Σελίδες

5 Σεπτεμβρίου 2023

Πως δουλεύει ο Εωσφόρος στις σημερινές έσχατες ημέρες

Ο εωσφόρος αγαπητοί φίλοι στις σημερινές έσχατες ημέρες έχει αφηνιάσει, και έχει αναβαθμίσει τον τρόπο του πολέμου σε άλλο επίπεδο καθώς «έχει θυμό μεγάλο γνωρίζοντας ότι λίγος καιρός πλέον του μένει» σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη. 
 
Εμείς κατά το ανθρώπινο μέρος και χωρίς την Θεία Χάρη και τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος είμαστε ένα τίποτα μπροστά του, μπορεί ανά πάσα στιγμή να μας εμπαίξει να μας πλανήσει να μας εκτρέψει υποβάλλοντάς μας μάλιστα την αίσθηση ότι βαδίζουμε θεάρεστα και σωστά.
 
Καταρχάς η εποχή μας δεν είναι «κανονική». Ποτέ ο διάβολος δεν είχε τόσα μέσα στα χέρια του, κυρίως την σύγχρονη τεχνολογία με την οποία μπορεί να επηρεάζει συνεχώς και μαζικά τεράστιο μέρος της ανθρωπότητας.Ο άνθρωπος σήμερα βάλλεται από παντού με τρόπους απίστευτους κυρίως σε πνευματικό επίπεδο.
 
[Από την άλλη όμως ο Θεός έχει ανοίξει μία πόρτα πνευματικής ανάτασης μέσω του διαδικτύου με την εύκολη πρόσβαση στην Αγία Γραφή και τα συγγράμματα των Αγίων Πατέρων]. 
 
Σήμερα λοιπόν που η ανομία έχει φτάσει «στο πλήρες» σύμφωνα με τον Προφήτη Δανιήλ, με πράγματα αδιανόητα σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας που αποτελούν ΥΒΡΙ απέναντι στον Θεό, με προώθηση οτιδήποτε διαστροφικού και πόλεμο ενάντια σε ότι υγιές έχει απομείνει, με αμφισβήτηση των φύλων ΟΛΩΝ μας (έτσι διδάσκουν πλέον στα σχολεία) και όχι μόνο των ομοφυλόφιλων, με αλλαγή φύλου απ΄την παιδική ηλικία, με το δαιμονικό «επίτευγμα» της ΑΙ της τεχνητής νοημοσύνης που «θα παίρνει αποφάσεις» για μας θα μας «παιδαγωγεί εν αντι-Χρίστω» θα «δημιουργήσει μάλιστα την νέα θρησκεία» σύμφωνα με τον «προφήτη» της ΝΤΠ Χαράρι, ο διάβολος έχει πάρει δύναμη μεγάλη, και φτάνει η στιγμή που «θα λυθεί» εντελώς «για λίγο» συγκεκριμένα για 3.5 χρόνια σύμφωνα με την Αποκάλυψη. 
 
Απειλεί σήμερα να μας γκρεμίσει όλους ανεξαιρέτως, με διαφορετικό τρόπο τον καθένα. Απ΄όπου βρει πόρτα θα μπει.Είναι ο καιρός που θα προσπαθήσει να πλανήσει «ει δυνατόν και τους εκλεκτούς». 
 
Ποιοι είναι οι εκλεκτοί; Οι εναπομείναντες ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ. 
 
Αν αναλογιστούμε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή πάνω σ΄ έναν πλανήτη άνω των 8 δις ανθρώπων όπου μόνο τα 300 περίπου εκατομμύρια είναι οι κατ΄όνομα Ορθόδοξοι και εκ των οποίων οι πραγματικοί πιστοί είναι κατά πολύ λιγότεροι, και ότι όλοι οι υπόλοιποι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ακολουθούν τον σατανά ακόμα και μέσω των αιρέσεων και της αθεϊας εκτός του βουδισμού και του Ισλάμ, καταλαβαίνουμε πόση είναι η κυριαρχία του διαβόλου επί των ανθρώπων. 
 
Το τέλος σύμφωνα με τον λόγο του Κυρίου στον Αβραάμ πριν την καταστροφή των Σοδόμων, έρχεται όταν δεν θα υπάρχουν ούτε «οι πέντε». Μέχρι τότε υπάρχει ακόμα το Έλεος του Θεού για χάρη κάποιων έστω και ελάχιστων Πιστών. 
 
