Σελίδες

20 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΙΑ. Κυριακή 24/9/2023 5 μμ , στο Πολεμικό Μουσείο


Ἠλεκτρονική ταυτότητα: ἡ πιό κομβική «διευκόλυνσή» μας 
ΠΡΟΣ τό ἀντίχριστο σφράγισμα:
 
Κυριακή 24/9/2023 5 μμ, στο Πολεμικό Μουσείο.
Ενημέρωση
 
Ως γνωστό, επί σειρά ετών μέσα από το ιστολόγιο δώσαμε αρκετές μάχες.
Βλέποντας την κρισιμότητα των στιγμών, την ατζέντα της Νεοταξικής προπαγάνδας να επιβάλλεται με προκλητικότητα από τους ντόπιους υποτακτικούς της, δεν είχαμε καμμία άλλη επιλογή από το να κάνουμε μία ακόμη φορά το ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ, επανδρώνοντας και αυτή την έπαλξη.
 
Συνεχίζουμε να υπηρετούμε την πατρίδα μας, την Ορθόδοξη πίστη μας, τον μάχιμο εκπαιδευτικό, την αλήθεια.
 
Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»
 
ΥΓ. Το ιστολόγιό μας ξεκίνησε από μια μικρή ομάδα εκπαιδευτικών από τη Θεσσαλονίκη. Πολύ σύντομα, βλέποντας την προδοσία των ποιμένων, αποφασίσαμε ότι έπρεπε να αφήσουμε την σχολική τάξη, και να ενημερώσουμε με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα «έξω από τα δόντια» για όσα συμβαίνουν. Είχαμε γεμίσει πλέον «λύκους» και χρέος κάθε τσοπάνη όταν βλέπει τον λύκο, είναι να αφήνει την φλογέρα και να παίρνει την ΣΦΕΝΤΟΝΑ, όπως έλεγε χαρακτηριστικά κι ο αγαπητός μας π.Αυγουστίνος Καντιώτης.
 
Κι έτσι δώσαμε πραγματικά πολλές ΜΑΧΕΣ (μέσα στα σχολεία, μασονία Rotary-Lions, ηλεκτρονικό φακέλωμα, λαθρομετάνστευση, οικουμενισμός-προδοσία ποιμένων, στήριξη αγωνιστών ιερέων και μοναχών, εκτρώσεις, μεταμοσχεύσεις, ομοφυλοφιλική προπαγάνδα, Πομάκοι-Θράκη, διδάξαμε μαθήματα Ιστορίας και Ορθόδοξης ομολογίας και πολλά πολλά ακόμη ...)
 
Με την αναστολή του ιστολογίου μας, ο αγώνας μας φυσικά δεν σταμάτησε. Δεν θα μπορούσε να σταματήσει. Ποτέ δεν θα προδίδαμε τις αξίες και τα ιδανικά μας. Όλα αυτά τα χρόνια αποκτήσαμε ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία από πρόσωπα, θεσμούς και καταστάσεις. 
 
Ωριμάσαμε. Σίγουρα θα είναι πολύ λιγότερα τα όποια λάθη μας και βαρύτερη η ευθύνη μας. 
 
Μείνετε συντονισμένοι.
 
Η φαρέτρα μας είναι γεμάτη. Θα ακολουθήσουν αρκετές αποκαλύψεις.

