Σελίδες

18 Ιουνίου 2023

ΟΙ ΚΡΥΦΟΔΑΓΚΑΝΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ!

Γράφει ο Ιωάννης Καλάκος
 
Ένας ανώνυμος μέσα από το πλήθος του λαού μας λέει:
"Στην πολιτική έρχονται με ένα λαμπρό μέλλον και φεύγουν με σκοτεινό παρελθόν!" 
 
Είμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο και τι δεν ακούμε από πρωτοκλασάτους πρώην υπουργούς, στελέχη, ακόμη και από αυτούς τους αρχηγούς των κομμάτων. Κάποιες φορές διερωτόμαστε: είμαστε άραγε στη χώρα που γέννησε τον παγκόσμιο πολιτισμό, ή παίζουν τόσο ξεδιάντροπα με τη νοημοσύνη μας; Είμαστε στη χώρα που από ηνίοχοι του παγκόσμιου πολιτισμού, γίναμε οι τσανακογλείφτες των εωσφοριστών και των Μασόνων; Είναι δυνατόν να κάνουν τόσο ξεδιάντροπα τέτοια φάουλ, να βγαίνουν τόσο εύκολα οφσάιντ με τα λεγόμενά τους και να μην υπάρχει στοιχειώδη ντροπή; Είναι δυνατόν να έχουν κάνει το ψέμα, μέρος της επικοινωνίας τους με το λαό; Ο πρώην υπουργός υγείας μας είπε ότι: "Αν λέγαμε στον κόσμο της παρενέργειες των εμβολίων, δεν θα έκανε κανένας εμβόλιο!" και ομοίως έτερος καππαδόκης υπουργός ότι: "Αν σας λέγαμε ότι δεν έχουμε βάλει τηλεματική στα τρένα, γιατί κάναμε άλλους υπολογισμούς, δεν θα ταξίδευε κανείς με τρένο!" κ.ο.κ. Για να συνεχιστεί το κρυφτούλι με τα προγράμματά τους, δαγκώνοντας πάντα κρυφά με τις λέξεις, που μάλλον κρύβουν και αλήθειες! 
 
Έτσι βλέπουμε ένα πρώην υπουργό οικονομικών τον κ. Κατρούγκαλο να προσεγγίζεται από την Ν.Δ. για να αποκαλύψει στον αέρα το πραγματικό οικονομικό πρόγραμμα του Σύριζα(ίσως να προαλείφεται για κάποιο οικονομικό πάλι υπουργείο, για την υπηρεσία του,σε μελλοντική κυβέρνηση της Ν.Δ.) 
 
Σχεδόν σε όλη τη παρελθούσα προεκλογική περίοδο, ένα Ανδρουλάκη του ΠΑΣΟΚ να στηρίζει τις θέσεις της Ν.Δ. γιατί προφανώς κάπου κάτι έχει στο χέρι και τον καλύπτει ο κ. Μητσοτάκης μέσω της ΕΥΠ για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ! 
 
Αν και πέρασαν μόνο δέκα χρόνια! Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον χθεσινό πρωθυπουργό μας, που τότε στην κυβέρνηση Σαμαρά, ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης σου έκοψε: 
- Το δώρο των Χριστουγέννων και του Πάσχα. 
– Το επίδομα αδείας και άλλες παροχές, χωρίς ποτέ από τότε να ξανά επανέλθουν! 
 
Ένα Κασιδιάρη να πουλάει τους ψηφοφόρους του στον Σύριζα, με αντάλλαγμα την αποφυλάκιση του! 
 
Αληθεύει ότι τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές η εταιρεία Singular Logic παρέδωσε στον Κυριάκο τρία στικάκια που περιείχαν το λογισμικό, που θα έδιναν στο πρώτο κόμμα σαρωτική νίκη και που αυτό το λογισμικό μεταφορτώθηκε σε 1000 tablets, σε ποιους μοιράστηκαν; 
 
Αν και το ποσοστό αποχής ήταν +60% πως βγήκαν αυτά τα νούμερα για την συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές, όταν οι συγκεντρώσεις των πολιτικών αρχηγών ίσα που γέμιζαν ένα καφενείο, άντε και ένα σινεμά; 
 
