Σελίδες

11 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Φύρερ Μακρόν ζήτησε από Ρωσία να μην έχει τη σημαία της στους Ολυμπιακούς του Παρισιού. Η Μόσχα αρνήθηκε οπότε δεν θα συμμετάσχει αλλά θα διοργανώσει αγώνες Αγώνες BRICS του 2024!

Ο Φύρερ Μακρόν ζήτησε από Ρωσία να μην έχει τη σημαία της στους Ολυμπιακούς του Παρισιού. Η Μόσχα αρνήθηκε οπότε δεν θα συμμετάσχει αλλά θα διοργανώσει αγώνες Αγώνες BRICS του 2024! Πολεμικό κλίμα…. Πούτιν: “αν εγώ είμαι εγκληματίας πολέμου τότε τι είναι οι πρόεδροι ΗΠΑ από Νίξον ως και σήμερα;"
 
Πριν κάποιες μέρες ο Μακρόν δήλωσε: «Η ρωσική σημαία δεν μπορεί να είναι παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού». Η Ρωσία αρνήθηκε τη συμμετοχή της υπό αυτούς τους όρους και έκανε κι ένα ακόμη βήμα.
 
Η Ρωσία ανακοίνωσε επίσημα ότι θα φιλοξενήσει τους Αγώνες BRICS του 2024 από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι, στους οποίους η Ρωσία δεν προσκλήθηκε λόγω της άρνησής της να αγωνιστεί υπό ουδέτερη σημαία. 
 
Αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 50 χώρες -όλες αυτές που έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να ενταχθούν στους BRICS- ή περίπου 4.500 αθλητές, 25 αθλήματα. 
 
Ενδιαφέροντα στατιστικά. Υπάρχουν μόνο 35 χώρες που είναι κατά της συμμετοχής της Ρωσικής Ομοσπονδίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά 171 χώρες είναι ΥΠΕΡ, εκ των οποίων οι 82 είναι ΥΠΕΡ τη συμμετοχή μας με τη σημαία και τον ύμνο. 
 
Λοιπόν, όσον αφορά τα οικονομικά, προκύπτει μια ενδιαφέρουσα εικόνα:
■ Η ΔΟΕ ολοκληρώνει τον προϋπολογισμό της για το 2022 με έλλειμμα 1,12 δις.
■ Τα έσοδα από χορηγίες τριπλασιάστηκαν σε σύγκριση με το 2016 και αντιπροσωπεύουν μόνο το 11% του προϋπολογισμού.
■ Κατά τη διάρκεια των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2020, το Τόκιο έχασε 6,3 δισεκατομμύρια, μη συμπεριλαμβανομένου του κόστους υποδομής. 
 
Επί του παρόντος, η ΔΟΕ υποφέρει από μια τεράστια τρύπα στον προϋπολογισμό και είναι ουσιαστικά χρεοκοπημένη. 
Αποδεικνύεται ότι η μονοπολικότητα του αθλητικού κόσμου έχει αποδείξει την αναποτελεσματικότητά της και επίσης καταρρέει!
 
Ο φασίστας Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην αθλητική εφημερίδα “L’Equipe” ότι “η ρωσική σημαία δεν μπορεί να είναι παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι σε μια εποχή που η Ρωσία διαπράττει εγκλήματα πολέμου”. 
 
dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.