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ20 Σεπτεμβρίου, 2023 12:29

    Καλή επιτυχία με θετικά αποτελέσματα, αλλά δεν είναι μόνο η ηλεκτρονική σκλαβιά των Ελλήνων. Υπάρχει κάτι χείριστο ... Η καθοδηγούμενη ηθική κατάπτωση της κοινωνίας ... Από που να αρχίσουμε; Από τους ταγούς της εκκλησίας μας, που αναίσθητοι παρακολουθούν τον κατήφορο μας; Από τους περήφανους γκέϋ, που πλημύρισαν αυτό τον τόπο; Από τους ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες, που σε λίγο θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες; Από τους δόλιους πολιτικούς απατεώνες, που μας εξαπατούν;
    Επ ευκαιρία ...Ένα νέος κομήτης εμφανίστηκε στην Ελλάδα μας, που έχει όλα τα προσόντα να μας "κυβερνήσει". Περί ου ο λόγος ...; = Κασσελάκης... Ομοφυλόφυλος πρώτης γραμμής με σύντροφο και με το σκυλί του, θα εμφανίζεται και στη βουλή ..., με την σημαία του Ουράνιου Τόξου ... αυτού του τόξου, που μας χάρισε ο Θεός και που συμβολίζει μια νέα μέρα μετά από καταστροφικές βροχές και πλημύρες ... Μέχρι αυτό εκμεταλλεύθηκαν ή μάλλον σύλησαν οι ανώμαλοι ...
    Δηλαδή στις εθνικές παρελάσεις πλέον πιθανόν είναι να βλέπουμε και ομάδα τραβεστί με λάβαρο το Ουράνιο Τόξο και στην εξέδρα όλοι οι άθλιοι θα τους χειροκροτούν... Η μεν Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον σύντροφο της, ο δε Κασσελάκης και αυτός με τον σύντροφο του και ίσως και το σκυλάκι του αγκαλιά... Όσον αφορά υπόλοιπους τι να πούμε ...; Όμοιος ομοίω αει πελάζει ... και ο λαός έπρεπε να τους κράζει ... αλλά αντίθετα σωπαίνει και ο σιωπών δοκεί συναινείν ...
    Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει...
    Και τέλος δυστυχώς η αλήθεια είναι μία ...
    Qualis rex, talis grex.
    Όπως ο βασιλιάς, τέτοιος και ο λαός.
    (δηλ. ο λαός έχει τον ηγεμόνα που του αξίζει)
    Καταλάβατε υπνωτισμένοι ότι μια νέα θλιβερή εποχή ξεκινά για την Ελλάδα; Ένας νέος ηγέτης ομοφυλοφύλων, ανωμάλων, αθέων, απατεώνων γεννήθηκε ... Δοξάστε τον ....
    Και σε λίγο αυτονόητα και ο Θεός θα μας βαρεθεί και δεν είναι απίθανο την καταστροφή των Σοδόμων και Γομόρων να επαναλάβει ... Ήδη προμηνύματα μας έστειλε ... Φωτιές, πλημύρες, θεομηνίες ...
    Τότε ....
    Μετά τη φιλοξενία του Αβραάμ, όταν ο Κύριος έφευγε από το σπίτι του είπε στον Αβραάμ: «Η κακή φήμη των Σοδόμων και των Γομόρρων διαδόθηκε πολύ και η αμαρτία τους είναι πολύ βαριά. Θα κατεβώ, λοιπόν, να εξακριβώσω αν αληθεύουν όλες αυτές οι διαδόσεις, που έφτασαν ως εμένα». Δυο άγγελοι με εντολή Κυρίου έφυγαν από το σπίτι του Αβραάμ και κατευθύνθηκαν προς τα Σόδομα. Αλλά ο Κύριος παρέμεινε ακόμη λίγο μαζί με τον Αβραάμ.
    Πλησίασε τότε ο Αβραάμ και του είπε: «θα καταστρέψεις τους δικαίους μαζί με τους αμαρτωλούς; Ίσως υπάρχουν κάποιοι δίκαιοι στην πόλη. θα τους καταστρέψεις κι αυτούς; Δε θα συγχωρήσεις την περιοχή για χάρη των λίγων δικαίων, που βρίσκονται σ' αυτήν; Δε γίνεται να θανατώσεις δικαίους κι αμαρτωλούς μαζί, σαν να ήταν όλοι το ίδιο. Δεν είναι δυνατό! Ο κριτής όλης της γης δεν πρέπει να αποδώσει δικαιοσύνη;»
    Ο Κύριος του απάντησε: «Αν βρω στην πόλη των *Σοδόμων έστω και δέκα δικαίους, δε θα καταστρέψω την πόλη και την περιοχή για χάρη των δέκα».
    *Τα Σόδομα έμειναν στην ιστορία ως η πόλη, που έκανε τάση τον σοδομισμό, δηλαδή έναν συνδυασμό αφύσικων σεξουαλικών πράξεων, υπερηφάνειας6 και διαφήμισης της αμαρτίας, ο οποίος οδήγησε τελικά στην καταστροφή τους. Σε τι διαφέρουμε σήμερα;

    Υπάρχουν λοιπόν έστω και δέκα δίκαιοι πολιτικοί στην Ελλάδα;

    Ενδεχομένως κάποιοι θα επισημάνουν ότι ξέφυγα από το κυρίως θέμα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. Απαντώ ....Όλα κυκλοφορούν σε συγκοινωνούντα δοχεία ... και προσχεδιασμένα είναι, που θα καταλήξουν ... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ...
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.