Και το τσίρκο συνεχίζεται, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να μας αφήνει άφωνους για τις Γερμανικές αποζημιώσεις στη περίοδο της κατοχής και να μας δηλώνει ότι: "Το θέμα αφορά το παρελθόν και πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά και όχι προς τα πίσω!" Για το σημείο αυτό ο Γ. Σεφέρης μας λέγει: "Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνει και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον!" Η δήλωση αυτή του κυβερνητικού εκπροσώπου, συνιστά για πρώτη φορά, μείζον εθνικό ατόπημα! Αποτελεί μνημείο κυνισμού και ιστορικού αναθεωρητισμού προσβάλλοντας κατάφορα την μνήμη των χιλιάδων θυμάτων της μαύρης κατοχής από τους Ούνους Γερμανούς! "Αντίθετα πρέπει να εξυμνούμε το παρελθόν, για να ξυπνήσουμε το μέλλον!".
 
Και συνεχίζεται στη χώρα της ουτοπίας και του παραλογισμού με τον μικρό γιό να ρωτάει τον πατέρα του:Μπαμπά γιατί πληρώνουμε το ακριβότερο ρεύμα στον κόσμο; Με τον καημένο τον μπαμπά να απαντά: Γιατί παιδί μου πριν 2500 χρόνια δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού και τώρα μας στείλανε το λογαριασμό! Όχι μόνο ακούγεται ότι η ενέργεια στη χώρα μας είναι πιο ακριβή, αλλά σε οποιαδήποτε νύξη γίνει και παρουσιαστεί κάποιος πίνακας, βγαίνει το πουλέν ο κ. Σκέρτσος και διαρρηγνύει τα ιμάτιά του και ρίχνει λάσπη εδώ και εκεί με τον ανεμιστήρα του και μας λέει ότι οι πίνακες είναι προϊόν προπαγάνδας από την Αντιπολίτευση, λες και δεν πληρώνουμε κάθε μήνα την λυπητερή με την παράλογη αύξηση της ενέργειας! 
 
Βλέποντας όλοι μας το χάος που επικρατεί στο χώρο της υγείας και τους αδικαιολόγητους θανάτους που συμβαίνουν καθημερινά ειδικά με τις ελλείψεις του ΕΚΑΒ και των νοσοκομείων, έχουν έτοιμο σχέδιο ιδιωτικοποίησης της υγείας και με το ζόρι το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό! 
 
Στο θέμα της παιδείας ετοιμάζεται η ιδιωτικοποίηση των Πανεπιστημίων και είδαμε τι έγινε με το πρόβλημα των θεμάτων την πρώτη μέρα, με τον κ.Ψαριανό, το έταιρο εξαπτέρυγο να βρίζει χυδαία τους καθηγητές και κανένας να μην τον βάζει στη θέση του! 
 
Πλησιάζει η σύνοδος του ΝΑΤΟ και ο κ.Μητσοτάκης ανυπομονεί όταν εκλεγεί να συναντήσει τον κ.Ερντογάν για να συζητήσει τις παραχωρήσεις στο Αιγαίο, όπως τον έχουν διατάξει οι Αμερικανοί και οι Γερμανοί για να μείνει η Τουρκία στο μαντρί του ΝΑΤΟ θυσιάζοντας πάντα την Ιφιγένεια Ελλάδα. Μονίμως υποχωρούσα όπως τον έχουν συμβουλεύσει και τα Ανθελληνικά Think Tank (δεξαμενές σκέψης) του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ και οι άνθρωποι του βρωμερού και Εγκληματικού ΕΛΙΑΜΕΠ! Και βέβαια παραγκονίζοντας τους ενδιάμεσους και με απευθείας συζητήσεις με τον σουλτάνο διαδίδουν ότι θα μιλήσουν: μόνο για θαλάσσιες ζώνες, για σύμφωνο μη επίθεσης, για δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο και όχι μόνο για την ΑΟΖ, με ολόκληρο σχεδόν το κομμάτι της Αντιπολίτευσης να τηρεί σιγή ιχθύος! 
 
Για να μπορέσει να πάρει την απόλυτη πλειοψηφία, και να κάνει ότι θέλει, τάζει "λαγούς και πετραχήλια" και κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, προσπαθόντας να κόψει την είσοδο στη βουλή μικρών πατριωτικών κομμάτων, έστω και δεξιών! Προφανώς δεν πρέπει να παρασυρόμαστε και να πιστεύουμε ότι όταν ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, θα ζήσει η δική μας. Η τύχη της χώρας μας είναι στα χέρια μας και οι αποφάσεις που θα πάρουμε όλοι μας και καθένα χωριστά είναι στα χέρια μας! 
 
