίνει χρόνια στον πουτιν και σε όποιον άλλον ηγέτη που συμμερίζεται την πραγματικότητα γιατί αλλιώς θα μας φάει το μαύρο το φίδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ Νέρια
    ΝΕΡΙΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ ΨΕΚΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ .
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!!
    ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ .
    ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ , ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ [ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΗΠΙΑ !!! ] ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΦΤΑΣΕΙ .

    ..........[ Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2023 12:27 Αυτά που πρεσβευεις εσύ είναι σκοταδισμός & ημιμάθεια (όχι απαραίτητα δικής σου), αλλά αυτής της χώρας που δημιούργησε ένα πλήθος κομπλεξικων και δυστυχισμενων ανθρώπων... Σου αρέσει αυτή η κατάντια?? Γελάνε μαζί μας όλες οι επιστημονικά εξελιγμένες χώρες... λυπάμαι που σου το λέω, δεν πας καλά! Χρειάζεσαι επειγόντως ψυχιατρο!!

    ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΩ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑΤΙ .....ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΡΟ.
    ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ TheEllinas1
    ΑΔΕΡΦΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ Κ ΕΓΩ
    ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ Κ ΟΧΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ Κ ΟΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ .
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ....ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΣΑΔΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ.
    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ Η ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ.
    ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΠΑΤΟ Κ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΖΩΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. *...........πλήθος κομπλεξικων και δυστυχισμενων ανθρώπων.*..εεεεε;;;;; Εχεις ακούσει την παροιμία που λέει σηκώθηκαν τα παπούτσια να βαρέσουν το κεφάλι;;; Αυτό ζούμε. Ο βόθρος λέει ότι εμείς είμαστε οι λερωμένοι που δε συμφωνούμε μαζί τους. Θύμισέ της ότι μέχρι πρόσφατα η ιατρική και η νομική επιστήμη ονόμαζαν την πράξη παρά φύσιν. Χρειάζονται καλά ελληνικά για να κατανοήσει ότι σημαίνει ενάντια στη φύση. Αρα και ενάντια σε ό,τι και όπως το δημιούργησε ο Θεός για να λειτουργεί. Επίσης, και οι δύο επιστήμες αυτές κατέτασσαν τους ομοφυλόφιλους στους ψυχικά διαταραγμένους. Αντε γιατί κάποιοι ή ξεχνάνε ηθελημένα ή δε γνωρίζουν λόγω ηλικίας. Δε συμβαίνει σε όλους μας όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.