Σελίδες

13 Οκτωβρίου 2023

Το «Σπαθί του Γεδεών»…έσπασε, φέρνοντας το Χάος και τη μεγάλη Σύγκρουση

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος 

Ο Γεδεών, υπήρξε ο πρώτος μιας πολύ σημαντικής βιβλικής «ομάδας», αυτής των λεγόμενων Κριτών. Η ομάδα αυτή αποτελούνταν από ανθρώπους που είχαν υπεράνθρωπες δυνάμεις οι οποίες προερχόταν από την Θεία Χάρη ή όπως λέμε σήμερα, κάτι σαν… ομάδα με «ειδικές δυνάμεις» όπως αποκαλούνται σήμερα, από τους σχεδιαστές της βιομηχανίας των superhero της Marvel ή της DC comics.

Οι Κριτές, σύμφωνα με την Ιερά Παράδοση, ήταν – ας πούμε – οι «θεματοφύλακες» της Πίστης. Όποτε οι Εβραίοι είχαν μεγάλα χρονικά διαστήματα ειρήνης και ευμάρειας, ξεχνούσαν τον Θεό και τις εντολές Του, λατρεύοντας κυρίως ξένες θεότητες όπως ο Βάαλ για παράδειγμα, ο οποίος λατρεύονταν από τους γειτονικούς με τους Εβραίους λαούς (Σύριοι, Βαβυλώνιοι, Φιλισταίοι, Χαναναίοι κλπ) και «δίδασκε» έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής που βασιζόταν κυρίως στις ηδονές και την σαρκολατρεία. Και εξ αυτής της ροπής προς τις πιο φιλελεύθερες μορφές ζωής, έχαναν τη Χάρη του Θεού με σύνηθες αποτέλεσμα την υποδούλωση τους.

Οι Κριτές, είχαν αυτήν ακριβώς την αποστολή. Να τους «ξυπνήσουν» ελέγχοντας τους και ενίοτε να ηγούνται της προσπάθειας για απελευθέρωση από την υποδούλωση.

Ο πρώτος από αυτούς, ο Γεδεών, ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής. Ήξερε τον τρόπο να τους επαναφέρει στην αληθινή Πίστη και ήταν το φόβητρο των γειτονικών λαών και κυρίως αυτών που κατοικούσαν στη λεγόμενη Γη Μαδιάμ, τους Μαδιαμίτες.

Ακριβώς σε αυτή τη γή, όπου σήμερα κατοικούν οι Παλαιστίνιοι. Εκεί δηλαδή που βρίσκεται η λωρίδα της Γάζας. Σημειωτέον, οι Μαδιαμίτες αυτοί, είχαν υποδουλώσει τους Εβραίους και μάλιστα πολύ πιο εύκολα απ’ όσο περίμεναν.

Μέχρι που ήρθε ο Γεδεών ως Κριτής, μαζί με το σπαθί του.

Ο Γεδεών, έχοντας πάντα μαζί του αυτό το τρομερής δύναμης σπαθί που – κατά την εβραϊκή παράδοση – του είχε δώσει ο ίδιος ο Αρχάγγελος Γαβριήλ κατ’ εντολή Θεού, κατόρθωσε μόνο με μια χούφτα μαχητές που δεν ξεπερνούσαν καν τους τριακόσιους, όχι μόνο να νικήσει τους Μαδιαμίτες, αλλά και να ισοπεδώσει κυριολεκτικά την Γη Μαδιάμ και να την κάνει μέρος της Γης του Ισραήλ.

Κανείς δεν μπορούσε να γλυτώσει από τη δύναμη του σπαθιού αυτού που έφερνε πάντα μαζί του. Κι όταν τελείωσαν οι πόλεμοι και η ζωή των Εβραίων επέστρεψε στην ηρεμία, ο Γεδεών αφιέρωσε το σπαθί του στον Θεό και ασχολήθηκε μόνο με τα καθήκοντα του Κριτή (= δικαστή) που αφορούσαν κυρίως θρησκευτικά ζητήματα.

Το σπαθί του Γεδεών όμως, είχε την…τύχη της Κιβωτού της Διαθήκης. Δηλαδή, απλά…εξαφανίστηκε από προσώπου γής.

Όταν ο Γεδεών πέθανε και ο γιός του, ο Αβιμελέχ πήρε τα ηνία της οικογένειας, έψαξε παντού να βρεί το τρομερό αυτό σπαθί που θα τον καθιέρωνε ως τον πιο ισχυρό ανάμεσα στους ισχυρούς. Μάταια όμως.

