Σελίδες

14 Οκτωβρίου 2023

Συνάντηση προέδρου της ΝΙΚΗΣ με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και επισκέψεις σε Μονές της Θεσσαλονίκης

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες (Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023) ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός. Την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζησόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας, Νικόλαος Χατζηγεωργίου, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, Αριστείδης Τσάτσαρης, ο Ταμίας Ιωάννης Σφήνας και τα μέλη, Βάϊος Γκόρας και Παρασκευάς Κιαρτσίδης
 
Ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ κατά τη διάρκεια της συνάντησης -η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα- ενημερώθηκε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τους σκοπούς της ίδρυσης και λειτουργίας της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ, καθώς και για το θεσμικό πλαίσιο που διέπει την εκπροσώπηση του στρατιωτικού προσωπικού. Επίσης ο κ. Νατσιός πληροφορήθηκε για θέματα που αφορούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και έχουν αναδειχθεί από την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ, καθώς και για θέματα πανελλήνιου ενδιαφέροντος του στρατιωτικού προσωπικού, που έχουν αναδειχθεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. 
 
Κλείνοντας την συνάντηση, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχήθηκαν στον κ. Πρόεδρο, μια καλή και δημιουργική κοινοβουλευτική θητεία και τον ευχαρίστησαν για την συνεργασία του, όσον αφορά την ανάδειξη και την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ από την πλευρά του, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα πάγια και δίκαια αιτήματα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, όσον αφορά την ισότιμη εργασιακή του αντιμετώπιση, σε σχέση με τους υπόλοιπους εργαζομένους και δεσμεύτηκε όπως προβεί το προσεχές διάστημα, σε θεσμικές ενέργειες προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μέσω κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων, σε συνεργασία με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, προκειμένου να αρθούν οι υφιστάμενες αδικίες προς το στρατιωτικό προσωπικό και διαβεβαίωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την περαιτέρω διεύρυνση και εμβάθυνση της συνεργασίας, με γνώμονα την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους.
 
Δελτίο Τύπου: Επίσκεψη σε μοναστήρια της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε πρόσφατα ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης Νικόλαο Παπαδόπουλο και τον υποψήφιο βουλευτή Κιλκίς Ηλία Θεοχαράκη.
 
Τα στελέχη της ΝΙΚΗΣ προσκύνησαν στη γυναικεία Ι. Μ. Αγίου Γρηγορίου Παλαμά στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης οπού τους υποδέχθηκε η Γερόντισσα της Μονής μοναχή Ξένη. 
 
Aμέσως μετά κατευθύνθηκαν στη γυναικεία Ι.Μ. Παναγίας Θεοσκέπαστης Σοχού, μετόχι της Ι.Μ. Δοχειαρίου Αγίου Όρους, όπου συναντήθηκαν με την Ηγουμένη Ευσεβία Μοναχή. 
 
 
 
Τέλος πήραν την ευλογία του Ηγουμένου της ανδρώας Ι. Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Σοχού στο Λαγκαδά, ηγουμένου Ιωαννίκιου Κοτσώνη.
 

 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.