Σελίδες

11 Σεπτεμβρίου 2023

«ΑΝΤΩΝΗ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ»

Α
πό το βράδυ της Τρίτης, τότε που μέλη του πληρώματος Blue Horizon έσπρωξαν τον Αντώνη Καργιώτη στη θάλασσα, όταν επιχείρησε να επιβιβαστεί στο πλοίο, πολλοί έχουν σπεύσει να γράψουν στα social media τις σκέψεις τους.
 
Άλλοι έγραψαν λόγια οργής, άλλοι πόνου, άλλοι μίλησαν για ντροπή. Μία ανάρτηση όμως ξεχώρισε. Αυτή του αντιεισαγγελέα Ηρακλείου, Στάθη Θεοφανίδη.
 
«Στα νερά αυτά, χτες βράδυ, πνιγήκαμε όλοι.. μαζί του.. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΕ, Η ΑΓΑΘΗ ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ.. πνίγηκε η ψυχή μας, δεν ναυάγησε, βυθιστήκαμε...κι επειδή η μάνα του δεν ζει, ας τον θρηνήσουμε εμείς. Αυτόν και τους εαυτούς μας. Ο τόπος αυτός είχε κάποτε ανθρώπους.. τώρα μόνο ουρλιαχτά λύκων, κάθε είδους, παντού.. ΑΝΤΩΝΗ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ,...για ακόμη μια φορά, δείξε μας πως είναι η ανθρωπιά…Θ.Σ» έγραψε ο αντιεισαγγελέας Στάθης Θεοφανίδης σε ανάρτησή του στο Faceboook με αμέτρητους χρήστες να αναδημοσιεύουν και να σχολιάζουν τα λόγια του για τον θάνατο του Αντώνη. 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Μπραβο στον αντιεισαγγελέα για την ευαισθησία του, αλλά να πω και ένα παράπονο... 
Αραγε είχε την ίδια ευαισθησία και για άλλες τραγωδίες του λαού μας;
Μνημόνια, στέρηση ελευθεριών, μπόλια και πρόστιμα κορωνοϊού κλπ...
Ερώτηση κάνω γιατί δεν γνωρίζω... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.