Το σπαθί είχε εξαφανιστεί. Όπως ακριβώς και η Κιβωτός της Διαθήκης, μετά και την καταστροφή της Ιερουσαλήμ από τη στρατιά του τρομερού Ναβουχοδονόσωρ, βασιλιά της Βαβυλώνας.

Ποτέ όμως δεν έπαψε να είναι σύμβολο ιερό για τους Εβραίους, συμβολίζοντας το …ανίκητο του στρατού τους. Ειδικά στην νέα εποχή, της από της ιδρύσεως του κράτους τους το 1947 και πέρα και κυρίως μετά τον Πόλεμο των Έξη Ημερών, όπου ο Ισραηλινός στρατός ισοπέδωσε κυριολεκτικά τα πάντα στο πέρασμα του, ο συμβολισμός του σπαθιού του Γεδεών ήταν πολύ μεγάλος.

Αν εξαιρέσει κανείς τον ατυχή πόλεμο στα 1973 μεταξύ της Αιγύπτου και του Ισραήλ που πήρε το όνομα «Πόλεμος του Γιόμ Κιπούρ» από τη μεγάλη εβραϊκή αυτή γιορτή της Εξιλέωσης, όπου ενώ το Ισραήλ παρά τον αιφνιδιασμό που είχε υποστεί, είχε γυρίσει από ένα σημείο και μετά υπέρ του το παιχνίδι αλλά τελικά αναγκάστηκε να παραχωρήσει την περιοχή του Σινά στην Αίγυπτο του Ανουάρ Σαντάτ στο τέλος προς χάριν της…συμφιλίωσης και της ειρήνης στη Μέση Ανατολή, ο Ισραηλινός στρατός ο οποίος φέρει ακόμη και σήμερα το περίφημο ξίφος του Γεδεών στα εθνόσημα του, δεν έχασε ποτέ καμμιά άλλη μάχη με τους … «απογόνους των Μαδιατών», δηλαδή τους Παλαιστινίους, αλλά και από τους άλλους Άραβες μουσουλμάνους. Οι προστριβές βέβαια υπήρχαν, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Αλλά ποτέ δεν ήταν ικανές να δημιουργήσουν σοβαρό υπαρξιακό ζήτημα στο κράτος των Εβραίων.

Την 7η όμως του Οκτώβρη του 2023, ημέρα και πάλι της εορτής του Γιόμ Κιπούρ, η Ιστορία επαναλήφθηκε και μάλιστα σε νέο, πιο αιματηρό και επικίνδυνο επίπεδο. Αυτή τη φορά, ο αιφνιδιασμός δεν ήρθε από τους Αιγύπτιους. Αλλά από τους «Μαδαμίτες» Παλαιστινίους της Χαμάς… Τρομακτικός ο συμβολισμός, αλλά και πιο επίπονος λόγω του απόλυτου και αιματηρού αιφνιδιασμού.

Αυτή τη φορά, το «Σπαθί του Γεδεών» που δεν είχε πλέον τη θεϊκή Χάρη…έσπασε. Το Ισραήλ, ένοιωσε για πρώτη ίσως φορά στην νέα εποχή της Ιστορίας του, την αληθινή ταπείνωση.

Μια ταπείνωση, που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων των Εβραίων και ίσως όλου του κόσμου, ανατολικού και δυτικού.

Και τίποτε πια δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και πέρα.

Τόσο για το σημερινό Ισραήλ όπως το ξέρουμε, όσο και για όλη την ανθρωπότητα… 

Ποιός όπλισε το χέρι της Χαμάς;

Αυτό είναι ένα μυστήριο πράγματι. Όχι μόνο για τον γράφοντα, αλλά για όλον τον απλό κόσμο, πλήν ασφαλώς των πολιτικών των υπερδυνάμεων αλλά και της επονομαζόμενης «Ελίτ» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και ίσως και των υπολοίπων μυστικών στοών. Μέχρι τώρα, δεν έχει βγεί στη φόρα η παραμικρή απόδειξη για το «ποιός κρύβεται πίσω από τις κουΐντες».

Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν επ’ αυτού από την πρώτη κι όλας στιγμή της πρώτης αιφνιδιαστικής επίθεσης μέχρι και τώρα που γράφεται αυτό το κείμενο.