Για να θυμηθούμε λίγο τους αρχαίους προγόνους μας, που έλεγαν: "Αίεν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν" Πάντα να αριστεύεις, να ξεπερνάς τους άλλους, να τιμάς το πατρικό γένος που ανήκεις. Η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα όταν ο Σόλων χάρισε τα χρέη των πολιτών προς τους πλούσιους και απελευθέρωσε όσους είχαν γίνει δούλοι εξ αιτίας των χρεών τους. Η Δημοκρατία όμως δολοφονήθηκε στο τόπο που γεννήθηκε τον 21ο αιώνα, όταν οι κυβερνήσεις της Ελλάδας χάρισαν στους πλούσιους τα χρέη τους και επέβαλαν φόρους δυσβασταχτους προς τους φτωχούς! Όλες αυτές τις μετριότητες που στέλνουμε στη βουλή, με τις υπηρεσίες που προσέφεραν και προσφέρουν στη χώρα, τιμούν το γένος μας (κατά τους προγόνους μας), τιμούν τον λόγο τους, ή άλλα υπόσχονται και άλλα κάνουν; Μπορεί τα παλικάρια μας το 1821 να έδιωξαν τους Τούρκους, αλλά δεν πρόβλεψαν τότε πως θα κάτσουν στο σβέρκο μας, με έμμεσο τρόπο οι Άγγλοι, οι Γερμανοί και τώρα τελευταία οι Αμερικάνοι παγκοσμιοποιητές, που προωθούν τους Μουσουλμάνους στην Ε.Ε. και ειδικά στη πατρίδα μας! 
 
Η τόσο μεγάλη αγάπη τους φαίνεται με τη φόρμουλα "διπλής λύσης", ξεκλειδώνοντας τις πύλες του Αιγαίου με την αποναρκοθέτηση και κεφαλοκλειδώνουν την Κύπρο. 
 
Την Κύπρο μας που από το 1974 και για 49 ολόκληρα χρόνια η Δύση εκτός από κενά περιεχομένου λόγια και υποσχέσεις δεν μας έχει δείξει στη πράξη την απαιτούμενη υποστήριξη στις άνομες και ωμές ορέξεις του ανατολίτη άρπαγα γείτονα! Έτσι κατά το μοντέλο του 1967 που αποσύρθηκε η μεραρχία από την Κύπρο, μας ζητούν τώρα να αποσύρουμε το στρατό από τα νησιά μας και έτσι χάνεται η πρώτη γραμμή άμυνας, για τη χώρας μας. Η πρακτική της συγκυριαρχίας που προωθούν για το Αιγαίο και που βρίσκει σύμφωνο σχεδόν το σύνολο του πολιτικού κόσμου μας, βάζει σε ομηρία την Κύπρο από την Τουρκία! 
 
Με την δημιουργία διαύλων για την Τουρκία στο Αιγαίο, σημαίνει ότι η πατρίδα μας παραιτείται των δικαιωμάτων στα 12 ν.μ. και πάει στα 7 ή 8, ακόμη και στα 6. Το νέο δόγμα Δένδια προβλέπει τρεις ζώνες στο Αιγαίο, ή τρεις διαύλους με τη σύγχρονη αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και την μερική απόσυρση της Τουρκικής στρατιάς του Αιγαίου στα 250 χλμ. στο εσωτερικό της Τουρκίας! 
 
