Σελίδες

7 Ιουλίου 2023

O στόχος της ΝΙΚΗΣ επετεύχθη!

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μίρκας
Οικονομολόγος-διεθνολόγος
ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού
Email: theofanis28@gmail.com
 
Μετά από μια μακρά προεκλογική περίοδο οφείλω να συγχαρώ στους βουλευτές του πατριωτικού κινήματος ΝΙΚΗ που, κόντρα σε όλους και όλα, κατάφεραν να επιτύχουν την είσοδό τους στη Βουλή. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ΝΙΚΗ θα αποτελέσει φάρο ελπίδας για όλους τους Έλληνες και με την παρουσία της στη Βουλή θα είναι θεματοφύλακας των εθνικών μας συμφερόντων! 
 
Το κίνημα ΝΙΚΗ ήρθε για να μείνει και θα αποτελέσει πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων μελλοντικά! Η ΝΙΚΗ ήταν το μόνο κόμμα που σημείωσε αύξηση στον απόλυτο αριθμό ψήφων τoυ (19979), εν αντιθέσει με τα άλλα που μειώθηκε η δύναμή τους. Αξίζει να επισημανθεί, ότι στην Πιερία συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό της πανελλαδικά καταγράφοντας ποσοστό 9,15% και εκλέγοντας ένα βουλευτή τον κ. Δελβερούδη Κομνηνό! Επίσης αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους (μέλη) που ανιδιοτελώς συνετέλεσαν, ώστε να επιτευχθεί αυτό το θαυμαστό αποτέλεσμα!
 
Τέλος, αξίζουν συγχαρητήρια στο συνάδελφο αρθρογράφο πατριωτικών θεμάτων στα site pentapostagma και triklopodia καθώς και πρόεδρο του κινήματος κ.Δημήτρη Νατσιό για τη μεγαλειώδη αυτή επιτυχία! Του εύχομαι καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του ελπίζοντας ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες, τόσο αυτός, όσο και οι άλλοι βουλευτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.