Σελίδες

17 Σεπτεμβρίου 2023

Εκπληκτικό βίντεο που ξεμπροστιάζει την νεοταξική χειραγώγηση των ανθρώπων και ειδικά των νέων, από τις ελεγχόμενες εταιρείες και τα Μέσα Κοιν. Δικτύωσης..

Σχόλια: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς) 
 
Σ’ ένα εκπληκτικό βίντεο 3ων λεπτών και 5 δευτερολέπτων, ο δημιουργός του Anime Kanzari συμπύκνωσε όλες σχεδόν τις συνέπειες που προκαλούν τα κοινωνικά δίκτυα, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η καταναλωτική μανία και οι πλατφόρμες τύπου Netflix.
 
Το βίντεο είναι τύπου animation, προσεκτικά μελετημένο και φτιαγμένο με μια ανατριχιαστικά αισθαντική μουσική επένδυση. Αποδίδει άψογα και συνοπτικά τη μάχη της ανθρωπότητας με το χρόνο, της αναγκαιότητα της αποπομπής των πολιτικών, την εξάρτηση από τα κοινωνικά δίκτυα που προκαλούν μία απεγκεφαλοποίηση του πληθυσμού, το πώς η ανάγκη να είμαστε αρεστοί στους άλλους μέσω των «like» οδηγεί στην αποχαύνωση, την απομόνωση που προκαλούν οι πλατφόρμες προβολής ταινιών «on demand» , την απομάκρυνση από σημαντικά και ουσιώδη πράγματα όπως η σταδιοδρομία που προκαλείται από πλατφόρμες τύπου «only fans» και την επερχόμενη σκλαβοποίση του νεοεμφανιζόμενου «metaverse» . 
 
Είναι ένα βίντεο πραγματικό αριστούργημα από κάθε άποψη. Απολαύστε το και προβληματιστείτε… Θα πρότεινα να το διαδώσετε όπου μπορείτε, ώστε να προβληματιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
 
 
Επειδή δεν το βλέπω καλά το βίντεο στο Youtube για πολύ ακόμα, ας το ανεβάσουμε και στο ιστολόγιό μας να υπάρχει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.