Σελίδες

16 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ομιλία του Αγγελου Καραγεώργου με Ελληνικούς Υπότιτλους στο Διεθνές Φόρουμ του Κισινάου 2023 “O ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΦΘΟΝΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΨΕΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΣ”

 
Στις 9-10 Σεπτεμβρίου 2023 διεξήχθη στο Κισινάου της Μολδαβίας το διεθνές φόρουμ “Ατζέντα 21 και Μεγάλη Επανεκκίνηση. Η πτώση από την ελευθερισμό στην τεχνοκρατία και τον διανθρωπισμό” όπου και συμμετείχα με την ομιλία “Ο Άρχων του κόσμου τούτου και η άφθονη εκτύπωση ψευτοχρήματος” 
 
Στις 9 του μηνός έλαβε χώρα ένας μαραθώνιος ομιλιών 32 σε αριθμό που μεταδόθηκε ζωντανά. Υπήρξαν παρευρισκόμενοι φυσικά, όπως εγώ, και υπήρχαν και προβιντεοσκοπημένες ομιλίες που είχαν σταλεί. 
 
Τον επόμενο καιρό θα μεταφράζεται στα Ελληνικά το περιεχόμενο τους και θα υπάρχουν εδώ σύνδεσμοι (Μπορείς να μπεις και από το κεντρικό μενού) ένας προς ένας με το όνομα του ομιλητή και τον τίτλο. 
 
 
 
Η Ομιλία στο Rumble: https://rumble.com/v3i53hk–2023.html 
Η Ομιλία στο Bitchute: https://www.bitchute.com/video/vPr6Oxf3LiAG/ 
Η Ομιλία στο Youtube: https://youtu.be/M66Hrsr3zjg?si=Ij45CupzRU9MKYk1 
 
Η Ομιλία για απ’ευθείας κατέβασμα: https://odysee.com/$/download/η-ομιλία-μου-με/7cc6f9119307e83ba30e32353164fceade8faf2d 
 
Συνεχίζουμε ακολουθώντας με εμπιστοσύνη τα μυνήματα του Θείου Σχεδίου.
 
Άγγελος 
 
Δείτε όλες τις ομιλίες στο παρακάτω βίντεο
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.