Άλλοι ισχυρίζονται πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται η Περσία (Ιράν), άλλος ότι ήταν η ίδια η Δύση και μάλιστα ειδικότερα η Ελίτ των Σατανιστών του WEF, άλλος έγραψε για την… ΕΕ(!) επειδή χάνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία – για την ακρίβεια έχει ήδη χαθεί αλλά τέλος πάντων -, άλλος για…όλους αυτούς μαζί. Κανείς όμως δεν έκανε ιδιαίτερη μνεία σε…κάποιον άλλον, όπου αυτός ειδικά, θα είχε άμεσο και σοβαρό συμφέρον να το κάνει. Κι αυτός ο… κάποιος, δεν είναι άλλος από τη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν!

Σε κάποιο άρθρο, χτεσινό για την ακρίβεια, του λιακοπουλικού el.gr, που αυτοαποκαλούνταν και ως «αποκάλυψη βόμβα μεγατόνων», αναφέρθηκε ότι ο – μακαρίτης πλέον – πρώην αρχηγός της ρωσικής αντιπολίτευσης και σφόδρα ακροδεξιός Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκυ είχε ήδη προβλέψει και μάλιστα από το 2019, όταν και τίποτε απολύτως δεν προμήνυε το παραμικρό για την καταιγίδα που θα ερχόταν σε μερικά χρόνια, ότι «Το 2024, η σύγκρουση θα ξεσπάσει στην Μέση Ανατολή και όλοι απλά θα ξεχάσουν τι εστί Ουκρανία»!!!

Βεβαίως, η ατάκα αυτή ειπώθηκε εν μέσω συνεντεύξεως που έδωσε ο αποθανών πολιτικός σε κανάλι της Ρωσίας, απευθυνόμενος προς τον ρωσικό λαό και όχι σε όλη την διεθνή κοινότητα και αφορούσε το ουκρανικό ζήτημα, το οποίο κατά τον ίδιο τον Ζιρινόφσκυ, δεν ήταν και τόσο σημαντικό που να ανησυχεί τον ρωσικό λαό. Μ’ άλλα λόγια, ο μακαρίτης θέλοντας να υποβαθμίσει ένα ζήτημα αρκετά σοβαρό για τους Ρώσους, ξεσκέπασε ο ίδιος τον εαυτό του βγάζοντας στη φόρα ένα… μυστικό που εμείς οι… «συνωμοσιολόγοι» θα ονομάζαμε «Θανατηφόρο».

Πώς το ήξερε λοιπόν αυτό ο αποθανών και άκρως φιλοπόλεμος Ζιρινόφσκυ; Πως το κατέθεσε και μάλιστα με τέτοια παρρησία, μπροστά σε ένα τεράστιο κοινό 200 και πλέον εκατομμυρίων ανθρώπων;

Του ξέφυγε;
Το πιθανότερο.

Κι αφού το ήξερε ένας όχι κυβερνητικός πολιτικός – που κάλλιστα όμως θα μπορούσε κάποιος να τον αποκαλέσει και «ρώσικο γεράκι» – είναι απολύτως βέβαιο ότι το ήξερε πρώτος απ’ όλους ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Διότι τότε, εκείνη ακόμη την εποχή, οι σχέσεις μεταξύ Δύσης και Ρωσίας ήταν – ελέω Τράμπ βεβαίως – όχι απλά ήρεμες, αλλά και αγαστές παρά τις κυρώσεις που είχαν επιβληθεί από τις ΗΠΑ την εποχή Ομπάμα, για το θέμα της ενσωμάτωσης της Κριμαίας. Και ο Πούτιν, ήταν ασφαλώς παρών τόσο στις περισσότερες συγκεντρώσεις του WEF, όσο και στις διάφορες… μυστικές λέσχες δι’ αντιπροσώπου φυσικά. Επομένως, αμέσως-αμέσως έχουμε μια απτή άκρη, που λέγεται Ρωσία.

Ναί λοιπόν, η Ρωσία θα μπορούσε να είναι μια χώρα, απ’ όπου θα μπορούσε να προμηθευτεί όπλα η διαβόητη Χαμάς, όχι απ’ ευθείας ασφαλώς αλλά μέσω των πολυδαίδαλων οδών.

