Σελίδες

20 Οκτωβρίου 2023

Το ”Σανχεντρίν” του Ζελένσκι η Βουλή Ουκρανίας ψήφισε χθες την απαγόρευση της Κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας υπό τον Ονούφριο. Αναμένονται άγριοι διωγμοί κατά εκατομμυρίων πιστών και κλήρου..

Το ”Σανχεντρίν” του Ζελένσκι Κοινοβούλιο της Ουκρανίας η (Βερχόβνα Ράντα) ψήφισε χθες με 267 ψήφους υπέρ και μόνο 15 κατά, την απαγόρευση της ύπαρξης και του έργου της μοναδικής κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουκρανία υπό το Μητροπολίτη Ονούφριο. Επίκειται να υπογραφεί από τον πρόεδρο της Ουκρανίας μίμο Ζελένσκι και να τεθεί σε ισχύ.
Αναμένονται άγριες διώξεις του κλήρου, των μοναχών και των εκατομμυρίων της Εκκλησίας του UPC. 
 
Υπάρχουν περίπου 16.000 ενορίες της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Ρωσική Ομοσπονδία και περίπου 12.000 στην Ουκρανία…  
 
dimpenews.com

1 σχόλιο:

  1. Ὁ Ζελένσκυ εἶναι ὅ,τι ἦτο καί ὁ Ἄντε Πάβελιτς τῆς Κροατίας, ὁ ὁποῖος τό 1941-42, ἐν συνεργασίᾳ μέ τούς Οὐνίτας Οὐστάτσι, ἐφόνευσε 800.000 Ὀρθοδόξους, τούς ἔβγαζε τά μάτια κ.λπ. Διό καί ἡ ἀγάπη τοῦ Μητσοτάκη, τοῦ Βαρθολομαίου, τοῦ Ἱερωνύμου κ.ἄ. πρός τόν Ζελένσκυ, τόν σύγχρονον Ἄντε Πάβελιτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.