Σελίδες

19 Σεπτεμβρίου 2023

Για την ΝΙΚΗ και τον κ. Νατσιό

Γράφει η Μαρία Π.
 
Τον κ. Νατσιό τον γνωρίσαμε από τα ωραία άρθρα του στο διαδίκτυο, γεμάτα από γνήσια αγάπη προς την Πατρίδα και την Πίστη μας, με πολλές ιστορικές γνώσεις με λεπτομέρειες μάλιστα πολλές φορές συγκινητικές. 
 
Ως Δάσκαλος με κεφαλαίο, από τους λίγους που κρατούν ακόμα «Θερμοπύλες», προσπαθούσε να εμπνεύσει τα παιδιά, να τους μεταδώσει αυτό που χρόνια προσπαθούν με λύσσα να σβήσουν οι νεοεποχίτες, έχοντας στην αίθουσα μορφές Αγίων και Ηρώων (πράγμα πλέον σπάνιο). 
 
Αποφάσισε κάποια στιγμή να ιδρύσει το κόμμα ΝΙΚΗ και να δώσει τον αγώνα του μέσα στην Βουλή.
Τότε άρχισε ο πόλεμος.
Το περίεργο όμως είναι ότι τα πυρά ερχόταν από παντού!Από εχθρούς αλλά και από «φίλους». 
 
Τα κυβερνητικά κανάλια βοούσαν για ανάμιξη της Εκκλησίας και του Αγίου Όρους, για παραθρησκευτικές δυνάμεις που τον στηρίζουν, μέχρι για Ρωσικά Κεφάλαια που έπεσαν στη ΝΙΚΗ(!). 
 
Ήταν τόσο παράλογα αυτά που έλεγαν ώστε ανάγκασαν ακόμα και δημοσιογράφους από άλλους πολιτικούς χώρους όπως ο Σ. Λυγερός και η Μ.Δελιβάνη να γράψουν υπερασπιστικά άρθρα για τον κ. Νατσιό.
 
Φυσικός βέβαια ήταν ο πόλεμος από το κυβερνητικό στρατόπεδο εφόσον ήθελαν να διαφυλάξουν την ΝΔ, και πάλευαν με νύχια και με δόντια να μην μπουν μικρά κόμματα στην Βουλή, και ανακόψουν την δύναμή της. 
 
Πόλεμος όμως σφοδρότατος ξεσηκώθηκε και από εκκλησιαστικά και μη πρόσωπα «αντεμβολιαστές και αντιοικουμενιστές» με άρθρα και βίντεο στο διαδίκτυο. Πιστεύω όλοι γνωρίζουν σε ποιους αναφέρομαι.
Γιατί όμως; Τι τους πείραξε; 
 
Και τι δεν είπαν.
1) Διχάζει λένε ο κ. Νατσιός, επειδή κατεβαίνει με την ιδιότητα του «Χριστιανού Ορθόδοξου», επομένως είναι σαν να λέμε ότι «όσοι ψηφίσουν άλλο κόμμα δεν είναι Χριστιανοί», και έτσι «ακυρώνεται το 97% του ελληνικού λαού που είναι». Ανοησίες φυσικά γιατί το «97%» είναι νούμερο από άλλο πλανήτη, αλλά εκτός αυτού, δεν είναι δυνατόν να κατηγορείς τον κ. Νατσιό επειδή ο ελληνικός λαός (δεν ξέρω αν υπάρχει λογική εξήγηση) έδωσε 41% στον καταστροφέα του! 
 
2) Δεν μιλάει λένε εναντίον του εμβολίου και… μπορεί… «να είναι και εμβολιασμένος».. 
 
3) Δεν συνδέει το θέμα της ψηφιακής ταυτότητας με την Αποκάλυψη και δεν κάνει «ομολογιακό λόγο» στην Βουλή. 
 
Και διάφορα άλλα. Όπως ότι σε δεδομένη στιγμή η ΝΙΚΗ θα γίνει δεκαΝΙΚΗ της Κυβέρνησης. 
 
Λοιπόν θα ήθελα να πω (σε όσους δηλώνουν σούπερ Ορθόδοξοι) ότι θα έπρεπε να χαίρονται που κατέβηκε αυτός ο άνθρωπος μέσα σε αυτό τον ΣΥΡΦΕΤΟ που έχει κατακλύσει την Βουλή, και μάλιστα στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ. 
 
Τώρα που έρχονται όλα αυτά σαν λαίλαπα αφού δημιουργήθηκαν οι ηλεκτρονικές υποδομές με την κουρτίνα της δήθεν «υγειονομικής ασφάλειας». 
 
Όχι ότι θα μπορέσει να ανατρέψει τα πράγματα με τις μικρές δυνάμεις του, αλλά τουλάχιστον ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, που δεν ξέρω αν θα ακούσουμε από άλλο κόμμα αυτή την στιγμή μέσα στην Βουλή. 
 
Σχετικά με το εμβόλιο και την ομολογιακή χροιά στο θέμα των ταυτοτήτων, ας δούμε με ΤΙ ΤΕΡΑΤΑ παλεύει, που εξ αρχής του κόλλησαν την ταμπέλα του «ακροδεξιού», που τον απαξιώνουν και τον λοιδορούν μικρόνοες άνθρωποι, άτομα όπως η αχαρακτήριστη κλισέ νεοεποχίτισα Δ. Μιχαηλίδου (αλήθεια από που ξεφύτρωσε αυτή?) όταν εκείνος στέκεται με ήπιο τρόπο απέναντί τους. 
 
Ο κ.Νατσιός δεν είναι «επαγγελματίας πολιτικός», και σίγουρα έχει μια απειρία και μια ανεπάρκεια στον τρόπο που τους αντιμετωπίζει. Αλλά το σημαντικό είναι ότι οι άνθρωποι αυτού του κόμματος έχουν δείξει μέχρι στιγμής καλά δείγματα, και είναι οι μόνοι που παλεύουν και ενημερώνουν τον κόσμο για το μείζον θέμα της ψηφιακής ταυτότητας. 
 
Επειδή τον κατηγορούν ακόμα ότι τελικά θα συνταχθεί με τις αποφάσεις της ΔΙΣ, νομίζω (και εύχομαι) ότι δεν θα συμβεί αυτό.
 
Και επίσης θα θέλαμε να δούμε ευρύτερη συνεργασία και συνένωση του χώρου αυτού στον οποίο κινείται. 
 
Κατέβηκαν τόσα μικρά κόμματα και τελικά έμεινε αρκετό μέρος αυτού του χώρου εκτός Βουλής, που θα μπορούσε να συγχωνευτεί με την ΝΙΚΗ. 
 
Αυτός ίσως να είναι και άλλος ένας λόγος που πολεμήθηκε από ομόφρονες.Γιατί στήριζαν κάποιο άλλο κόμμα.
Έτσι όμως δεν βγαίνουμε πουθενά.Πρέπει να υπάρξει ευρύτερη συσπείρωση ιδιαίτερα τώρα με όσα γίνονται και με όσα έρχονται. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.