Σελίδες

11 Οκτωβρίου 2023

Μας είναι δύσκολο να δεχθούμε ότι το Ισραήλ αιφνιδιάσθηκε.

Η Εβραϊκή Ελίτ εφαρμόζει δύο βασικές αρχές: «Διαίρει και βασίλευε» και «False Flag”(βάλε άλλον να κάνει την βρωμοδουλειά για σένα)
 
Τα ΜΜΕ ελέγχονται και ένας έξυπνος τρόπος να αντιληφθούμε ποία από τα ΜΜΕ είναι αντικειμενικά είναι να μελετήσουμε τον τρόπο που παρουσιάζουν την απρόσμενη!!!! επίθεση με τα Drones.
 
Το Ισραήλ είναι το μόνο κράτος στο κόσμο που ελέγχει και προωθεί Ισραηλινούς παγκοσμίως σε θέσεις κλειδιά. Το προνόμιο αυτό να υποστηρίζονται από το Ισραήλ το έχουν και όσοι έρχονται εις γάμον κοινωνία με Εβραίους/ες.
 
Ελάχιστοι Εβραίοι ξεφεύγουν από τον κανόνα.
 
Σήμερα οι Εβραίοι ελέγχουν τον κόσμο, διορίζουν κυβερνήσεις, κατέχουν την Παγκόσμια Οικονομία και την Παγκόσμια Υγεία, τα ΜΜΕ καθώς και πολλούς Διεθνείς Οργανισμούς. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι έξη μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες που παράγουν τα εμβόλια του θανάτου είναι Εβραϊκές.
 
Η φιλοσοφία των Εβραίων είναι Διαίρει και Βασίλευε. Οι αποκρυφιστικές και όχι μόνο θρησκείες, Λέσχες, κόμματα, MME, κλπ. ελέγχονται από Εβραίους.
 
Η Ελλάδα αποτελεί παράδειγμα κράτους που μέχρι σήμερα, πλην μικρών διαλειμμάτων, κυβερνάται από άτομα που έστω και λίγο έχουν εβραϊκή καταγωγή αλλά πλήρη εξάρτηση από το μεγάλο αδελφό.
 
Οι Εθνικές μας αντιπροσωπείες πλην ελαχίστων περιπτώσεων δεν βοήθησαν την Ελλάδα. Το τραγικότερο όμως είναι ότι οι Έλληνες Επίτροποι των τελευταίων χρόνων έβλαψαν άμεσα ή έμμεσα την Ελλάδα (Αβραμόπουλος, Δήμας, Σχοινάς, Δαμανάκη κλπ) Η κ. Δαμανάκη μας ειδοποίησε ότι αν δεν δεχτούμε την πρόταση για τη δανειστική σύμβαση η ΕΕ θα μας διώξει, ενώ κάποια Ευρωβουλευτής εφώναξε εις επήκοον όλων ότι «δεν μας ενδιαφέρει να σωθεί η Ελλάδα, μας ενδιαφέρει να σωθεί η ΕΕ)
 
Η προετοιμασία της δημιουργίας μίας ΝΤΠ έχει σχεδιασθεί και ετοιμάζεται από χρόνια. Ο Προσκοπισμός, παραδείγματος χάριν, αποτελεί μία πολύ όμορφη ιδέα επιλογής νέων ικανών ατόμων, που θα πλαισίωναν ευαίσθητες πλην ελεγχόμενες θέσεις της Διεθνούς Τάξεως. 
 
Στην Ελλάδα ο Μεταξάς πρώτος αντελήφθη τη σημασία του να ελέγχεις τη νεολαία. Ο Παπαδόπουλος επίσης δημιούργησε το σώμα των Αλκίμων. 
 
Οι Ιεχωβάδες αγαπούν την Ειρήνη αλλά μισούν τον Μέγα Αλέξανδρο τον σφαγέα των Λαών και αρνούνται να πάρουν όπλα.
 
Η επίθεση των Παλαιστίνιων κατά του Ισραήλ πολύ πιθανόν να μεθοδεύτηκε από τις Μυστικές Υπηρεσίες του Ισραήλ.
 
Αλλά ήταν και είναι ντροπή για την ανθρωπότητα από τη μια να εφαρμόζει το απαράδεκτο σχέδιο Καλλέργη και από την άλλη να μην επιθυμεί να δώσει λύση στο Παλαιστινιακό 
Το Ισραήλ δεν αιφνιδιάσθηκε.
 
Ο ΟΗΕ αντί τώρα να ασχολείται με τα εμβόλια (ο ΠΟΥ όζει) με τη Γκρέτα και με το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής, θα έπρεπε να ασχολείται με τα σοβαρά θέματα της Ειρήνης και του Πολιτισμού
 
Η Τουρκία, το Ισραήλ και οι ΗΠΑ έχουν συνεργασθεί με την δημιουργία του ISIS.
O Ερντογάν παίζει όπως το Ισραήλ πολύ έξυπνα το παιχνίδι. Το Ισραήλ ελέγχει τις ΗΠΑ 
Η Ειρήνη εν αντιθέσει με τον πόλεμο δεν αποφέρει πολλά χρήματα στους Χαζάρους.
Ο ψυχρός πόλεμος ΗΠΑ-Ρωσίας απέφερε πέντε(5) τρις. Ο Χαζάρος Στάλιν και η Αμερικάνο-Εβραϊκή κυβέρνηση των ΗΠΑ κέρδισαν πολλά χρήματα εις βάρος των λαών τους.
 
Ο πόλεμος της Ουκρανίας και το πολεμικό υλικό που αφέθηκε στο Αφγανιστάν ζημίωσε το κράτος των ΗΠΑ όχι όμως τις πολεμικές Βιομηχανίες που είναι ιδιωτικές
 
Για την Πατριωτική Ένωση-ΕΛ.ΛΑ.Σ
Στέργιος Σμυρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.