Σελίδες

25 Αυγούστου 2023

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ: 14 Αμερικανικές Πόλεις Θα Απαγορεύσουν Το Κρέας, Τα Γαλακτοκομικά Και Τα Ιδιωτικά Οχήματα Μέχρι Το 2030

Μετάφραση: Απολλόδωρος 
22 Αυγούσου 2023 | Jason Walsh | Διαβάστε το εδώ
 
Δεκατέσσερις αμερικανικές πόλεις πρόκειται να απαγορεύσουν το κρέας, τα ιδιωτικά οχήματα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα στο πλαίσιο ενός νέου στόχου που έχει ανατεθεί από μια παγκοσμιοποιημένη κλιματική οργάνωση γνωστή ως "C40 Cities Climate Leadership Group", η οποία έχει "στόχο" να καταργήσει τα προαναφερθέντα μέχρι το 2030.
 
Σύμφωνα με ένα εκρηκτικό δημοσίευμα του The Federalist, οι 14 πόλεις, που αποτελούν μέρος μιας ακροαριστερής κλιματικής οργάνωσης με επικεφαλής τον δισεκατομμυριούχο παγκοσμιοποιητή Mike Bloomberg, βρίσκονται σε καλό δρόμο για την απαγόρευση της ιδιοκτησίας οχημάτων, του κρέατος και των γαλακτοκομικών προϊόντων μέχρι το 2030.
 
Η ατζέντα της "μεγάλης επανεκκίνησης", η οποία περιγράφεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, είναι εδώ.
 
Ακολουθούν τρία βασικά σημεία από την έκθεση του Federalist Report:
  • 14 μεγάλες αμερικανικές πόλεις συμμετέχουν σε μια παγκοσμιοποιητική οργάνωση για το κλίμα, γνωστή ως "C40 Cities Climate Leadership Group", η οποία έχει έναν "φιλόδοξο στόχο" μέχρι το 2030: "0 kg [κατανάλωσης] κρέατος", "0 kg [κατανάλωσης] γαλακτοκομικών", "3 νέα είδη ένδυσης ανά άτομο ανά έτος", "0 ιδιωτικά οχήματα" ιδιοκτησίας και "1 πτήση μικρών αποστάσεων με επιστροφή (λιγότερο από 1500 km) κάθε 3 χρόνια ανά άτομο".
  • Οι δυστοπικοί στόχοι της C40 μπορούν να βρεθούν στην έκθεσή της "Το μέλλον της αστικής κατανάλωσης σε έναν κόσμο 1,5°C", η οποία δημοσιεύθηκε το 2019 και φέρεται να επαναδιατυπώνεται το 2023. Ο οργανισμός διευθύνεται και χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τον Δημοκρατικό δισεκατομμυριούχο Michael Bloomberg. Σχεδόν 100 πόλεις σε όλο τον κόσμο απαρτίζουν τον οργανισμό, ενώ στα αμερικανικά μέλη του περιλαμβάνονται οι πόλεις Όστιν, Βοστώνη, Σικάγο, Χιούστον, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Νέα Ορλεάνη, Νέα Υόρκη, Φιλαδέλφεια, Φοίνιξ, Πόρτλαντ, Σαν Φρανσίσκο, Ουάσινγκτον και Σιάτλ.
  • Ο στόχος της εξάλειψης του κρέατος, των γαλακτοκομικών προϊόντων και των ιδιωτικών οχημάτων μέχρι το 2030 "βασίζεται σε ένα μελλοντικό όραμα αποδοτικής παραγωγής πόρων και εκτεταμένων αλλαγών στις επιλογές των καταναλωτών", σημειώνει η έκθεση, κάτι που οι συντάκτες της σαφώς ελπίζουν να επιτύχουν. Αν αυτοί δεν ήταν οι στόχοι τους, δεν θα τους είχαν χαρακτηρίσει "φιλόδοξους στόχους".
Η είδηση έρχεται λίγους μήνες αφότου ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Eric Adams ανακοίνωσε ανώτατα όρια στην ποσότητα κρέατος και γαλακτοκομικών που σερβίρονται από τα ιδρύματα της πόλης.
 
Όπως αναφέραμε νωρίτερα φέτος, η Γαλλία έχει ήδη απαγορεύσει τις εγχώριες, εμπορικές πτήσεις μικρών αποστάσεων για ταξίδια που είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν σε λιγότερο από δυόμισι ώρες με τρένο, αλλά δεν έχει ακόμη θεσπίσει τον ίδιο κανόνα για τα ιδιωτικά αεροσκάφη.
 
Τον Ιανουάριο, η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε το πράσινο φως για δύο επιπλέον είδη εντόμων για ανθρώπινη κατανάλωση.
 
Την Τρίτη, η Daily Fetched ανέφερε επίσης ότι αριστερές κλιματικές ομάδες και μέλη του Κογκρέσου χρησιμοποιούν την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάουι για να πιέσουν τον Joe Biden να κηρύξει "εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης" για την κλιματική αλλαγή.
 
Μια εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το κλίμα εξαιτίας της πυρκαγιάς στο Maui θα είχε πιθανότατα ως αποτέλεσμα κλιματικά λουκέτα, περιορισμούς στα ταξίδια, στη χρήση ενέργειας και πάνω απ' όλα στην ελευθερία.
 
Αρχίζει να μοιάζει με την τέλεια καταιγίδα.
 
Νωρίτερα φέτος, ο Robert F Kennedy Jr δήλωσε ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) χρησιμοποιεί την "αφήγηση για το κλίμα" για να αποκτήσει έναν "ολοκληρωτικό" έλεγχο της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.
 
"Νομίζω ότι η αφήγηση για το κλίμα έχει καταληφθεί από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τον Bill Gates", δήλωσε ο Kennedy. 
 
"Οι κρίσεις χρησιμοποιούνται από τις ελίτ μέσα στις κοινωνίες για να εδραιώσουν την εξουσία τους, να μειώσουν τη δημοκρατία, να περιορίσουν τα πολιτικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα και να επιβάλουν ολοκληρωτικούς ελέγχους από πάνω προς τα κάτω".
 
"Νομίζω ότι η κλιματική κρίση χρησιμοποιείται με αυτόν τον τρόπο από αυτούς τους ανθρώπους", πρόσθεσε.
 
—Δικτυογραφία:
GREAT RESET: 14 American Cities TO BAN Meat, Dairy, and Private Vehicles by 2030

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.