Η απόδειξη της «ομολογίας» Ζιρινόφσκυ και μάλιστα με τέτοια ακρίβεια χρόνου (δεν μίλησε αόριστα, υπογράμμισε τη χρονική περίοδο, αναφέροντας τη χρονιά 2023!) δεν χωράει καμμιά αμφισβήτηση, ούτε παρερμηνεία. Εξ’ άλλου, η Ρωσία μαζί με τους BRICS σχεδίαζαν από το 2008 το…μέλλον της δικής τους Παγκόσμιας Τάξης. Επομένως, τόσο ο ίδιος ο Πούτιν, όσο και οι Κινέζοι αλλά και οι υπόλοιποι ηγέτες της Ανατολής – βάλτε και στην εξίσωση και τον Ερτογάν από το 2015 και μετά – είναι πιθανόν να ήξεραν το τι επρόκειτο να συμβεί και μάλιστα σε ποιό έτος και ίσως και την σημαδιακή ημερομηνία, δηλαδή την 7η Οκτωβρίου, ημέρα της εορτής της Εξιλέωσης (Γιόμ Κιπούρ), όπου όλο το Ισραήλ θα ήταν κλεισμένο στα σπίτια του και θα συμμετείχε στις προσευχές και στις Δεήσεις, σύμφωνα με την ιερά παράδοση του Ιουδαϊσμού και φυσικά τα πάντα θα βρίσκονταν σε πλήρη χαλάρωση.

Η τέλεια στιγμή για το…τέλειο «έγκλημα».

Βεβαίως, άλλο το να …ήξεραν απλά κάποιοι και άλλο το να συμμετείχαν. Και η Ρωσία, πράγματι ΔΕΝ συμμετείχε, τουλάχιστον φαινομενικά και όσον δεν έχουν βγεί ακόμη αποδείξεις για το αντίθετο. ΗΞΕΡΕ όμως κι αυτό την …καθιστά «ύποπτη». Από πού το ήξερε; Αυτό είναι άλλο ζήτημα κι εγώ δεν είμαι αρμόδιος να το λύσω. 

Ποιοί ελέγχουν την Χαμάς;

Η Χαμάς, είναι μια αυτούσια τρομοκρατική οργάνωση και οι άκρες που έχει για να προμηθευτεί σύγχρονης τεχνολογίας όπλα είναι άπειρες. Από εμπόρους όπλων της «μαύρης αγοράς» μέχρι ηγέτες κρατών πάσης φύσεως και πλευράς. Τον πραγματικό ηγέτη της, κανείς δεν τον ξέρει – εκτός βεβαίως των μυστικών υπηρεσιών – μέχρις ότου θελήσει εκείνος να βγεί στο προσκήνιο.

Όμως, όπως και κάθε τρομοκρατική οργάνωση, ελέγχεται από κάπου. Η λιβανέζικη Χεζμπολάχ ελέγχεται πλήρως από το Ιράν κι αυτό είναι πασίγνωστο. Η Χαμάς όμως; Κανείς δεν βγήκε ποτέ μπροστά να δείξει εύλογη συμπάθεια χωρίς να αντιμετωπίσει το ίδιο το Ισραήλ κατάφατσα, πλήν της Τουρκίας του Ερτογάν που ξέρουμε τι κατάληξη είχε. Και φυσικά μόνη της η Τουρκία, είναι ανέκδοτο στο να πούμε ότι μπορεί. Πλην λοιπόν της Τουρκίας, ουδείς άλλος, τουλάχιστον φανερά.

Τούτη την ώρα όμως, όλα δείχνουν πως…όλοι θα μπορούσαν να είναι οι χορηγοί της. Η Περσία, η Κίνα, η Ρωσία, η Αμερική (οι αμερικανοί άλλωστε είχαν δημιουργήσει τον ISIS και τους Μουτζαχεντίν του Αφγανιστάν, γνωστόν και …εξομολογημένον από την ίδια την Χίλαρυ).

Ακόμη και το ίδιο το…Ισραήλ και μη σας φαίνεται καθόλου αστείο.

Άπαντες είχαν συμφέρον να ξεσπάσει μεγάλη κρίση στην…συνήθη ύποπτη για τις κρίσεις της Μέση Ανατολή.

Η Περσία βεβαίως πρώτη απ’ όλους, για τους γνωστούς λόγους. Μόνη της όμως και χωρίς την συμπαράσταση και συνδρομή της Ρωσίας, δεν έχει καμμιά τύχη. Με τη Ρωσία όμως δίπλα της, μπορεί τα πάντα.

Η Κίνα, ασφαλέστατα. Πάντα ήθελε να βγάλει από τη μέση Αμερική και Ισραήλ για να ανοίξει διάπλατα ο νότιος δρόμος του Μεταξιού.

