Σελίδες

10 Ιουλίου 2023

Ο Διαβήτης Συνδέεται με το Cοvid: Αλήθεια;;

Μετάφραση: Απολλόδωρος
5 Ιουλίου 2023 | Dawn Lester | Διαβάστε το εδώ
 
Φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να αναρωτιούνται γιατί η αποκάλυψη της παντελούς απουσίας στοιχείων για την ύπαρξη παθογόνων "ιών" - ή οποιουδήποτε άλλου λεγόμενου "μικροβίου" για το θέμα αυτό - έχει τεράστια σημασία.
 
Η απάντησή μου στους ανθρώπους με αυτή τη νοοτροπία είναι ότι υπάρχουν μερικοί λόγοι.
 
Ένας από τους κυριότερους λόγους είναι ότι η διατήρηση της πίστης στα "παθογόνα" επιτρέπει στο ιατρικό κατεστημένο να ισχυρίζεται ότι τα "μικρόβια" σχετίζονται με ένα ολόκληρο φάσμα προβλημάτων υγείας και να επεκτείνει τον ισχυρισμό αυτό σε πολλά από αυτά που δεν έχουν ποτέ προηγουμένως συσχετιστεί με οποιοδήποτε λεγόμενο "μικρόβιο".
 
Ένας άλλος βασικός λόγος είναι ότι υπάρχουν επιζήμιες συνέπειες από μια τέτοια πεποίθηση, ιδίως η χρήση φαρμακευτικών προϊόντων και εμβολίων για τη θεραπεία ενός συνεχώς αυξανόμενου αριθμού προβλημάτων υγείας- υπάρχουν άφθονες αποδείξεις για τη βλάβη που προκαλούν αυτά τα προϊόντα.
 
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της επέκτασης του φάσματος των προβλημάτων υγείας που ισχυρίζονται ότι σχετίζονται με τα "μικρόβια" μπορεί να δει κανείς σε ένα πρόσφατο άρθρο του BBC, με τίτλο: Covid pandemic linked to surge in child and teen diabetes (Η πανδημία του Κόβιντ συνδέεται με την αύξηση του παιδικού και εφηβικού διαβήτη), το οποίο αναφέρει ότι,
 
"Υπήρξε μια ασυνήθιστη αύξηση του αριθμού των παιδιών και των εφήβων σε όλο τον κόσμο που διαγνώστηκαν με διαβήτη τύπου 1 μετά το Covid, λένε οι ερευνητές".
 
Το άρθρο αναφέρει τα αποτελέσματα μιας μελέτης με ημερομηνία 30 Ιουνίου 2023 με τίτλο: Incidence of Diabetes in Children and Adolescents During the COVID-19 Pandemic (Επίπτωση του διαβήτη σε παιδιά και εφήβους κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19) που δημοσιεύθηκε στο JAMA Network Open
 
Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι αυτή η σημαντική αύξηση της επίπτωσης του διαβήτη σημειώθηκε σε παιδιά και εφήβους- αν και λέγεται ότι ο διαβήτης τύπου 1 προσβάλλει κυρίως, αλλά όχι πάντα, αυτή την ηλικιακή ομάδα. Δυστυχώς, το άρθρο υποδηλώνει ότι μέρος του προβλήματος μπορεί να αποδοθεί στο κλείσιμο των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης κατά τη διάρκεια της λεγόμενης "πανδημίας".
 
"Ένα μέρος της αύξησης θα μπορούσε να αποδοθεί στην αναπλήρωση - από τις αναμονές και τις καθυστερήσεις όταν οι υπηρεσίες υγείας ήταν κλειστές - αλλά δεν εξηγεί όλες τις νεοδιαγνωσθείσες περιπτώσεις, λένε οι επιστήμονες".
 
Μήπως είναι πιο κοντά στη πραγματικότητα μια πιο σχετική εξήγηση να περιλαμβάνει τα μέτρα που θεσπίστηκαν για να "σταματήσει" δήθεν η εξάπλωση του λεγόμενου Covid; Μήπως είναι πιο κοντά στη πραγματικότητα η απομόνωση, το φόρεμα μάσκας, η κοινωνική αποστασιοποίηση και η συνεχής τρομολαγνεία να είναι σημαντικοί παράγοντες που θα μπορούσαν να συμβάλουν σε αυτή την αύξηση των κρουσμάτων διαβήτη;
 
Τα συντριπτικά στοιχεία ότι τα συναισθήματα, οι φόβοι και οι πεποιθήσεις μας είναι στενά συνδεδεμένα με την υγεία μας θα έδειχναν ότι αυτή η πτυχή δεν πρέπει να αγνοηθεί! Ωστόσο, αγνοείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από το ιατρικό κατεστημένο στις προσπάθειές του να κατηγορήσει τα "μικρόβια".
 
