Σελίδες

2 Σεπτεμβρίου 2023

ΧΩΡΑ ΑΝΟΧΕΙΡΩΤΗ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ…


Γράφει ο Κνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων

 
Ο ΚυρΜητσοτάκης δήλωσε στη Βουλή ότι «είμαστε κράτος συντεταγμένο» και δεν δεχόμαστε την αυτόνομη δράση των πολιτών για την προστασία τους και την προστασία της περιουσίας τους. Φυσικά, έχουμε την Αστυνομία για την προστασία μας. Όμως αυτά ισχύουν εντός του Μαξίμου και στο επίπεδο των αξιωματούχων οι οποίοι βρίσκονται μακριά από την κοινωνική πραγματικότητα. Αν κατέβαιναν στο δρόμο κοντά στο λαό εκεί ισχύει διαφορετική αντίληψη.
 
Κύριε Μητσοτάκη οι πολίτες είναι απροστάτευτοι στο έλεος των κακοποιών, εμπρηστών, κλεπτών, διαρρηκτών, εκβιαστών, παιδεραστών, απατεώνων, λαθρομεταναστών και των δικών σας προπαγανδιστών των ΜΜΕ. Από που να προφυλαχθεί; Η Αστυνομία παρά την επαινετή προσπάθεια της αδυνατεί να ελέγξει την πυκνότητα των εγκληματιών. Και δεν είναι αυτά τα ολίγα κρούσματα που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ . Τα αδήλωτα είναι τα πολλαπλάσια. Η Αστυνομία για τα μικρο-εγκλήματα ούτε καν ασχολείται.
 
Χθες το πορτοφόλι μου έκανε φτερά στη Λαϊκή Αγορά της Ν. Μάκρης 
Χάθηκε η αστυνομική ταυτότητα, η κάρτα της Τράπεζας, η στρατιωτική ταυτότητα αποστράτου, το αποδεικτικό ότι κατέθεσα τα δικαιολογητικά μου για ανανέωση αδείας οδηγήσεως, λίγα χρήματα και άλλα.
 
Σωστός Γολγοθάς αυτό τον καιρό να βγάλεις ταυτότητα Δεν είναι τα χρήματα που χάνεις, αλλά η ταλαιπωρία να βγάλεις τα νέα έγγραφα. 
 
Όπως είπε ο αείμνηστος σκηνοθέτης Νίκος Κούντουρος όταν τον λήστεψαν: «Η Ελλάδα άνοιξε τα μπούτια της σαν πουτάνα και δέχεται τον κάθε κακοποιό να την βιάζει» Έκτοτε η χώρα άνοιξε διάπλατα τις πύλες της σε κάθε εγκληματικό στοιχείο ένεκα δήθεν φιλανθρωπίας, αδιαφορώντας για την ασφάλεια, υγεία, περιουσία, περιβάλλον και το δημογραφικό πρόβλημα των Ελλήνων. Μετά το ναυάγιο του μεταναστευτικού πλοίου στην Πύλο το Λ.Σ συλλέγει και μεταφέρει ασφαλώς από τις λέμβους και τα πλοιάρια τους παράνομους μετανάστες.
 
Το Λ.Σ στην υπηρεσία της μεταφοράς λαθρομεταναστών 
Ο Έλληνας όταν βλέπει ότι το Λ.Σ να έχει μετατραπεί σε 'μεταφορική εταιρεία' παράνομων μεταναστών με το δίκιο του διερωτάται πόσο κάτω θα πάει τούτη η χώρα; Κάποιοι μάλιστα λένε σκωπτικά: «Εν τοιαύτη περιπτώσει γιατί δε νοικιάζει πλοία να κάνει επισήμως και ασφαλώς τη μεταφορά όλων των παρανόμων μεταναστών στην Ελλάδα; Ο τρόπος αυτός θα είναι οικονομικότερος και ασφαλέστερος» Εκεί φθάσαμε.
 
Ποιόν κοροϊδεύει η κυβέρνηση; Στο έσχατο όριο απελπισίας έφθασε ο απλός πολίτης . Νοιώθει απροστάτευτος απέναντι σε εχθρό και από την ίδια την κυβέρνηση του. Το επεισόδιο στον Έβρο έχει θυμώσει τον λαό. Να δικασθεί ο πολίτης που την περιουσία του και το αδύναμο κράτος πήγε να προστατεύει, ενώ ο εμπρηστής λαθρομετανάστης θα νομιμοποιηθεί και ελεύθερος θα κυκλοφορεί; 
 
Όχι κ. Μητσοτάκη!! Ο συλλογισμός σας είναι λανθασμένος και απατηλός. Αυτός ισχύει όταν το κράτος προστατεύει τον πολίτη. Εδώ συμβαίνει το αντίθετο. Τότε ο φυσικός νόμος έχει ισχύ. Ναι, γίναμε «άγρια Δύση» Διαφορετικά ο κανόνας είναι ετεροβαρής υπέρ των εισβολέων παράνομων μεταναστών και σε βάρος των γηγενών.
 
Το ευνόητον έκανε πράξη η Χ.Α την οποία κήρυξε η Δικαιοσύνη εκτός νόμου και την έκλεισε στη φυλακή. Η Χ.Α είναι η έκφραση φανερής και σιωπηρής οργής μεγάλου μέρους του λαού ο οποίος καταπιέζεται αγρίως. από τους λαθραίους εισβολείς σε συνεργασία με τις ΜΚΟ και δυστυχώς και με το Κράτος. Όταν το κράτος συνεργάζεται με τους παράνομους και κηρύσσει παράνομους τους νομοταγείς πολίτες , τότε ο φυσικός νόμος έχει απόλυτη ισχύ. Όσον αφορά στον καταρράκτη προπαγάνδας που έχουν εξαπολύσει τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, ο λαός τα αγνοεί. Και θα αυξηθεί η δύναμη των κομμάτων που εκφράζουν τη λαϊκή οργή κατά των παράνομων μεταναστών. Πρέπει το αυτονόητον να γίνει κατανοητόν:
΄Η οι λαθρομετανάστες ή εμείς οι γηγενείς.
 
Αμφικτύων
* Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών
amphiktyon@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.