Σελίδες

7 Ιουλίου 2023

2η Ολομέλεια Δικτύου Ελληνισμού. Έχει νόημα πλέον η ύπαρξη του ΔΕ;

2η Ολομέλεια Δικτύου Ελληνισμού. Έχει νόημα πλέον η ύπαρξη του ΔΕ;
 
 
Παρασκευή 7 Ιουλίου 10:00 μ.μ.
 
Το μέλλον του Δ.Ε. και το μέλλον της Ελλάδας μετά τις εκλογές του Ιουνίου 
 
Και πριν μπούμε τελείως στις θερινές διακοπές για μια η δυο ακόμη Παρασκευές θα συνεχίσουνε την συνάντηση της Ολομέλειας του ΔΕ 
 
Λέγοντας Ολομέλεια ΔΕ εννοούμε κάθε ενεργό Μέλος του ΔΕ που με τον ενα η τον άλλο τρόπο ενδιαφέρεται για το ΔΕ και έχει μέχρι σήμερα συμμετάσχει ενεργά στις εργασίες του ΔΕ. 
 
Η Ολομέλεια του ΔΕ θα ωριμάσει μέσα απο αυτές τις συναντήσεις ως ο Πυρήνας του Εθνικού Συμβουλίου που είναι και ο βασικός στόχος ίδρυσης και λειτουργίας του ΔΕ. 
 
Βασικό θέμα των συναντήσεων αυτών είναι η σύσφιξη των σχέσεων των μελών του ΔΕ σε πανελλήνιο και όχι μόνο επίπεδο και η επανεκκίνηση του ΔΕ μετά τις εκλογές χάριν των οποίων υπήρξε μια στάσις της εσωτερικής ανάπτυξης του ΔΕ. 
 
Κύριος εισηγητής
Γιώργος Παύλος
Καθ. ΔΠΘ
___________
 
ΣYNΔΕΣΗ ΜΕΣΩ Zoom 
 
Πιέστε τον παρακάτω σύνδεσμο

https://us02web.zoom.us/j/82166250145?pwd=ZFpjTk5iR1RidWhOK1dpNTkwN0dRUT09 

Ἰστοσελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.