Ο Κύριος είπε ξεκάθαρα και αναρωτήθηκε «άραγε όταν ξανάρθει ο Υιός του ανθρώπου θα βρει την πίστη επί της γης;». 
 
Τώρα λοιπόν είναι η εποχή που θα πλανηθούν ει δυνατόν και οι εκλεκτοί! 
Από που να ξεκινήσουμε!
 
«Άρχοντες» και αρχόμενοι έστω και αν δηλώνουν Χριστιανοί, είναι κατά πλειοψηφία άθεοι, νεοταξίτες, εκκοσμικευμένοι ή έστω «χλιαροί» τους οποίους ο Κύριος «θα εμέσει».
 
Η ηγεσία της Εκκλησίας βρίσκεται σε μια κατάσταση εγκλωβισμού και υποταγής στην εκάστοτε κυβέρνηση, και μάλιστα βλέπουμε κρούσματα γεγονότων αδιανόητων έως σήμερα όπως η Βάπτιση που τέλεσε ο Ελπιδοφόρος με «γονείς» 2 ψυχικά διεστραμμένους ανθρώπους, όπως όσα εκστόμισε ο μητρ. Γαβριήλ για την ομοφυλοφιλία, όπως την γονυκλισία του αρχιεπισκόπου Κρήτης στον τάφο του Καζαντζάκη, όπως όσα έγιναν με την κορονο-απάτη, κλείσιμο Ναών και μετάθεση Αναστάσεως που ΚΑΤΑΣΚΑΝΔΑΛΙΣΑΝ όσους πιστούς έχουν απομείνει, και όπως αυτά που ήδη φαίνονται να έρχονται με το θέμα των νέων ταυτοτήτων. 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως εδώ αγαπητοί φίλοι! 
 
Ο φοβερός σκανδαλισμός που έχουμε υποστεί όλοι [καθώς βλέπουμε εκτός των «σεσημασμένων» (ας το πω έτσι) όπως ο Δωδώνης ή ο Μεσσηνίας, και άλλους που παλαιότερα έλεγαν τόσα περί ταυτοτήτων και χαράγματος που έρχεται, τώρα να σιωπούν, και καθώς βλέπουμε ένα Άγιο Όρος επίσης να σιωπά κατά ένα μεγάλο μέρος], δεν πρέπει να μας κάνει να χάσουμε την διάκρισή μας, ή ακόμα και «τα μυαλά μας» με την έννοια της λογικής κρίσης απέναντι σε όσα ακούμε. 
 
Αδελφοί η Εκκλησία είναι προφητευμένο ότι «θα φύγει στην έρημο», θα μείνουμε τόσο λίγοι ώστε στο τέλος θα είναι καθένας «στο Ταμείο του» με Μόνη βοήθεια και Προστασία τον Ίδιο τον Χριστό και τους Αγίους Πατέρες. ΗΔΗ είμαστε τόσο λίγοι μέσα στον κόσμο, ώστε μέσα σ έναν ευρύτερο κύκλο π.χ. 100 ή 200 ανθρώπων να βλέπεις έναν πραγματικό πιστό. Και αυτό ΠΟΥ; Στην ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ Ορθόδοξη Ελλάδα. 
 
Και αυτός ο άνθρωπος να έχει πόλεμο ΚΑΙ από τους «οικιακούς» του όπως είπε ο Κύριος. 
 
Αυτοί οι εναπομείναντες Πιστοί είναι Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ του διαβόλου.Διότι πολύ απλά όλοι οι άλλοι είναι ήδη δικοί του και δεν ασχολείται μαζί τους.[Αυτοί μπορεί να σωθούν με άλλους τρόπους σύμφωνα με την ευσπλαχνία του Θεού, π.χ. μέσω μια αρρώστειας που θα τους φέρει σε έσχατη υπαρξιακή κατάσταση και αληθινή μετάνοια.] 
 
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ? ΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ. 
 
Και κάπως έτσι γεμίσαμε αδελφοί μου με «Ορθόδοξους» ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ που ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ την Αλήθεια και ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ (είναι η μόνη αμαρτία που ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ). 
 