Η Αμερική όμως; Τι συμφέρον θα μπορούσε να έχει;

Η ίδια η Αμερική ίσως κανένα, αλλά όχι όμως η Ελίτ που την κυβερνά σήμερα, η οποία με τη σειρά της είναι πλήρως υποταγμένη στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Κλάους Σβάμπ και των…μαριονετών του. Οι Σατανιστές αυτοί σίγουρα είναι μπλεγμένοι ως το λαιμό στην υπόθεση αυτή, ακόμη κι αν οι ενέργειες τους, έρθουν σε αντίκρουση με τα συμφέροντα των «ομοθρήσκων» τους – και για ορισμένους και συμπατριωτών τους – Ισραηλιτών. Το έχουν κάνει και στο παρελθόν άλλως τε με την σύμπραξη που είχαν με τον Χίτλερ στο Ολοκαύτωμα, προκειμένου να δημιουργηθεί το Ισραήλ ως ανεξάρτητο κράτος. Πλήθος αποδείξεων έχουν έρθει στο φώς που πιστοποιούσαν αυτό ακριβώς. Ποσώς τους ένοιαξε ο φρικτός θάνατος έξη εκατομμυρίων ψυχών. Γι αυτούς δεν υπάρχει έλεος για κανέναν. Γι αυτούς υπάρχει μόνον το…σχέδιο υλοποίησης του ερχομού του «μεσσία» τους και της δημιουργίας της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Ύστερα, είναι και το άλλο.

Ο «παρεξηγημένος» για πολλούς, πρώην αναλυτής της CIA Scott Ritter σε μια παρέμβαση του που αναρτήθηκε στο ιστολόγιο «Κανένα Ζόρι» απο τον αγαπητότατο αδελφό και συνέλληνα Καταχανά, ισχυρίζεται μέσω ενός βίντεο που δεν έχει ακόμη πιστοποιηθεί πλήρως η αυθεντικότητα του, πως μαχητές της Χαμάς ευχαριστούν την …Ουκρανία του Ζελένσκι για τον οπλισμό που τους προμήθευσε και μάλιστα όπως διατυπώνει ο ίδιος στο κείμενο του, ότι το βίντεο αυτό κατατρόμαξε ορισμένους Αμερικανούς νομοθέτες. Και δεν είναι μόνο αυτό βέβαια. Κι άλλα βίντεο που υπάρχουν σπαρμένα στο διαδίκτυο, δείχνουν μαχητές της Χαμάς να κραδαίνουν τυφέκια υπερσύγχρονης τεχνολογίας που μυρίζουν…αμερικανίλα.

Πιθανότατα λοιπόν, αν λάβουμε υπ’ όψη μας σοβαρά τις αιτιάσεις του Ritter, να συμβαίνει το ίδιο και τώρα. Μια – ας πούμε – επανάληψη του σεναρίου της «Αραβικής Ανοίξεως» που δημιούργησε τον ISIS, στην εικόνα της Χαμάς. Δεν είναι λοιπόν καθόλου απίθανο, η ίδια η Χαμάς να ελέγχεται από τους κύκλους αυτούς των διεθνιστών!
Βλέπετε… οι Καμπαλοσατανολάτρες της βρώμικης παρέας του WEF βιάζονται. Βιάζονται να φέρουν, έστω και με το ζόρι, αυτόν που οι ίδιοι θα ονομάσουν «μεσσία» και για να επαληθευτούν οι προφητείες που τον φέρνουν να…στέφεται βασιλεύς του κόσμου, μέσα στον Τρίτο Ναό που πρόκειται να χτιστεί και που τα σχέδια του έχουν ήδη διαρρεύσει παντού.

Αλλά πώς θα μπορούσε να χτιστεί ο ..νέος Ναός, αν δεν γκρεμιστεί το Τεμενος του Ομάρ (Αλ Αχτσά); Έτσι δε λένε οι προφητείες; Ότι θα στεφθεί ο «Μεσσίας» βασιλιάς του Κόσμου μέσα στον Ναό;

Επομένως, για να υπάρξει νέος Ναός στη θέση ενός μουσουλμανικού τεμένους, αυτό το ίδιο πρέπει να καταστραφεί. Και για να καταστραφεί, μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Η δημιουργία ενός σκληρότατου πολέμου μεταξύ των…δύο αντιφρονούντων παρατάξεων. Αλλιώς δεν καταστρέφεται, ο κόσμος να χαλάσει.