Εδώ έχουμε την υλοποίηση της πολιτικής της "Γαλάζιας πατρίδας" και της τουρκικής αναθεωρητικής πολιτικής. Με βάσει το Διεθνές Δίκαιο εκείνη που χάνει κυριαρχικά δικαιώματα είναι η Ελλάδα, με την Τουρκία όπως σχεδιάζεται να αισθάνεται "ασφαλής", ενώ τα νησιά ειδικά του Ανατολικού Αιγαίου τίθεται υπό την "ομηρία" της Τουρκίας, που μπορεί σε 4 με 5 ώρες να μεταφέρει πλήθος στρατευμάτων στα παράλια απέναντι από τα νησιά και τον τουρκικό στόλο δίπλα στην ηπειρωτική Ελλάδα. Τα γεράκια της Άγκυρας και των μυστικων υπηρεσιών που πήραν θέσεις στη νέα κυβέρνηση της Τουρκίας, είναι αυτοί που θα υλοποιήσουν τη Γαλάζια πατρίδα στο νέο αιώνα της Τουρκίας που επαναλαμβάνουν συνεχώς και προκλητικά! Αυτά σκέπτονται και αποφασίζουν συμπερασματικά οι ηγέτες μας "εν κρυπτώ και παραβύστω", ενεργούντες πάντα ως εντολοδόχοι των ισχυρών, μακριά από τα πατριωτικά αισθήματα και τη θέληση του Ελληνικού λαού, μη λαμβάνοντας υπόψη και τις απόψεις πολλών στρατηγών και πρώην αρχηγών των επιτελείων! 
 
To υποτιθέμενο κράτος που έχουμε, με την ανικανότητά του δολοφονεί το λαό στη Πάρο, στο Μάτι, στη Μάνδρα και τώρα στα Τέμπη. Όσο τους ψηφίζουμε, ψυχή μας γέμισε πληγές και η πατρίδα μας σάβανα. Το ψευτορωμέϊκο καταρρέει και είναι καιρός να έρθει το ρωμέϊκο για να κυβερνηθεί η Ελλάδα από Έλληνες! Ο μεγάλος Κόντογλου φωνάζει: 
"Καθαρίστε από την πνευματική πανούκλα την δυστυχισμένη Ελλάδα για να μπορέσουν να δουλέψουν οι άξιοι δουλευταράδες….. Όλοι οι πνευματικοί (και κομματικοί) σαλταδόροι έχουνε πιάσει τα πόστα και είναι δεμένοι μεταξύ τους, όπως είναι οι κάμπιες κολλημένες η μία πάνω στην άλλη. Μόλις τις χωρίσει κανένας ψοφάνε. Έτσι πρέπει να γίνει και με τις ανθρωποκάμπιες που μαραζώνουνε το ολόδροσο πνευματικό δέντρο της φυλής μας. Τίμια αδέλφια μου Έλληνες καθαρογεννημένοι, ξεριζώστε αυτά τα φαρμακερά βρωμοχόρταρα". 
 
Kαι επειδή πολλά από τα μέλη αυτού του πολιτικού τσίρκου δεν πιστεύει στο Τριαδικό Θεό μας, αλλά υποκρίνονται για να υφαρπάσουν την ψήφο σου Έλληνα, δεν πιστεύουν και στις ρύσεις πολλών πνευματικών πατέρων, που εδώ και χρόνια στηλιτεύουν τους πολιτικούς για την απιστία τους και τις λάθος αποφάσεις που λαμβάνουν! 
 
Σύμφωνα με τους πατέρες, όλα είναι πιθανό να συμβούν: Και οι αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, χωρίς αποτέλεσμα και η πολιτειακή εκτροπή από την ακυβερνησία που θα φέρει μεγάλη κοινωνική αναστάτωση, οικονομική ανέχεια και πείνα και οι απέναντι φίλοι μας και άσπονδοι εχθροί μας Τούρκοι να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Μέσα στην αναστάτωση που πιθανό να δημιουργηθεί, οι ανεξέλεγκτοι μετανάστες σε όλες τις μεγάλες πόλεις, αυτό το μείγμα των αναρχικών ισλαμιστών εγκληματιών, που τους αφήνουμε να λιάζονται θα προχωρήσουν ύστερα από εντολές της Άγκυρας σε απίθανα έκτροπα με φόνους και δολιοφθορές στις εγκαταστάσεις κοινής ωφελείας, ΔΕΗ, ΟΤΕ, διυλιστήρια, γέφυρες, νερό κ.λ.π. Αφού οι δυνάμεις ασφαλείας και ο στρατός επιβάλλουν την τάξη, τότε θα δοθεί η εξουσία σε καθαρά πατριωτική Κυβέρνηση! 
 