Παιδαριώδη πράγματα περί «ερπετοειδών» και «ελλάνιων», και δεν ξέρω τι άλλο άλλο… 
 
Γεμίσαμε με αποστόλους του διαβόλου, Τουλάτους, Λιακόπουλους, Μωϋσήδες «μοναχούς» εκ Πρεβέζης», δωδεκαθεϊστές, η σάρα και η μάρα και το κακό συναπάντημα. 
Ο Χριστός λέει και η Παναγία μας «ήταν Έλληνες». 
 
Δεν βλέπουν πως ξεκινάει η Καινή Διαθήκη; Προβλέποντας ο Θεός όλα αυτά, ξεκινάει ο Ευαγγελιστής Ματθαίος με την γενεαλογία του Κυρίου. 
 
Είτε το θέλουμε είτε όχι στον αρχαίο κόσμο ο Αβραάμ πρώτος δέχτηκε τον αληθινό Θεό. 
 
Όμως ο μεγάλος Απόστολος Παύλος μας λέει ρητά ότι ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (όχι σε υλικό επίπεδο όπως το εκλαμβάνουν οι Εβραίοι αλλά σε πνευματικό, και για τον αιώνιο κόσμο του Θεού) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚ ΠΙΣΤΕΩΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. 
 
Ας κάνουμε τον κόπο να διαβάσουμε τις επιστολές του.
Και την ερμηνεία του Αγίου Νικοδήμου στο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ βιβλίο
 
Μηνύματα» λέει «εξ ουρανού». Δαιμονικός εμπαιγμός αγαπητοί φίλοι.
Και ο Θεός μας λέει όταν τα βλέπουμε αυτά τα παρατράγουδα ΝΑ ΜΗΝ ΣΙΩΠΟΥΜΕ γιατί θα είμαστε και εμείς ΥΠΟΛΟΓΟΙ!
 
Δεν πίστευα ότι θα χρειαζόταν να ασχοληθούμε ποτέ με αυτές τις ανοησίες, αλλά μάλλον χρειάζεται και αυτό εδώ που φτάσαμε. 
 
Και εκτός αυτών των χονδροειδών πλανών, υπάρχει ακόμα και μια αδιόρατη πλάνη, στους Χριστιανούς μάλιστα που είναι προσκολημμένοι όπως νομίζουν στην δογματική Αλήθεια. 
 
Είναι η επήρεια του δυτικού παπικού «χριστιανισμού» επί του Ορθόδοξου κόσμου εδώ και αιώνες, περισσότερο ή λιγότερο. 
 
Ο μακαριστός π. Γ. Μεταλληνός έλεγε ότι η σύνοδος Φερράρας-Φλωρεντίας στην πραγματικότητα «συνεχίζεται» αδιόρατα με διαλείμματα (π.χ. εποχής Αγίου Γρηγορίου Παλαμά ή Κολλυβάδων) μέχρι την ολοκλήρωση της Ένωσης. 
 
Στην πράξη η «Δύση» με ότι περιλαμβάνει, ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ στην Ανατολή. 
 
Κάπως έτσι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θεωρεί ότι μπορεί να κάνει «Εκκλησίες» στην Ουκρανία, και κάπως έτσι εμείς νομίζουμε ότι επειδή κάποτε βαπτιστήκαμε και συμμετέχουμε απλώς σε κάποια Μυστήρια είμαστε εντάξει και σωσμένοι. 
 
Έχοντας μάλιστα ως θρησκευτικό υποκατάστατο πράγματα που απλώς τσιγκλούν την περιέργειά μας, όπως όσα κυκλοφορούν. 
Η κατάσταση θα καθαρίσει περνώντας όλοι μας ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ. 
Διότι χωρίς πνευματικό αγώνα δεν σώθηκε κανείς. 
Ομως θέλω και πάλι με ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ να παρακαλέσω όλους αδελφοί μου.ΠΡΟΣΟΧΗ! 
Ζούμε στα έσχατα και ο Κύριος μας είπε 3 πράγματα. 
Βλέπετε ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ. 
Βλέπετε ΜΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΕΙΤΕ και εκτραπείτε. 
 
Ο υπομείνας εις τέλος (ο εμμένων στην αλήθεια, και όποιος δεν χάσει την πνευματική του ακεραιότητα όπως ο Ιωβ) ούτος σωθήσεται. 
 
Μαρία Π.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.