Σελίδες

13 Ιουνίου 2023

«Σε αυτές τις εκλογές θα αποφασίσουμε για την τύχη του Αιγαίου»! Γιώργος Ρωμανός (βιντεο)

από το κανάλι Militaire News 
 
«Καλό θα είναι να καταλάβουμε ότι σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για το τι θα γίνει με τις Πρέσπες του Αιγαίου! Αυτός είναι ο λόγος που ο κ.Μητσοτάκης ζητά να έχει ισχυρή πλειοψηφία στη Βουλή». 
 
Ο Γιώργος Ρωμανός Συγγραφέας Αναλυτής, Ιστορικός ερευνητής, μιλά στο militaire channel για το διακύβευμα των εκλογών ξεκινώντας όμως από την πολιτική ιστορία της χώρας. Μια ιστορία 202 ετών κατά την οποία οι υποτιθέμενες δημοκρατικές περίοδοι δεν ήταν πολλές. Ακόμη και σε αυτές όμως πόση δημοκρατία υπήρχε πραγματικά; Ελάχιστη ή καθόλου όπως εξηγεί. 
 
Ο κ.Ρωμανός φθάνει στο σήμερα και αναλύει τα επίσημα δημογραφικά δεδομένα. Τα συγκρίνει με τους αριθμούς των ψηφοφόρων και το αποτέλεσμα έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον. Πόσο αντιπροσωπευτικά είναι τελικά τα αποτελέσματα των εκλογών; 
 
Ο κ.Ρωμανός επισημαίνει ότι το «αντίδοτο» στην ασυδοσία που επιδιώκουν είναι κόμματα και πολιτικοί είναι η απλή αναλογική και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου στην εκλογική διαδικασία. «Όσα περισσότερα κόμματα εισέλθουν στη Βουλή, τόσο πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα για όσους θέλουν να προχωρήσουν στις Πρέσπες του Αιγαίου».


2 σχόλια:

  1. Ἐκτός ἀπό τάς ΑΚΡΩΣ ΒΡΩΜΕΡΑΣ ΕΘΝΙΚΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ πού ἔρχονται τήν 26-6-23, νομίζω ὅτι τό φοβερώτερον ὅλων τῶν κακῶν θά εἶναι ἡ κατάργησις τῶν μετρητῶν, πού ἰσοδυναμεῖ μέ τήν ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΙΝ ΜΑΣ εἰς τό ΣΑΤΑΝΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ! Ὅπως τονίζει ὁ ἐκλεκτός Πατριώτης κ. Κ. Ἀρβανίτης εἰς τό κατωτέρω βίντεο (βλ. λεπτόν 27:10 καί πέρα), ὅποιος δέν ὑπακούει εἰς τήν νέαν δικτατορίαν πού ἑτοιμάζουν, ἡ ὁποία θά εἶναι ΣΑΤΑΝΙΚΩΤΕΡΑ τῆς προηγουμένης, θά τοῦ μπλοκάρουν τούς ψηφιακούς λογαριασμούς καί δέν θά μπορῇ ν' ἀγοράσῃ οὔτε μία φρατζόλα ψωμί!!! Τοὐτέστιν, τό νέον δόγμα πού θά ἐπικρατήσῃ εἰς τήν «ὀρθόδοξον» Ἑλλάδα θά εἶναι «προσκύνησε τόν Διάβολον ἤ πέθανε»! Ὑπενθυμίζω ὅτι ὁ «κ. Μητσοτάκης» εἶναι θιασώτης αὐτοῦ τοῦ Διαβολικοῦ συστήματος, ὅπως εἶπε πρό ἐτῶν εἰς ὁμιλίαν του εἰς τήν ΔΕΘ.Τό βίντεο:

    Κ. Αρβανίτης :"Τι θα κριθεί την 25η Ιουνίου και τι θα ακολουθήσει"

    https://www.youtube.com/watch?v=YruKD8-2bGk&t=582s

    (Βλ. λεπτόν 27:10 καί πέρα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ...ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ... ΝΕΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.