Η χαλαρή και μέχρι κάποια χρόνια πριν εντελώς συμβιβαστική PLO δεν υπάρχει πλέον. Έχει βγεί από τη μέση εδώ και πολλά χρόνια. Τη θέση της πήρε η Χαμάς, που ήταν και η τελική νικήτρια στον εμφύλιο μεταξύ των φατριών αυτών. Και μέσα σε λίγα χρόνια, έγινε παντοδύναμη. Πώς έγινε; Με …θαύμα; Όχι φυσικά! «Κάποιοι» αόρατοι μαριονετίστες κίνησαν τα νήματα. Και μέσα σε αυτούς τους… «αόρατους», οπωσδήποτε ήταν και κυβερνητικά μέλη του Ισραήλ. Όσο κι αυτό ακούγεται…παρανοϊκό.

Θυμάστε πριν ενάμισι χρόνο, επί κορωνοϊού και μαζικών εμβολιασμών, να φωνάζει ο τέως πρωθυπουργός του Ισραήλ Ναφτάλι Μπέννετ από το βήμα της Βουλής προς τους Ισραηλίτες να εμβολιαστούν όλοι για να…έρθει πιο γρήγορα ο Μεσσίας;

Γι αυτή του την ατάκα μάλιστα η οποία είχε ως μοναδικό σκοπό την με το ζόρι και τη βία εφαρμογή του εμβολιασμού προς όλους, δεν είχε ξεσηκώσει το μισό Ισραήλ; Θυμάστε τα διάφορα βίντεο που αναρτώνταν σε ανεξάρτητες ιστοσελίδες με τις διαδηλώσεις οργισμένων Εβραίων που είχαν βγεί στους δρόμους πλήρως αγανακτισμένοι τόσο για την ατάκα του Μπέννετ, όσο και για το μαρτύριο του αναγκαστικού εμβολιασμού;
Νοιάστηκε ο Μπέννετ για την όποια τύχη του λαού του, όπως τον εμβολίαζε με το ζόρι; Νοιάστηκε αν τα εμβόλια αυτά δεν απέβαιναν μοιραία για την υγεία του πληθυσμού; Όχι ασφαλώς! Απλά ο Μπέννετ ήταν και εξακολουθεί να είναι, απόλυτο τσιράκι της παρέας του Σβάμπ! Άρα, υπό αυτή την λογική αν τα εξετάσει κανείς, δεν αποκλείει και την πλήρη σύμπνοια των Ισραηλινών αρχών σε αυτό το βρώμικο και βδελυρό σχέδιο αποσταθεροποίησης της Μέσης Ανατολής!

Θυμάστε επίσης, με πόσο βρώμικα μέσα κατηγορούνταν για δήθεν διαφθορά ο νύν αλλά και τότε πρωθυπουργός Νετανιάχου πρίν την έλευση του Μπέννετ;

Ποιός ή ποιοί δημιουργούσαν αυτή την ανακατοσούρα;

Εμένα το φτωχό μυαλό μου πάει απ’ ευθείας στη παρέα του «θείου Κλάους». Εσάς; 

Ο Πόλεμος που θα φέρει…πυρηνική σύγκρουση;

Πολύ πιθανόν. Ο εκλεκτός συνάδελφος καθηγητής του ΕΚΠΑ Ι.Μάζης, σε συνέντευξη που παραχώρησε προχτές στο Zougla.gr, είπε το…αυτονόητο. Ότι εάν αφεθεί να εξελιχτεί ανεξέλεγκτα ο πόλεμος μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ, θα καταλήξει αυθορεί και παραχρήμα σε παγκόσμια πυρηνική σύγκρουση. Και πράγματι, αυτή είναι και η δική μου εκτίμηση και πολλών άλλων επίσης. Ίσως όχι αυθορεί, αλλά σίγουρα εν τη εξελίξει. Αυτό όμως τυγχάνει να επιδιώκουν μετά μανίας οι Σατανιστές και το έδειξαν ξεκάθαρα μέσα από τον «φτιαχτό» πόλεμο μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Με διάφορα τεχνάσματα και ελιγμούς, προσπαθούσαν να ωθήσουν τον Πούτιν να πατήσει το κόκκινο κουμπί προκειμένου να του χρεώσουν το κόστος, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Βλαδίμηρος τους χόρεψε μπαλαλάΐκα μαεστρικά και μετά από ενάμισι χρόνο, τους διέλυσε οικονομικά και στρατιωτικά. Τα πυρηνικά δεν βγήκαν στο κατώφλι, ούτε κι όταν αποδεδειγμένα τα τσιράκια του Σβάμπ ανατίναζαν τους Nord stream 1 και 2.

