Σελίδες

21 Νοεμβρίου 2023

Η μετανθρωπιστική ψηφιακή ατζέντα της παγκοσμιοποιητικής λατρείας θανάτου απαιτεί την υποταγή σας, ειδάλλως...

Είναι σπάνιο, αλλά κάθε τόσο συναντάς κάποιον που φαίνεται να κατανοεί πλήρως την αντι-ανθρώπινη φύση της ατζέντας της παγκοσμιοποίησης που προωθείται στην κοινωνία σήμερα από τα Ηνωμένα Έθνη, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τη Λέσχη της Ρώμης, την Τριμερή Επιτροπή κ.λπ.
 
Είναι μια ατζέντα που πιστεύω ότι είναι μια μορφή παγκόσμιου τεχνοφασισμού. Φανταστείτε το ναζιστικό Τρίτο Ράϊχ με τη δύναμη της σημερινής τεχνητής νοημοσύνης που διευθύνεται από υπερυπολογιστές. Αν αυτή η ίδια ιδεολογία ήταν ζωντανή σήμερα, και πιστεύω ότι είναι, αυτό που τελικά θα καταλήγατε είναι ένα ανερχόμενο Τέταρτο Ράϊχ που τοποθετείται για πλήρη κυριαρχία σε όλες τις φυλές και τις γλώσσες. Έχουμε δει τον αντισημιτισμό που είναι εγγενής σε αυτό το σύστημα τις τελευταίες εβδομάδες. Το έχουμε δει σε πανεπιστημιουπόλεις, όπου ολόκληρο το κίνημα των «τρανς» έχει τροφοδοτηθεί. Έχουμε δει τα άσχημα συνθήματα να εκτοξεύονται στους δρόμους της πόλης μας. Το βλέπουμε στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία του κόσμου, το Ισλάμ. Όλες αυτές οι διάφορες παρατάξεις μοιράζονται ένα κοινό πράγμα, απαιτούν την υποταγή μας.
 
Είδαμε επίσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας πώς οι παγκοσμιοποιητές τοποθέτησαν τα τσιράκια τους για να ασκήσουν σχεδόν πλήρη έλεγχο στην ανθρώπινη δραστηριότητα, περιορίζοντας την ελευθερία κινήσεών μας, λέγοντάς μας πού μπορούσαμε και πού δεν μπορούσαμε να συναντηθούμε, με πόσους και για πόσο καιρό. Μας είπαν ποιες επιχειρήσεις ήταν «απαραίτητες» και ποιες όχι. Ασκούσαν έλεγχο στη συνάθροισή μας προς την λατρεία. Προσπάθησαν να ελέγξουν την οικονομική μας δραστηριότητα (αγορές μόνο σε μεγάλα καταστήματα, όχι σε αυτά τα βρώμικα ανεξάρτητα καταστήματα). Αποθάρρυναν τη χρήση μετρητών και έλεγχαν τις αποφάσεις μας για την υγειονομική περίθαλψη (πρέπει να πάρετε ένα ατελείωτο πρόγραμμα ενέσεων μιας μυστηριώδους ουσίας με μυστικά συστατικά). Μιλώντας περί υποταγής, ήθελαν όλοι να έχουμε μια εφαρμογή στα τηλέφωνά μας που θα μας αναγνώριζε ως έναν από τους σκλάβους τους, ο οποίος είναι συνεχώς ενημερωμένος για τις λήψεις μας και εγκεκριμένος για τα ταξείδια και την είσοδο σε διάφορους δημόσιους χώρους. Το μάντρα της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ είναι «Κανένας άνθρωπος δεν θα μείνει πίσω» από αυτό το σύστημα.
 
Λίγοι άνθρωποι βλέπουν όλη την άσχημη εικόνα του τι συμβαίνει. Δεν μπορούν να συνδέσουν τις τελείες. Μπερδεύονται από όλους τους παίκτες και τις πολλές απαιτήσεις τους.
 
Η Laura Aboli είναι πολίτης του Ηνωμένου Βασιλείου με υπόβαθρο στις επιχειρηματικές επιχειρήσεις και τη συλλογή πληροφοριών.
 
Σε απάντηση σε αυτό το αναδυόμενο πνεύμα παγκόσμιου ελέγχου που απαιτεί μαζική υποταγή, η Aboli ίδρυσε το Ενωμένο Δημοκρατικό Διεθνές Κίνημα για την Ευαισθητοποίηση και την Ελευθερία το 2020. Είπε ότι κάτι χρειάζεται για να αντιμετωπιστεί ο φόβος και ο έλεγχος του νου που οδηγεί τους ανθρώπους να αποδεχτούν πρόθυμα το απαράδεκτο – την απώλεια της ελευθερίας τους, τον περιορισμό των πολιτικών δικαιωμάτων και την επιβολή μιας «νέας κανονικότητας» βασισμένης στον διαχωρισμό, την αποξένωση, την αποσύνδεση και τον απόλυτο έλεγχο από μια ομάδα ελίτ δισεκατομμυριούχων της παγκοσμιοποίησης.
 
