Σελίδες

30 Νοεμβρίου 2023

Προωθούνται ύπουλα οι «οικογένειες» ομοφυλοφίλων στα σχολεία!

από το κανάλι NIKH
 
Δημιουργείται πλήρης σύγχυση πάνω στην ταυτότητα του φύλου που συνδέεται με αυξημένα ποσοστά κατάθλιψης, αυτοκτονιών και άλλων ψυχικών νοσημάτων. Υπάρχει διαφωνία και σκεπτικισμός εντός της εκπαιδευτικής κοινότητας και εντός της κοινωνίας. Δεν πρόκειται για τη φυσική και τα μαθηματικά ούτε καν για τη βιολογία και τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος. Πρόκειται για εκπαιδευτική ύλη που είναι σε σύγκρουση με τις φιλοσοφικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις πολλών γονέων, ίσως της πλειοψηφίας των Ελλήνων γονέων, εάν γνώριζαν τι πραγματικά διδάσκονται τα παιδιά τους. 
 
Διαπιστώνουμε μια εμμονική προσήλωση της Κυβέρνησης σε μια ατζέντα αποδόμησης των αξιών και των ταυτοτήτων πάνω στις οποίες στερεώθηκε η ελληνική κοινωνία. Σας καλούμε να σεβαστείτε τα διεθνή θεσμικά κείμενα για το δικαίωμα των Ελλήνων γονέων που επιθυμούν διαφορετική, πνευματική τροφή για τα παιδιά τους, δίνοντας τους τη δυνατότητα εξαίρεσης και εναλλακτικής επιλογής από το πρόγραμμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.