Σελίδες

3 Σεπτεμβρίου 2023

Μια μικρή παρέμβαση στην απόλυτη (προφητευμένη) σύγχυση των εσχάτων ημερών

Αγαπητοί φίλοι, όλα βοούν ότι ζούμε στις έσχατες ημέρες προ του Αντιχρίστου.
 
Επιγραμματικά αναφέρω όσα είπε ο Κύριος για τους Εβραίους ότι εφόσον από μόνοι τους δεν Τον δέχτηκαν και Τον σταύρωσαν ζητώντας μάλιστα «το Αίμα Του να πέσει επάνω τους και στα παιδιά τους», η Ιερουσαλήμ καταστράφηκε το 70 μ.Χ. σταυρώθηκαν από τους Ρωμαίους χιλιάδες Εβραίοι και οι υπόλοιποι διασκορπίσθηκαν σε όλα τα έθνη «άχρι καιρού εθνών», μέχρι δηλ. να ευαγγελισθούν τα έθνη και να επιστρέψουν ξανά στη γη τους περιμένοντας τον ψευδομεσσία τους.
 
Μετά τον Β’ Π.Π. το 1948 δημιουργείται ξανά το κράτος του Ισραήλ παράλληλα με τον ΟΗΕ (έναρξη παγκόσμιας κυριαρχίας από μία Παγκόσμια Αρχή) και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών το αρχικό βήμα προς την πανθρησκεία του Αντιχρίστου. Μόνο τυχαίο δεν είναι που αυτά έγιναν ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΤΟΣ. 
 
Η Ιερουσαλήμ ξαναήρθε στην κυριαρχία των Εβραίων το 1967 και τότε μάλλον ξεκινάει η τελευταία γενιά. Διότι ο Κύριος είπε ότι «η Ιερουσαλήμ θα είναι πατουμένη υπό εθνών μέχρι να ολοκληρωθούν οι καιροί των εθνών και μετά θα έρθει το τέλος, και ότι δεν θα παρέλθει η γενιά αυτή έως ότου ολοκληρωθούν όλα. 
 
Η ξηρανθείσα συκή είναι ο Ισραήλ, ο οποίος φέρει την κατάρα λόγω έλλειψης καρπών.Όταν αυτή αρχίσει να βλαστάνει πρέπει να εννοήσουμε ότι είναι προ των πυλών η Β Παρουσία του Κυρίου και το τέλος του κόσμου. 
 
Οι Άγιοί μας, μας έχουν μιλήσει αναλυτικά.
Ένα άλλο όμως τεράστιο σημείο των εσχάτων ημερών σύμφωνα με τον Κύριο είναι ότι η γη θα γεμίσει με πλάνες και ψευδοπροφήτες. 
 
Είναι φοβερό πόσες αιρέσεις και ψευδοδιδασκαλίες έχουν υπάρξει στην ανθρωπότητα τον 20ο αιώνα. Εκατοντάδες προτεσταντικές αιρέσεις, καταστροφικές λατρείες και σέκτες, νεοβουδισμός με όλες τις πρακτικές του σε πλήρη διάδοση (γιόγκα διαλογισμός κτλ), ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΙΑ και ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΣ με δήθεν «ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ» (ΒΛΈΠΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ) που «μας παρακολουθούν» και «θα παρέμβουν» όταν πρέπει! 
 
Τι έχουμε πάθει αγαπητοί φίλοι και τρώμε όποια βλακεία κυκλοφορεί!Επιπλέον πως είναι δυνατόν να λέμε πράγματα ΑΝΤΙΘΕΤΑ προς την Πίστη μας και να δηλώνουμε Χριστιανοί ή να ανακατεύουμε ολίγον από Ευαγγέλιο με όλες αυτές τις ανοησίες;
Είμαστε Χριστιανοί ή όχι;
 
Όσοι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ας το πούμε καθαρά για να μην παρασύρονται με τα γραφόμενά μας τόσες αστήρικτες ακατήχητες και μπερδεμένες ψυχές που μπαίνουν στα μπλόγκς του διαδικτύου. 
Διότι ο Απόστολος Πέτρος μας μίλησε για ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ. 
Και ο Κύριος ΤΟ ΠΡΩΤΟ που είπε στους μαθητές του όταν τον ρώτησαν για τα έσχατα ήταν «ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ».ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ! 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΟΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! 
 
Μαρία Π.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Να συμπληρώσω εγώ ότι όπως λέει και το σημερινό Ευαγγέλιο για την παραβολή των κακών γεωργών, οι εβραίοι τελείωσαν με το θέμα της σωτηρίας και πλέον η κληρονομιά δόθηκε σε άλλους γεωργούς που είναι οι Ορθόδοξοι χριστιανοί (και πνευματικό κέντρο αυτών οι Ελληνες). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.