Σελίδες

20 Ιουνίου 2023

Η 'Nike' εγκαινιάζει τον 'Μήνα Υπερηφάνειας 2023', μέ (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ) διαφήμιση, που παρουσιάζει «γιατρό» νά εκτελεί ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ αλλαγής φύλου σε ΠΑΙΔΙΑ!!!! (Ούτε ΙΕΡΟ, ούτε ΟΣΙΟ!)

(Natural News) 
 
Ένα email που διέρρευσε (https://www.dailywire.com/news/nike-marks-pride-month-with-doc-who-does-kids-gender-surgeries-leaked-email-shows) αποκάλυψε, ότι η εταιρεία Nike προωθεί έναν χειρουργό για τον φετινό μήνα «υπερηφάνειας», ο οποίος λέει ότι έχει πραγματοποιήσει πολλές «μαστεκτομές επιβεβαίωσης φύλου» σε ανηλίκους - και είναι προφανώς περήφανος γι' αυτό.
 
Το email ξεκινά δηλώνοντας ότι «Το φετινό θέμα είναι Μαζί είμαστε αδιαμφισβήτητοι», προσθέτοντας ότι «Η κοινότητα LGBTQIA+ συνεχίζει να αγωνίζεται για την ισότητα – τον αγώνα τους να είναι ο εαυτός τους». 
 
Το θέμα της Nike "Together We Are Undeniable", σύμφωνα με το ίδιο email, "επικεντρώνεται γύρω από την αποφασιστικότητα. γιορτάζοντας τις εικόνες της κοινότητας και την πρόοδο που έχουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε υπό το φως των πρόσφατων επιθέσεων και περιορισμών στην κοινότητα και τους συμμάχους τους». 
 
Με έδρα το Πόρτλαντ, η Nike θα φιλοξενήσει μια συζήτηση πάνελ με τον Δρ Blair Peters, χειρουργό στο Πανεπιστήμιο Υγείας και Επιστήμης του Όρεγκον (OHSU), ο οποίος ακρωτηριάζει τα σώματα των παιδιών για μετρητά. 
 
«Συμμετάσχετε στην Εκστρατεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στον Kaig Lightner του Portland Community Football Club και στον Δρ Blair Peters του Προγράμματος Υγείας Trans του OHSU για ένα πάνελ με ερωτήσεις και απαντήσεις για να συζητήσετε τις πολιτικές που επηρεάζουν την κοινότητα των τρανσέξουαλ», αναφέρει περαιτέρω το email, διαφημίζοντας την εκδήλωση της 11ης Ιουλίου. 
 
(Σχετικά: Πέρυσι, το Αϊντάχο ψήφισε νόμο (https://www.naturalnews.com/2023-04-10-idaho-passes-law-criminalizing-transgender-mutilation-children.html) που απαγορεύει τον ακρωτηριασμό των παιδιών από τρανσέξουαλ.)
 
Ο Peters διέγραψε το tweet που γιόρταζε για τα τρία παιδιά με «μαστεκτομές επιβεβαίωσης φύλου» που πραγματοποίησε σε μια μέρα 
 
Για να σας δώσω μια ιδέα για το ποιος είναι ο Peters, πέρυσι έγραψε στο Twitter ότι γιόρτασε το γεγονός ότι είχε «πραγματοποιήσει μαστεκτομές επιβεβαίωσης φύλου (κορυφαίες χειρουργικές επεμβάσεις) σε 3 νεαρούς ενήλικες και εφήβους» μέσα σε μια μέρα σαν αυτό ήταν ένα είδος αξιέπαινου επιτεύγματος. 
 
Σε ένα βίντεο με τίτλο «Γνωρίστε τον Δρ Blair Peters του OHSU», ο Peters αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι πραγματοποίησε άλλες επεμβάσεις «αλλαγής φύλου» σε ανηλίκους (http://medicalviolence.com/), συζητώντας τι είναι αυτό που τον παρακινεί να προκαλέσει αυτό το είδος μόνιμης ακρωτηριαστικής βλάβης στα παιδιά. 
 
Ο Peters, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως «queer», δήλωσε ότι ένας από τους ανήλικους ασθενείς του που είχε σταματήσει να πηγαίνει στο σχολείο προτού υποβληθεί σε ακρωτηριασμό φυλομετάβασης «ευδοκιμεί ξαφνικά» τώρα που στο παιδί, που γεννήθηκε κορίτσι, αφαιρέθηκε το στήθος της για να γίνει «τρανς». 
 