Μία συνεχής ακολουθία μικρών σεισμών περιβάλλει τώρα τελευταία ανησυχητικά τον Ελλαδικό χώρο και προβληματιζόμαστε! Αν και την Ελλάδα το 1821 την ελευθέρωσαν οι πρόγονοί μας με βαρύ τίμημα, το κράτος μας το έστησαν οι Βαυαροί Γερμανοί και το κυβερνούν 10-15 οικογένειες πολιτικών και μεγαλοκαρχαριών! Έτσι αντί να αναδείξει τις αρετές του ως λαός που επέδειξε στην διάρκεια των 400 χρόνων σκλαβιάς, όπως: η καρτερία, η αντοχή και το πνεύμα θυσίας, θέλει μέσω των επιλογών του να τον κυβερνούν μετριότητες και εντολοδόχοι των ξένων! Και ενώ είδε τον ανθό της νεολαίας του να πολεμά και να νικά αυτοκρατορίες, οι πολιτικοί τους οποίους εκλέγει ως κρυφοδαγκανιάρηδες συνθηκολογούν με τους εχθρούς μας και υπογράφουν: την παράδοση και ενταφιασμό της Κύπρου, της Β. Ηπείρου, της Μακεδονίας μας και τώρα ετοιμάζονται να παραδώσουν και το Αιγαίο. Τώρα ομιλούν και για Τουρκική μειονότητα στη Θράκη! Βούτυρο στο ψωμί του Ερντογάν!Να γιατί γίνονται σεισμοί! Τα κόκκαλα των προγόνων μας τρίζουν από αυτά που κάνουν οι κρυφοδαγκανιάρηδες εντολοδόχοι πολιτικοί μας της κακιάς ώρας και νομίζουμε ότι γίνονται σεισμοί! 
 
Πόσο διαχρονικός είναι ο Φώτης Κόντογλου όταν πριν 50 χρόνια έγραφε για τη νεολαία: "Η νεότητα μαραζώνει γιατί δεν έχει η δυστυχισμένη, μήτε σκοπό στη ζωή της, μήτε ενθουσιασμό για κάποιες ιδέες, μήτε όρεξη για τίποτα. Άκεφη και ανόρεχτη. Είναι σαν υπνοβάτης. Συζητά ολοένα για ασήμαντα πράγματα που τους δίνει μεγάλη σημασία….. Οι ψυχές των νέων είναι ρημαγμένες από τα άγρια ένστικτα που τα ανεβάσανε στην επιφάνεια από τα σκοτεινά τάρταρα της ανθρωπίνης φύσης, κάποιοι πνευματικοί ανθρωποφάγοι, που ανάμεσά τους πρωτοστατεί ένας τρελλός λύκος, ο Νίτσε, μια μούμια σαν παλιόγρια, ο Βολταίρος και κάποιος ζοχαδιακός Φρόυντ, κι ένα πλήθος από τέτοια κοράκια και νυχτερίδες. Όσοι τους θαυμάζανε, ας απολαύσουν τα φαρμακερά μανιτάρια που φυτρώσανε μέσα στις καρδιές τους και τις ψυχές τους…!" 
Και οι ενίοτε πολιτικοί μας, ας απολαύσουν τους καρπούς που έσπειραν… 
 
Να γιατί κρυφά δαγκώνουν σήμερα πολλοί υποψήφιοι όλων των κομμάτων που μερικοί δεν φρόντισαν να παρου- σιάσουν ούτε ένα αξιοπρεπές βιογραφικό,αλλά φροντίζουν σαν τα εξαπτέρυγα να βγαίνουν στα κανάλια και να φαρμακώνουν τον κόσμο και ειδικά της μεσαία τάξη με φόρους, φόρους και φόρους, στα όρια της τρέλας! Ο Μέγας Αντώνιος, αυτός ο μαχητής και αθλητής της ερήμου μας λέγει: 
"ίνα οι άνθρωποι μανώσιν επάν δε ίδωσι τινά μη μαινόμενον, επαναστήσονται αυτώ, λέγοντες: συ μαίνει, δια το μη είναι όμοιον αυτοίς" Θα έλθει καιρός που οι άνθρωποι θα τρελαθούν, θα παραφρονήσουν. Εάν δουν κάποιον λογικό, θα επαναστατήσουν εναντίον του, λέγοντες: εσύ είσαι τρελός, γιατί δεν θα είναι όμοιός τους…! 
 