Πλήρης δικαίωση του Ζιρινόφσκυ.

Ο – ήδη ξεχασμένος(;) – πόλεμος στην Ουκρανία φτάνει στο τέλος του και ο Ζελένσκι ψάχνει να βρεί τρόπο να αποφύγει την κατάληξη που είχε ο ομοϊδεάτης του ο Χίτλερ. Και τα πολυπόθητα πυρηνικά, δεν έπεσαν ακόμη.

Κατά τη διάρκεια του βίου μου εδώ στην Αυστραλία, είχα την τιμή να γνωρίσω αρκετούς Εβραίους τόσο στην καταγωγή, όσο και στο θρήσκευμα. Κάποιοι μάλιστα εξ αυτών, υπήρξαν και πολέμιοι τόσο των υποχρεωτικών εμβολιασμών, όσο και της προοπτικής μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης με το… έτσι θέλω. Βλέπετε, δεν είναι όλοι «νερόβραστοι» και νενέκοι, όπως ο Τσόμσκι για παράδειγμα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο νοσοκομείο, ένας καθηγητής Ορθοπεδικής της Ιατρικής Σχολής που δεν μπορώ σε καμμιά περίπτωση να αποκαλύψω το όνομα του δημόσια (κατ’ εντολή του) και που είχε ακούσει για μένα και την…δράση μου κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μόλις έμαθε ότι νοσηλευόμουν, ήρθε να με δει και να με γνωρίσει. Είπαμε πολλά εκείνο το απόγευμα. Και είπαμε ακόμη περισσότερα, όταν βγήκα από το νοσοκομείο.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ήταν το ότι αν και ορθόδοξος Εβραίος ο ίδιος, καταφερόταν με μίσος και απέχθεια ενάντια στο σμάρι των Καμπαλιστών της παρέας του Σβάμπ. Μιλούσε συνεχώς για …ασέβεια και αμαρτία μεγάλη στο να …σπρώχνουν κάποιοι χωρίς να λογαριάζουν ούτε συνέπειες, ούτε κόστη, όλον τον κόσμο σε μια κατάσταση παντελώς αντίθετη με το θέλημα του Θεού, βιάζοντας στην ουσία την έλευση του μεσσία και πως αντί για αυτόν, θα παρουσιάσουν έναν απατεώνα(!) προς το συμφέρον τους. Κι όταν τον ρώτησα αν είναι αυτό δική του εκτίμηση, το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Είπε ότι είναι εκτίμηση χιλιάδων Εβραίων. Εκεί ήταν που …έμεινα άναυδος.

Και αν η εκτίμηση αυτού του σοβαρού ανθρώπου, που τιμάει την επιστήμη του και το λειτούργημα του, είναι τέτοια, τότε τουλάχιστον οι μισοί Ισραηλίτες έχουν χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο τους. Μ’ άλλα λόγια, έχουν αρχίσει να ξυπνάνε από τον λήθαργο. Και ίσως αυτό να έχει εκτιμηθεί και στοιχειοθετηθεί ανάλογα από τους συνωμότες του WEF και των μαριονετών τους, που βιάζονται…αφύσικα.

Αν λοιπόν βάλουμε κι αυτό το εξόχως ενδιαφέρον στοιχείο στην εξίσωση, τότε μπορούμε να δούμε λίγο πιο καθαρά και την εικόνα.

Έτσι ίσως μπορεί να εξηγηθεί το ότι η φοβερή και τρομερή MOSSAD «πιάστηκε» στον ύπνο. Έτσι μπορεί να εξηγηθεί και το πώς και η ισραηλινή στρατιωτική ηγεσία, επίσης «πιάστηκε» κι αυτή στον ύπνο. Ότι δηλαδή, όλη η κρατική μηχανή του Ισραήλ, υπακούει τυφλά στους παγκόσμιους αυτούς συνωμότες και λειτουργεί ανεξάρτητα και ενάντια στον ίδιο τον λαό.

Σε κανέναν από τους Ελίτ των Σατανιστών δεν άρεσε η πολιτική Νετανιάχου ως προς την προσέγγιση όλων των αραβικών κρατών. Η προσέγγιση αυτή τελείωνε την απύθμενη έχθρα που υπήρχε ως τα σήμερα και τα σχέδια πήγαιναν άπατα.

