Σελίδες

3 Ιουλίου 2023

Το NHS μυστικά έκανε ευθανασία σε εκατοντάδες χιλιάδες για να διογκώσει τους θανάτους COVID στα νοσοκομεία

Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) διέταξε κρυφά το ιατρικό προσωπικό να κάνει ευθανασία σε εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς για να διογκώσει τεχνητά τον αριθμό των θανάτων από τον Covid-19, ισχυρίζεται ένας πληροφοριοδότης του NHS. 
 
Ο πληροφοριοδότης, ο οποίος ακούει στο ψευδώνυμο Dr. John, αποκάλυψε επίσης ότι τα νοσοκομεία του NHS ΔΕΝ κατακλύζονταν κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, σε αντίθεση με τις αναφορές της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου και των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης. Αποκάλυψε πώς τα αφεντικά του NHS φούσκωσαν τεχνητά τους θανάτους από τον COVID-19 χρησιμοποιώντας δύο ανησυχητικές μεθόδους.
 
Πρώτον, έδωσαν οδηγίες στο ιατρικό προσωπικό να επιτρέψει στους ασθενείς να πεθάνουν στερώντας τους τροφή, νερό και οξυγόνο. Δεύτερον, έδωσαν οδηγίες στο προσωπικό να κάνει αναγκαστικά ευθανασία σε ασθενείς μέσω του προγράμματος End of Life Care με τη βοήθεια του αμφιλεγόμενου φαρμάκου μιδαζολάμη. Οι θάνατοι που προέρχονταν και από τις δύο αυτές παραγγελίες καταγράφηκαν ψευδώς ως θάνατοι από COVID-19. 
 
Το Naturalnews.com αναφέρει: Σύμφωνα με την Daily Expose , η μαρτυρία του Δρ Τζον «τονίζει τον αρνητικό αντίκτυπο των αλλαγών στις πολιτικές περίθαλψης, που οδηγούν σε ασθενείς που δεν λαμβάνουν την κατάλληλη φροντίδα παρακολούθησης και αρνητικά αποτελέσματα για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους». Αποκαλύπτει επίσης πώς η βρετανική κυβέρνηση «ενέκρινε την ουσιαστική «μαζική δολοφονία» ηλικιωμένων και ευάλωτων με ένεση μιδαζολάμης και στη συνέχεια είπε στο κοινό [ότι] φταίει ο COVID-19». 
 
Οι ισχυρισμοί του καταγγέλλοντος υποστηρίζονται από μια έκθεση που συντάχθηκε από την Επιτροπή Ποιότητας Φροντίδας του Ηνωμένου Βασιλείου (CQC) που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020. Σύμφωνα με την εν λόγω έκθεση, το 34 τοις εκατό του προσωπικού του NHS δέχθηκε πιέσεις να δώσουν εντολές Do Not Resuscitate (DNR) σε ασθενείς με COVID-19 με αναπηρίες και μαθησιακές δυσκολίες. 
 
Παρεμπιπτόντως, η έκθεση τόνισε ότι κάθε απόφαση σχετικά με το DNR «πρέπει να λαμβάνεται με βάση μια προσεκτική αξιολόγηση της κατάστασης κάθε ατόμου και δεν πρέπει ποτέ να υπαγορεύεται από «συνολικές» πολιτικές». Αλλά με βάση τις αποκαλύψεις του Dr. John, οι γενικές πολιτικές του NHS έπαιξαν μεγάλο ρόλο σε αυτά τα DNR που χρησιμοποιήθηκαν για τη χειραγώγηση του πραγματικού αριθμού των θανάτων από COVID-19. 
 
Ο φόβος του COVID έκανε τους ασθενείς να χάσουν την τόσο αναγκαία ιατρική περίθαλψη 
 
Ο Δρ Τζον επεσήμανε επίσης πώς οι αμελείς πολιτικές στα νοσοκομεία οδήγησαν τους ασθενείς να μην λαμβάνουν την κατάλληλη φροντίδα παρακολούθησης, με αποτέλεσμα χειρότερα αποτελέσματα. Πρόσθεσε ότι «είδε αυτό το χάος να εξελίσσεται από την αρχή της πανδημίας». 
 
«Συνήθιζα να έβλεπα κατά μέσο όρο 20 ασθενείς την ημέρα, που μειώθηκε σε έναν έως δύο ασθενείς κατά το πρώτο lockdown. Έχω δει ακόμη και μια ηλικιωμένη κυρία με φρικτά σπασμένα κόκαλα να μπαίνει στο νοσοκομείο τρεις εβδομάδες μετά το ατύχημα της, καθώς φοβόταν πολύ να κολλήσει τον κορονοϊό για να επισκεφτεί το νοσοκομείο νωρίτερα. Στο τέλος, ο πόνος νίκησε τον φόβο». 
 
Ο πληροφοριοδότης πρόσθεσε ότι έκανε επίσης αξιολογήσεις σε άτομα με πόνους στο στήθος στα σπίτια τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτοί οι ασθενείς φοβόντουσαν τόσο πολύ τον COVID-19 που προτιμούσαν να υποστούν καρδιακή προσβολή παρά να κολλήσουν SARS-CoV-2. 
 
Επιπλέον, τόνισε ότι επειδή οι επισκέψεις παρακολούθησης δεν πραγματοποιήθηκαν, οι γονείς συχνά έπαιρναν τα πράγματα στα χέρια τους – συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης γύψου από τα σπασμένα άκρα των παιδιών τους. Ο Δρ Τζον ανέφερε επίσης την περίπτωση μιας ηλικιωμένης γυναίκας που υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο. Μετά το χειρουργείο της, είχε μόνο μία παρακολούθηση πρόσωπο με πρόσωπο με φυσιολόγο και μία μόνο τηλεφωνική παρακολούθηση. 
 
«Τη βρήκα ξαπλωμένη στο χάλι της πάνω σε επιθέματα ακράτειας, με την αξιοπρέπειά της να έχει βαρεθεί επειδή ήταν δεμένη στο κρεβάτι με ένα σταθερό περιστρεφόμενο πόδι, ανίκανη να μεταφερθεί σε κομοδίνο», θυμάται. «Η οικογένειά της ήταν εξαιρετικά αναστατωμένη». 
 
Η μαρτυρία του Δρ Τζον κατά του NHS βασίστηκε σε προσωπική εμπειρία, καθώς ένα από τα μέλη της οικογένειάς του πέθανε από καρκίνο επειδή δεν του δόθηκε η απαιτούμενη φροντίδα. Ο εν λόγω συγγενής είχε επτά χρόνια ζωής, αλλά διήρκεσε μόνο ένα χρόνο με το νέο σύστημα. 
 
«Έχω δει επίσης την απελπισία των οικογενειών που είδαν τους συγγενείς τους να πεθαίνουν νωρίτερα από ό,τι θα έπρεπε λόγω της έλλειψης επαγγελματικής φροντίδας που θα έπρεπε να είχε παρασχεθεί», είπε ο Δρ Τζον «Ήταν μια πολύ θλιβερή χρονιά κατά την οποία είχα είδαμε τον θάνατο της υπηρεσίας υγείας». 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.