Στο συνέδριο Better Way τον Ιούνιο του 2023 στο Bath της Αγγλίας, η Aboli έδωσε μια ομιλία σχετικά με την μετανθρωπιστική ατζέντα που επιδιώκει να αντικαταστήσει τον χριστιανικό πολιτισμό και τις βιβλικές αξίες με μια αντίχριστη, αντι-ανθρώπινη δυστοπία. Εάν η ομιλία της έχει απήχηση σε εσάς όσο και σε μένα, παρακαλώ μοιραστείτε την με τους φίλους και την οικογένειά σας.
 
H Aboli λέει ότι ο μετανθρωπιστικός στόχος είναι να μας κάνει να αμφισβητήσουμε την πιο θεμελιώδη διάκριση της ανθρώπινης ταυτότητας: το φύλο μας.
 
Στο βιβλίο του 1980 "Το σοσιαλιστικό φαινόμενο", ο Ρώσος συγγραφέας Egor Shafarevich, ο οποίος ήταν σύγχρονος και συνεργάτης του μεγάλου Alexander Solzhenitsyn, επισημαίνει ότι ο τελικός στόχος όλων των σοσιαλιστικών ιδεολογιών, από την αρχή του χρόνου, ήταν μια χρόνια επιθυμία θανάτου. Θάνατος του πολιτισμού. Θάνατος του νοήματος. Θάνατος της ομορφιάς. Θάνατος της οικογένειας. Θάνατος της ανθρώπινης ύπαρξης. Αν και χρησιμοποιεί διαφορετικές μεθόδους, η σύγχρονη τεχνοκρατία είναι, όπως και ο σοσιαλισμός, ένα κολεκτιβιστικό κίνημα που ισχυρίζεται ότι εργάζεται για το «ευρύτερο καλό» της κοινωνίας, ενώ στην πραγματικότητα εργάζεται για να την καταστρέψει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η άμβλωση και το κίνημα LGBTQ είναι οι δύο μεγαλύτερες εμμονές της αριστεράς αυτή τη στιγμή - και οι δύο οδηγούν στο θάνατο της ανθρώπινης φυλής.
 
Η Aboli το αναγνωρίζει αυτό όταν σχολίασε στο παραπάνω βίντεο:
 
«Αν δεν ξέρεις ποιος είσαι. Εάν ήδη προσδιορίζεστε ως υβρίδιο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, θα πειστείτε εύκολα να γίνετε υβρίδιο μεταξύ ανθρώπου και μηχανής. Η ιδεολογία του φύλου είναι το 2 συν 2 ίσον 5 από το δυστοπικό μυθιστόρημα του George Orwell του 1984. Είναι η τελική δοκιμασία, για να δούμε αν θα ακολουθήσουμε την πιο παράλογη κομματική γραμμή προς τη δική μας εξαφάνιση. Αλλά 2 συν 2 ισούται με 4, και ανεξάρτητα από το πώς επιλέγετε να ντυθείτε, να αποκαλέσετε τον εαυτό σας ή να αλλάξετε τη σωματική σας διάπλαση, δεν θα το αλλάξετε αυτό. Η θλιβερή πραγματικότητα, ωστόσο, είναι ότι στη διαδικασία του 'gaslighting' για να μας φέρουν πιο κοντά σε ένα μετα-ανθρώπινο μέλλον, έχουν βλάψει ψυχικά και σωματικά έναν αυξανόμενο αριθμό παιδιών και νέων. Και χειροτερεύει. Αυτό, πρέπει να σταματήσει».
 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:
 
Ο τελικός στόχος είναι να εξαλείψουμε την ανθρωπότητα όπως την ξέρουμε. Μόλις καταλάβετε τον τελικό προορισμό, γίνεται πολύ πιο εύκολο να κοιτάξετε πίσω και να αναγνωρίσετε την ψυχολογική προετοιμασία, τη βιολογική παραβίαση, την πολιτισμική κατήχηση και την εκπαιδευτική προετοιμασία στην οποία υποβληθήκαμε για δεκαετίες για να μας κάνουν να αποδεχτούμε ένα μετα-ανθρώπινο μέλλον.
 
Χρειάζεται πολλή σωματική και ψυχολογική κακοποίηση για να πείσουμε ένα έξυπνο είδος σαν το δικό μας να συμφωνήσει με την εξαφάνισή του.
 