Οι Άραβες δεν έπρεπε ποτέ να πάψουν να μισούν το Ισραήλ. Ούτε το Ισραήλ αυτούς. Γι αυτό προσπάθησαν να βγάλουν από τη μέση τον Νετανιάχου και όταν δεν μπόρεσαν να το πετύχουν, έπεσε το σχέδιο «Γιόμ Κιπούρ» με εκτελεστή τους φονιάδες της Χαμάς. Και τον Νετανιάχου να είναι δέσμιος μιας…οικουμενικής κυβέρνησης με συμμετοχή των πάντων της ισραηλινής πολιτικής ελίτ. Που φυσικά θα συμπεριλαμβάνει ΚΑΙ τους εχθρούς του Νετανιάχου.

Και το μοιραίο «σπάσιμο» του Σπαθιού του Γεδεών, έπρεπε να είναι το ποθητό αποτέλεσμα.

Μετά από μια τέτοια τραγωδία, ο πόνος ως φυσική συνέπεια θα αναπτέρωνε άμεσα το θέμα του Μεσσία – που θα ερχόταν οσονούπω βέβαια – και ασφαλώς το χτίσιμο εκών-άκων του Τρίτου Ναού όπου και καλά θα στεφθεί βασιλιάς ελέω…Εωσφόρου.

Δεν σας κάνει αυτό και μόνο ως αιτία του μακελειού;

Όλα φαίνεται να είναι…σχεδιασμένα στην τρίχα. Ίσως ακόμη και η ίδια η Ρωσία να έχει μερίδιο σε όλη αυτή τη πορεία. Ίσως να έχουν συμφωνηθεί τα πάντα από καιρό και από όλους.

Ίσως…

Ποιός μπορεί να ξέρει;

Εγώ πάντως, όντως δεν ξέρω, ειλικρινά. Όλη μου αυτή η ανάλυση, δεν είναι παρά μια εικασία. Μια μικρή σπουδή σε κάτι εντελώς αδιανόητο και πέραν πάσης λογικής.

Τίποτε δεν στέκει σθεναρά σε αυτή την ιστορία. Η Χαμάς με το χτύπημα της αυτό, ήταν δυνατόν να ελπίζει σε κάτι καλύτερο; Είναι δυνατόν να πιστεύει ότι θα βγεί νικήτρια; Και ένας σχιζοφρενής ακόμη, δεν θα μπορούσε να έχει τέτοιες ελπίδες.

Κι όμως, η Χαμάς έκανε αυτό το αδιανόητο κόντρα σε κάθε λογική, αποδεικνύοντας έτσι ότι κάποιοι άλλοι την έβαλαν να το κάνει.

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Συμπέρασμα(;)…

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι είμαστε μπροστά στα τρομερά γεγονότα που ούτως ή άλλως, μας ήταν γνωστά. Βεβαίως, εμείς οι …χαζοί και βλάκες, περιμέναμε… εναγωνίως το πότε θα χτυπήσουν οι Εβραίοι το Ιράν για να…μπούμε στα γεγονότα. Γελούσε ο Θεός ασφαλώς με την αφέλεια μας αλλά πιο πολύ από την…ξερολίαση που μας δέρνει. Όλα τα ξέρουμε, όλα τα σφάζουμε και όλα τα μαχαιρώνουμε. Και την τύφλα μας μαζί.

Και φυσικά ο Θεός, μας…την έφερε.

Αντί για τους κακούς Εβραίους που θα χτυπούσαν το καλό Ιράν, μας βγήκε το αντίθετο. Η κακιά Χαμάς, χτύπησε τους… άμοιρους Εβραίους αφήνοντας μας… ξερούς όλους.

Και το χειρότερο απ’ όλα; Να είναι – πολύ πιθανόν – και οι ίδιοι οι Εβραίοι ανακατεμένοι σε όλη αυτή τη συμφορά.

Το Σπαθί του Γεδεών έσπασε. Όχι μόνο για τους Εβραίους. Ίσως και για όλους εμάς…

Αυτό που έχω να πω εγώ ως επιμύθιο, είναι να…εντείνουμε πλέον τις προσευχές μας προς τον Ύψιστο. Γιατί δεν ξέρουμε αν αυτά τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν γοργά, θα είναι η όχι τα τελευταία μας…

Θα τα ξαναπούμε σύντομα. Και ο Θεός να μας λυπηθεί…

Πύρινος Λόγιος
Sergioschrys@outlook.com

Κανένα ζόρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.