Σελίδες

4 Αυγούστου 2023

ΟΙ "ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ" ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ??!!

Γράφει ο Σπύρος Κατσούρης
 
Κύκλος η ζωή και γυρίζει. "Τα πάντα ρεί κουδέν ταυτώ μένει" (Ηράκλειτος). Όλα αλλάζουν. Κι οι εποχές και τα πιστεύω και τα δόγματα. Ακόμα κι οι δικτατορικές αποφάσεις των κρατών κατά των πολιτών, ιδίως στην σκοτεινή τριετία του κορωνοιού. Μοχλός αλλαγής, η Δικαιοσύνη. Η όντως ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, όπου και όσο αυτή υπάρχει. Κι ήδη άρχισαν τα όργανα. Άρχισαν οι "καμπάνες" να ηχούν(!) ήτοι να πέφτουν βροχή οι καταδικαστικές αποφάσεις κατά κυβερνήσεων κρατών, κατόπιν αναλόγων προσφυγών παθόντων εις την υγείαν των, εξ αιτίας της υποχρεωτικής λήψης "εμβολίων" κατά του covid 19. Έπρεπε να φθάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε θανάτους ανθρώπων από το εμβόλιο ή να έχουμε πλειάδα παρενεργειών, για να ξυπνήσουν από τον λήθαργο που επέβαλε η δικτατορία του Π.Ο.Υ.; Έπρεπε να χάσω κι εγώ τον πεθερό μου (ακόμα νέος και ζωντανός άνθρωπος, από ξαφνική παράλυση μετά την 2η δόση εμβολίου), φίλους και γνωστούς, έτσι ξαφνικά??!
 
Όμως αρκετά ως πρόλογος. Διαβάζω άρθρο του Βασ. Γαλούπη (Δημοκρατία 23-7-2023, σελ.26) με τίτλο: Πληρώνονται ακριβά οι παρενέργειες των εμβολίων κατά του covid" και σας συνιστώ να το διαβάσετε. Έτσι, στη Γαλλία αποζημιώθησαν ήδη 250 άτομα και εξετάζονται άλλες 1020 αιτήσεις. Στην μακρυνή Αυστραλία προσέφυγαν κατά της Κυβέρνησης ήδη από το 2021, περί τις 10.000 κάτοικοι. Στην Βρεττανία 31 ανάπηροι από εμβόλιο covid πήραν αποζημίωση 4.000.000 Στερλίνες. Στη Γερμανία 284 άτομα συνταξιοδοτήθησαν λόγω βλάβης ζωτικών οργάνων τους από το εμβόλιο. Κι έπεται κατάλογος κι άλλων χωρών. 
 
Και το ερώτημα που τίθεται αμείλικτα είναι: Στην Ελλάδα θα τολμήσουν μερικοί να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη ή θα τους πουν πάλι "ψεκασμένους", περιθωριακούς, αντιδραστικούς κλπ;;; Γιατί μην ξεχνάτε ότι φθάσαμε στα πρόθυρα εθνικού Διχασμού, εξ αιτίας αυτού του κορωνοιού, όστις εν τέλει απεδείχθη ως τους άλλους επιθετικούς ιούς που γνώρισε και θα γνωρισει η ανθρωπότης. Όμως άλλο η οικεία βουλήσει συμμόρφωση με τις επιταγές τη Πολιτείας κι άλλο η με το στανιό επιβολή των κυβερνητικών αποφάσεων για υποχρεωτικόν εμβολιασμό. Ίδωμεν ...


1 σχόλιο:

  1. ...ἀποζημιώσεις ἀπὸ τὸ κράτος,
    δηλαδή απὸ τὴν τσέπη μας,

    καὶ ὄχι ἀπὸ τὶς ἐταιρίες,
    ποὺ... ἤξεραν...(!)

    καὶ φρόντισαν προκαταβολικά νὰ βγάλουν ἀπ ἔξω τὴν οὐρά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.