Σελίδες

27 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα όρια εθνομηδενισμού

Δελτίο Τύπου 
Νέα όρια εθνομηδενισμού
 
Νέο έσχατο όριο κατρακύλας χαράσσει η πολιτική ζωή στην πατρίδα μας. Ο ελληνικός λαός φαίνεται ξεπέρασε κάθε σημαντικό πρόβλημα της ζωής του, φωτιές, πλημμύρες, ακρίβεια, ανεργία, εγκληματικότητα, εθνικές απειλές, και είναι πλέον ελεύθερος να υφίσταται νυχθημερόν πλύση εγκεφάλου για την διάδοχη ηγεσία στην ανύπαρκτη αξιωματική αντιπολίτευση. 
 
Η επόμενη μέρα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προβάλλει το πλέον απαξιωτικό πρόσωπο του εθνομηδενισμού. Προσβάλλει τα αιματοβαμμένα κατεχόμενα της Κύπρου, ονομάζοντάς τα ...κατά λάθος «κρατίδιο». Ξερριζώνει από την ψυχή του ελληνισμού το δικαίωμα στο ιερό όνομα της Μακεδονίας. Προτάσσει χωρίς κριτήρια έναν διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας, φανερώνοντας αγνωμοσύνη απέναντι στη Μητέρα και Τροφό του Έθνους μας Εκκλησία, αλλά και άγνοια για τα εθνικά και κοινωνικά επιτεύγματα αυτής της παραδοσιακής συναλληλίας. Εισηγείται ανεύθυνα την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας, χωρίς στοιχειώδεις απαντήσεις για την εθνική μας άμυνα ή για την κοινωνική σκοπιμότητα της θητείας. 
 
Ακόμη χειρότερα όμως, η επικοινωνιακή μηχανή του κ.Κασσελάκη εστιάζει σε ένα παράνομο και αντεστραμμένο πρότυπο δήθεν «οικογένειας», που αποτελεί προσβολή για τον ηθικό και νομικό μας πολιτισμό και τις παραδόσεις μας και διχάζει τον ελληνικό λαό. Από τη νομοθεσία του αρχαίου Σόλωνα έως τον Ιερό Χρυσόστομο και ασφαλώς και έως τους ίδιους τους νόμους της βιολογικής τάξεως, είναι εντελώς απαράδεκτη και απορριπτέα η δήθεν «οικογένεια» ομοφυλοφίλων. 
 
Με θλίψη βλέπουμε το αδιανόητο να προβάλλεται στον δημόσιο διάλογο σχεδόν ως πρότυπο, και μάλιστα να διδάσκεται στα αντιεπιστημονικά προγράμματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που έχει δολίως εισάγει από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση η Νέα Δημοκρατία.
 
Η Νέα Δημοκρατία βεβαίως συμπλέει πλήρως με τον ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα αυτό, με αποκορύφωμα τον διευθυντή του κ. Μητσοτάκη να δηλώνει υπερήφανος για την έμπρακτη περιφρόνηση στις παραδόσεις και τους νόμους που διέπουν την Ελληνική Οικογένεια.
 
Είναι πασιφανές ότι ο σχεδιασμός του κ.Μητσοτάκη για «γάμους» και τεκνοθεσίες από ομοφυλοφίλους θα βρει γνήσιο σύμμαχο τον κ. Κασσελάκη, παρά την αντίθετη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Είναι όμως εξίσου ξεκάθαρο ότι και οι δύο θα βρουν τη ΝΙΚΗ απέναντί τους.
 
Θα προστατέψουμε το αναφαίρετο δικαίωμα των παιδιών μας να μεγαλώνουν σε οικογένειες όπως τις γνωρίζουμε εδώ και χιλιετίες. Θα στηρίξουμε την Ελληνική Οικογένεια, που είναι το τελευταίο οχυρό απέναντι στην θανάσιμη δημογραφική απειλή του Γένους μας. Μέχρι τελικής ΝΙΚΗΣ.
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.