Σελίδες

23 Αυγούστου 2023

Κράτος διαλυμένο με υπεύθυνους τη ΝΔ και τους ψηφοφόρους της!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μίρκας
Οικονομολόγος
Email: theofanis28@gmail.com
Κατερίνη 10-08-2023
 
Μετά τον αδόκητο θάνατο του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη το αβίαστο συμπέρασμα που εξάγεται είναι ότι το πολυδιαφημιζόμενο επιτελικό κράτος είναι διαλυμένο και αδυνατεί να προσφέρει το στοιχειώδες αίσθημα ασφάλειας στου πολίτες!! Η ΝΔ δημιούργησε ένα κράτος «μπανανία» και μπορεί να χαρακτηριστεί αν όχι η χειρότερη κυβέρνηση στην ιστορία της χώρας σίγουρα όμως από τις χειρότερες! 
 
Υπεύθυνοι γι’ αυτήν την παρακμή που βιώνουμε σήμερα και στοιχίζει ανθρώπινες ζωές ( από πυρκαγιές κ.τ.λ.), είναι και το 41% των ψηφοφόρων της που την επέλεξαν στις προηγούμενες εκλογές παρότι η διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ την τετραετία 2019-2023 στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία! Ο πρωθυπουργός από την άλλη, για ένα τόσο μεγάλο ζήτημα εσωτερικής ασφαλείας όπως ήταν η επέλαση της ορδής των Κροατών κωφεύει, και δεν ωθεί σε παραίτηση τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τους ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.! 
 
Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι σε ποιο χρονικό διάστημα της θητείας του (ακούγεται για μετά τις ευρωεκλογές) θα φέρει προς ψήφιση το νομοσχέδιο που θα επιτρέπει τους γάμους μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών για να έχει το μικρότερο πολιτικό κόστος!!! Δυστυχώς με την κυβέρνηση Μητσοτάκη τα όσα θα βιώνουμε στο μέλλον θα είναι τραγικά! Μένει να δούμε αν οι ψηφοφόροι θα συνεχίσουν να είναι αμετανόητοι και θα στηρίξουν τη ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και τις ευρωεκλογές του Ιουνίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.