Η σύνδεση μεταξύ 'Covid' και διαβήτη είναι εξαιρετικά ισχνή, ακόμη και μέσα στο ίδιο τους το παράδειγμα! Το άρθρο του BBC αναφέρει:
"Οι ειδικοί λένε ότι δεν είναι σαφές τι προκάλεσε την αύξηση των κρουσμάτων, αλλά υπάρχουν κάποιες θεωρίες".
 
Το άρθρο συνεχίζει,
"Μια τέτοια θεωρία είναι ότι το Covid μπορεί να προκαλέσει μια αντίδραση σε ορισμένα παιδιά που αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη. Αλλά μεταξύ των μελετών που αναζητούν αυτό το είδος αυτοάνοσης αντίδρασης - όπου το σώμα αρχίζει να επιτίθεται σε κάποια από τα δικά του υγιή κύτταρα - δεν έχουν βρει όλες στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτή τη θεωρία".
 
Εάν υπάρχουν ελάχιστα στοιχεία, γιατί αναφέρεται καν αυτή η θεωρία; Θα έλεγα ότι ο λόγος είναι να περάσει στο μυαλό των ανθρώπων η ιδέα ότι το σώμα είναι τόσο ηλίθιο που θα μπορούσε να επιτεθεί στα ίδια του τα υγιή κύτταρα.
Αυτό είναι ανοησία!
 
Το ανθρώπινο σώμα δεν είναι καθόλου ηλίθιο- δεν επιτίθεται στον εαυτό του. Αντιθέτως, το ανθρώπινο σώμα είναι ένας απίστευτος αυτοθεραπευόμενος, αυτορυθμιζόμενος οργανισμός.
 
Το άρθρο του BBC αναφέρεται σε μια άλλη ιδέα που διατυπώνεται από "ειδικούς",
"Μια άλλη υπόθεση είναι ότι η έκθεση σε ορισμένα μικρόβια στην παιδική ηλικία μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από μια σειρά παθήσεων, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη. Ορισμένοι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι πιθανό ότι το κλείδωμα και η φυσική απομάκρυνση κατά τη διάρκεια του Κόβιντ σήμαινε ότι πολλά παιδιά δεν εκτέθηκαν επαρκώς στα μικρόβια και έχασαν αυτή την πρόσθετη προστασία".
 
Οι αντιφάσεις περισσεύουν!!! Είναι τα μικρόβια κακά για εμάς; Ή μήπως είναι καλά για εμάς;
Προφανώς, "αυτοί" νομίζουν ότι μπορούν να μας ξεγελάσουν και να μας κάνουν να πιστέψουμε γελοίες αντιφατικές ιδέες - αλλά όχι για πολύ ακόμα!
 
Η παραπληροφόρηση και η σκόπιμη προπαγάνδα που διαδίδεται σχετικά με το "Covid" - και όλες τις άλλες λεγόμενες "μολυσματικές ασθένειες" - από τα κυρίαρχα και ακόμη και τα "εναλλακτικά" μέσα ενημέρωσης πρέπει να αποκαλυφθεί.
 
Επιπλέον, η ιδέα ότι υπήρξε ποτέ - ή θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει - ένα τέτοιο πράγμα όπως μια "πανδημία" πρέπει επίσης να αποκαλυφθεί ως εντελώς αναπόδεικτη.
 
Και αυτό ακριβώς θα επιτύχει το The End of Covid!
 
Ξεκινώντας στις 11 Ιουλίου, αυτή η διαδικτυακή εκπαιδευτική εμπειρία, η οποία περιλαμβάνει 90 συνεδρίες που περιλαμβάνουν πάνω από 100 ώρες περιεχομένου, παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να αποτρέψουμε να ξανασυμβεί αυτό που υπομείναμε τα τελευταία 3,5 χρόνια, ΚΑΙ για να μας πάει μπροστά σε μια νέα και ενδυναμωτική ιστορία υγείας.
 
Δικτυογραφία:
Diabetes linked to C@vid: Really?? - by Dawn Lester

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.