Σελίδες

20 Σεπτεμβρίου 2023

Κασσελάκης …Ο άνθρωπος που εξευτέλισε την Αριστερά!

Του Παναγιώτη Τραϊανού
 
Ένας οπαδός τού Μητσοτάκη, «σύμβουλος» του Μπάιντεν και προστατευόμενος της CIA ήρθε στην Ελλάδα και εξευτέλισε την Αριστερά των «επαναστατών»!
 
Ένας άνθρωπος, ο οποίος μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν γνώριζε τον Τσίπρα, εμφανίστηκε σαν «προεδρικός» με υποστηρικτές τούς Πολάκηδες και τους «ξαδέρφους»!
 
Ένας άνθρωπος, ο οποίος μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν γνώριζε ούτε καν πού βρίσκονται τα γραφεία τού ΣΥΡΙΖΑ, μπήκε μέσα σ’ αυτά σαν «ιδιοκτήτης»!
 
Ένας αμερικανοτραφής υπάλληλος του Μπάιντεν και οπαδός τού Κούλη πήγε στη Μακρόνησο να βγει φωτογραφίες, εξευτελίζοντας τα «ιερά και όσια» της Αριστεράς!
 
Άλλη μια επιλογή τού Μπάιντεν σαν την Καρίν Ζαν Πιέρ, που το μόνο της προσόν είναι η συμμετοχή της στην LGBTQ «κοινότητα»!
 
Να δούμε πόσο θ’ αντέξουν οι Αριστεροί έναν ηγέτη, για τον οποίον γνωρίζουν σίγουρα τι έχει στον «πισινό» του αλλά ακόμα δεν έμαθαν τι έχει στο κεφάλι του!...
 
…Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος θα δώσει νέο νόημα στην παγωμένη «τσιμινιέρα»!
 
Όχι τίποτε άλλο, αλλά πλησιάζει και η 17η Νοέμβρη και οι «αντιαμερικανικές» διαδηλώσεις! …Εκεί θα δούμε την απόλυτη ξεφτίλα κι απαξίωση! …Με τι σημαίες θα πάνε εκεί άραγε οι «προεδρικοί» ηγέτες τής Αριστεράς; …Με τις «κόκκινες» ή τις «εμπριμέ»; …Με αυτές της επανάστασης ή της «επανάστασης» της «περηφάνιας»; …Θα πάει ο καπετάν Τσίπρας να συνοδεύσει την «επιλογή» του ή θα φύγει πάλι για Λος Άντζελες; …Γνωστοί και φίλοι θα είναι με τον Πρέσβη των ΗΠΑ οι «διαδηλωτές», οι οποίοι γνωρίζονται από την Πλατεία Κοτζιά!
 
Η ξεφτίλα τής Αριστεράς έχει πλέον ονοματεπώνυμο!
 

1 σχόλιο:

  1. ΕΔΩ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΝΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;
    Τότε ...
    Οι κάτοικοι των Σοδόμων, των Γομόρρων και των περιχώρων αυτών, εγκατέλειψαν την φυσική γενετήσια χρήση και διέπρατταν την παρά φύση ασέλγεια. Το αποτέλεσμα ήταν ο Θεός να τους κατακαύσει.

    Και έτσι οι γυναίκες τους μετέβαλαν τη φυσική χρήση στην παρά φύσι. Στίχ. 27 Ομοίως δε και οι άνδρες άφησαν τη φυσική χρήση της γυναίκας, και άναψαν από το σφοδρό πάθος τους ο ένας για τον άλλο. Αρσενικοί με αρσενικούς διαπράττουν την ασχημία, και έτσι για την(ειδωλολατρική) πλάνη τους λαμβάνουν την αρμόζουσα τιμωρία από τους ιδίους τους εαυτούς τους(αυτοτιμωρούνται ατιμάζοντας τα σώματά τους).
    Π.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.