Σελίδες

15 Νοεμβρίου 2023

Ελλάδα και Τουρκία: Τα πρότυπα που προωθούν οι τηλεοπτικές σειρές στην ελληνική κοινωνία και τα αντίστοιχα πρότυπα στην τουρκική

Στην Τουρκία βλέπουν ιστορικές σειρές στην Ελλάδα αποθεώνεται η παρακμή
 
Η ελληνική κοινωνία αναμφίβολα «νοσεί» βαριά και την πλέον σαφή απεικόνιση του επιπέδου παρακμής της, την δείχνουν οι, κακής ποιότητας στην πλειοψηφία τους, σειρές μυθοπλασίας, που έχουν κατακλύσει τα τηλεοπτικά δίκτυα τα οποία καρπώνονται το 50% της αξίας τους από τα ευρωπαϊκά κονδύλια.
 
Στην Τουρκία τα παιδιά μεγαλώνουν βλέποντας στις τηλεοράσεις τους ηρωικά κατορθώματα της τουρκικής ιστορίας, ενώ στην Ελλάδα… αποθεώνεται ο εκφυλισμός της κοινωνίας και παρακμή της
 
Σε μία εποχή που το 50% της παραγωγής των εγχώριων σίριαλ είναι επιδοτούμενα από την ΕΕ (κάτι που πέτυχε ο Λ.Κρέτσος στο τελευταίο τρίμηνο της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ) εκτός από το πρωτοφανές, να μην υπάρχουν ουσιαστικά κωμικές σειρές, βλέπουμε σε μόνιμη βάση βία, ίντριγκες, δολοφονίες, παράνομες σχέσεις, αποθέωση της ομοφυλοφιλίας (όλο και περισσότερες ομοφυλοφιλικές σκηνές μεταξύ ανδρών), απάτες, υβρεολόγιο, κάκιστα πρότυπα κλπ..
 
Και όλο αυτό το σκουπιδαριό χρηματοδοτείται από τις διαφημιστικές. Και εν συνεχεία οι σειρές αυτές, αποθεώνονται από έμμισθα των εταιρειών παραγωγής τρολ στο X (Twitter) και λιγότερο στα άλλα σόσιαλ μίντια; 
 
Μην ξεχνάμε ότι η τηλεόραση είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας.
 
Επάνω βλέπετε την διαφορά μεταξύ της ελληνικής και της τουρκικής κοινωνίας, όπως τις έπλασαν οι εκατέρωθεν πολιτικές ηγεσίες, ειδικά τα τελευταία 15 χρόνια.

1 σχόλιο:

  1. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ Κ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΛΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Κ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΡΥΦΟ ΠΙΑ, ΟΣΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.