Είναι σημαντικό να σημειωθεί εδώ ότι το OHSU συνδέεται με το Νοσοκομείο Παίδων Doernbecher, το οποίο διαχειρίζεται μια κλινική φύλου της οποίας ο διευθυντής έλαβε πληρωμή 3.114 δολαρίων από την Endo Pharmaceuticals, η οποία παράγει ένα φαρμακευτικό φάρμακο που χρησιμοποιείται συνήθως εκτός ετικέτας ως αποκλειστής εφηβείας σε ανήλικα παιδιά. 
 
Με άλλα λόγια, αυτές οι κλινικές φύλου που ξεφυτρώνουν παντού, συμπεριλαμβανομένου του τόπου όπου εργάζεται ο Peters, λαμβάνουν μίζες από φαρμακευτικές εταιρείες ως αντάλλαγμα για γιατρούς που προωθούν τα φάρμακά τους σε παιδιά που εξαναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το σώμα τους σε μια προσπάθεια να γίνουν ο «αληθινός εαυτός τους». 
 
Δύο ημέρες μετά την εκδήλωση υπερηφάνειας και το πάνελ με τον Peters, η Nike σχεδιάζει επίσης να διοργανώσει μια «φιλική προς την οικογένεια» drag story, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην «εναρκτήρια Έκθεση Pride Community Fair» της Nike, προβάλλοντας τοπικούς queer, γυναίκες και επιχειρήσεις που ανήκουν σε μειονότητες. 
 
«Θα έχετε την ευκαιρία να καλλιεργήσετε μια αναμφισβήτητη αίσθηση κοινότητας και ανήκειν με άλλους στη Nike μέσω ενεργοποιήσεων όπως... ένα φιλικό προς την οικογένεια Drag Story Time», αναφέρει περαιτέρω μια ανακοίνωση σχετικά με την εκδήλωση της 13ης Ιουλίου. 
 
Όπως και η Target, η Nike προωθεί επίσης μια εντελώς νέα σειρά ενδυμάτων "χωρίς φύλο" στα παιδιά. 
 
Η εταιρεία ενθαρρύνει τους υπαλλήλους της να «ενταχθούν στο Δίκτυο Υπερηφάνειας καθώς προβάλλουμε την πρωτοποριακή ενδυμασία "Kids One Fit"», στην οποία οι συμμετέχοντες θα «ξεδιπλώσουν τη συζήτηση για την ένταξη των τρανς στον αθλητισμό με μια ειδική προβολή του "Changing the Game"», μιας ταινίας που προωθεί την παρουσία ανδρών αθλητών στον γυναικείο αθλητισμό. 
 
Μέρος του λεγόμενου Δικτύου Υπερηφάνειας περιλαμβάνει επίσης μια ενότητα για την «queer οικολογία» που περιλαμβάνει μια ομιλία από τον «περιβαλλοντικό εκπαιδευτικό Isaias Hernandez». Η queer οικολογία (!!!!!!!!!!!), όπως ορίζεται από το Pride Network, είναι «ένα πεδίο επιστημονικής μελέτης που διαταράσσει τα συμβατικά δυαδικά συστήματα για να δημιουργήσει λύσεις για τη δράση για το κλίμα και το μέλλον του αθλητισμού». 
 
Για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα σχετικά με το πώς πολυεθνικές εταιρείες όπως η Nike κυνηγούν τα παιδιά σας, επισκεφθήτε το Evil.news. 
 
Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν: 
 
 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ 
 
το είδαμε ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Για να μην κλαίμε ας γελάσουμε λίγο με την κατάντια των ερμαφρόδιτων, που προωθούν οι τραβεστί εταιρείες, αφού και αυτές από ανώμαλους διοικούνται ..., που είναι τεχνητά κ@@@@παιδα μικτών γάμων ομοφυλοφίλων ....

    Δύο ομοφυλόφιλοι που συζούσαν ήθελαν ένα μωρό, αλλά δεν ήθελαν να υιοθετήσουν γιατί ήθέλαν να νιώθουν το μωρό, όσο το δυνατόν πιο κοντά τους. Έτσι, ο γιατρός χρησιμοποίησε το σπέρμα (;) τους για να γονιμοποιήσει μια φίλη τους.
    Εννέα μήνες αργότερα, οι δύο γκέι έψαχναν να βρουν το μωρό τους στην αίθουσα τοκετού. Όλα τα μωρά έκλαιγαν εκτός από το δικό τους. Ούτε πιπίλα δεν έδωσαν στο καημένο ...
    - Γουαου! είπε ο ένας γκέι, το αγόρι μας είναι το πιο φρόνιμο εδώ μέσα!!!!
    Μια νοσοκόμα που έτυχε να περνά και τον άκουσε τους λέει:
    - Τώρα είναι ήσυχο, αλλά περίμενε να του βγάλουμε την king size πιπίλα από τον κ@λο και θα δεις τι χαμός του π@@@τη θα γίνει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.