Τα περισσότερα, αν όχι όλα, που έχουν ξεπεράσει τα τελευταία 60 χρόνια σχεδιάστηκαν για να μας φέρουν πιο κοντά στην αποδοχή μιας τέτοιας δυστοπικής πραγματικότητας.
 
Είτε σας ενδιαφέρει να το αποδεχτείτε είτε όχι, ζούμε σε ένα υπερ-ελεγχόμενο Μάτριξ, όπου η αντίληψή μας για την πραγματικότητα σχεδιάζεται σχολαστικά, διαχειρίζεται και εκτελείται προκειμένου να μας ελέγχουν και να μας κατευθύνουν προς όποια κατεύθυνση θέλουν - και η κατεύθυνση είναι μια μετα- ανθρώπινος κόσμος.
 
Για αυτό, χρειάστηκε πρώτα να αποσταθεροποιήσουν, να απανθρωποποιήσουν και να αποθαρρύνουν την ανθρωπότητα με κάθε δυνατό μέσο.
 
Η καταστροφή της πυρηνικής οικογένειας, τα παιδιά που διδάσκονται από το κράτος, η άμβλωση, η εξάλειψη του Θεού και της πνευματικότητας από την εκπαίδευση, η ζωή σε μεγαλουπόλεις και μακριά από τη φύση, η τοξική τροφή, ο αέρας και το νερό, τα social media που αντικαθιστούν την πραγματική ανθρώπινη σύνδεση και αλληλεπίδραση, η κατασκευασμένη οικονομική κρίση και φορολογία, οι ατελείωτοι πόλεμοι και η μαζική μετανάστευση, το άγχος, η ανησυχία, η κατάθλιψη, τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ο συνεχής φόβος, ο ηθικός σχετικισμός ως η νέα θρησκεία, και θα μπορούσα να συνεχίσω για το πώς επηρεάζεται και εξαναγκάζεται η ανθρωπότητα να απομακρυνθούμε από όλα τα πράγματα που μας δίνουν δύναμη, ασφάλεια, σκοπό και νόημα.
 
Ένας αδύναμος, ανήθικος, αποκομμένος και άσχετος, αδαής και άρρωστος πληθυσμός, είναι εύκολος στόχος για το επόμενο στάδιο: τη δημιουργία μιας ολόκληρης γενιάς ανδρόγυνων όντων.
 
Η αρρενωπότητα δέχεται επίθεση, ψυχολογική, πολιτισμική και βιολογική.
 
Οι γυναίκες αντικαθίστανται στον αθλητισμό, την ψυχαγωγία και την πολιτική από άνδρες που προσποιούνται ότι είναι γυναίκες.
Και τα παιδιά κατηχούνται στο σχολείο να πιστεύουν ότι το φύλο είναι επιλογή.
Το κίνημα των τρανς δεν είναι κίνημα βάσης - προέρχεται από την κορυφή.
Δεν έχει καμμία σχέση με την ελευθερία της έκφρασης, τη σεξουαλικότητα ή τα πολιτικά δικαιώματα των ανθρώπων.
 
Είναι ένα σατανικό psy-op με σαφή ατζέντα για να μας φέρει πιο κοντά στον μετανθρωπισμό, κάνοντάς μας να αμφισβητήσουμε την πιο θεμελιώδη έννοια της ανθρώπινης ταυτότητας - το φύλο μας.
 
(Χειροκρότημα: Σας ευχαριστώ)
 
Αν δεν ξέρεις ποιος είσαι, αν ταυτίζεσαι ήδη ως υβρίδιο μεταξύ άνδρα και γυναίκας, θα πειστείς εύκολα να γίνεις υβρίδιο μεταξύ ανθρώπου και μηχανής.
 
Η ιδεολογία του φύλου είναι το 2+2=5 από το δυστοπικό μυθιστόρημα του Τζορτζ Όργουελ το 1984.
 
Είναι το τελευταίο τεστ για να δούμε αν θα ακολουθήσουμε την πιο παράλογη κομματική γραμμή προς τη δική μας εξαφάνιση.
 
Αλλά 2+2=4, και όπως κι αν επιλέξετε να ντυθείτε, να τηλεφωνήσετε ή να αλλάξετε σωματική διάπλαση, δεν θα το αλλάξει αυτό.
 
Η θλιβερή πραγματικότητα, ωστόσο, είναι ότι στη διαδικασία του 'gaslighting' για να μας φέρουν πιο κοντά σε ένα μετα-ανθρώπινο μέλλον έχουν βλάψει ψυχικά και σωματικά έναν αυξανόμενο αριθμό παιδιών και νέων. Και μόνο χειροτερεύει.
Αυτό πρέπει να σταματήσει.
 
 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ Κ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Κ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΣΤΩ ΤΑ ΛΙΓΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΥΣΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ Κ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ.
    ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Κ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.