Ο Άγιος Ιωάννης Καποδίστριας, σε πείσμα των γιατρών του να βελτιώσει τη τροφή του έλεγε: "Τότε μονάχα θα βελτιώσω την τροφή μου, όταν θα είμαι βέβαιος ότι δεν θα υπάρχει ούτε ένα Ελληνόπουλο που να πεινάει…" Και οι σημερινοί κυβερνήτες μας,αφού άφησαν τα πάντα στους κερδοσκόπους, γιατί δήθεν έτσι λειτουργεί η ελεύθερη αγορά με δείκτη τιμών καταναλωτή σε ένα χρόνο στο +1%, η ένδυση και υπόδηση στο+0,5%, στη διατροφή βασικά είδη: αρνί στο +17%, οι πατάτες στο + 8,6%, τα τιμολόγια ρεύματος στο +3%, οι μεταφορές στο + 6,7% και στα ακίνητα στο +8% επαίρονται και μας κουνάνε και το δάχτυλο με μαρδόνιο χαμόγελο ότι έχουν συγκρατήσει τις τιμές και τις ελέγχουν, κοινώς μας δουλεύουν! Έτσι 4 στα 10 νοικοκυριά δηλώνει ότι το εισόδημα επαρκεί μόνο για 19 ημέρες! Πείνα και μόνο πείνα. Δυστυχία και μόνο δυστυχία. Τουλάχιστον οι παλιοί ηγέτες μας είχαν και λίγο ντροπή. Όταν είπαν στον Πλαστήρα ότι θα του δώσουν δάνειο με καλούς όρους για να αποκτήσει σπίτι είπε στο φίλο του Γιάννη Μοάτσο: "Άντε ρε Γιάννη, με τι μούτρα θα βγώ στο δρόμο, αν μαθευτεί πως εγώ πήρα δάνειο για σπίτι;" 
 
Και όταν πέθανε δεν άφησε πίσω του σπίτι, ακίνητα, καταθέσεις ή μετοχές, αλλά στην ορφανή προσφυγοπούλα 216 δρχ. ένα δεκαδόλλαρο και μια προφορική διαθήκη: 
"Όλα για την Ελλάδα!" Αυτός ήταν ο πολέμαρχος που δεν έχασε ποτέ μάχη και πρώην πρωθυπουργός της Δημοκρατίας μας! Ο μεγάλος Γερμανός ποιητής Γκαίτε είπε: 
"Ότι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο , είναι η Ελλάς για την ανθρωπότητα".
Και όμως οι περισσότεροι κυβερνώντες μας την κατάντησαν ουραγό και παλιολινάτσα στις διεθνείς εξελίξεις! 
 
Ο Άγιος Νεκτάριος Αιγίνης μας λέει ότι: "Η Πατρίδα και η Εκκλησία έχει σήμερα περισσότερο από άλλοτε ανάγκη από άνδρες που να ζουν όχι για τους εαυτούς τους, αλλά για το Γένος και την Εκκλησία". Όλοι αυτοί που μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια κοιτάζουν μόνο τα συμφέροντα των Funds και των τραπεζών. Να ενισχύσουν τους επιχειρηματικούς ομίλους με ατέλειες για μεγάλα κέρδη, χωρίς να τους υποχρεώνουν να εγκαταστήσουν μεγάλες κάθετες βιομηχανίες που να κατασκευάζουν μηχανές και μηχανήμα, για να μειωθεί η εξάρτηση από το εξωτερικό για να υπάρξει πραγματική ανάπτυξη και να προσελκύσει τους νέους μας που εγκατέλειψαν τη χώρα, στα μνημόνια.
 
Στους αντιασφαλιστικούς νόμους που έχουν ψηφίσει σύμπαντες οι πολιτικοί μας υφαρπάζοντας τα κλεμμένα δισεκατομμύρια των συνταξιούχων. Συμφωνούν στη διατήρηση πολλών μνημονιακών νόμων που καθηλώνουν τις αμοιβές ειδικά των νέων στα 750 ευρώ και λύνουν τα χέρια της εργοδοσίας. 2,3 τρις ευρώ φαγώθηκαν τα τελευταία πενήντα χρόνια και πραγματική ανάπτυξη και βαριά βιομηχανία δεν δημιουργήθηκε στη χώρα μας. Απεναντίας στο ήδη ενυπάρχον χρέος προστέθηκαν ακόμη 45 δις ευρώ σε 4 χρόνια και έφτασε τα 410 περίπου δις, ή 180% του ΑΕΠ, με το τέταρτο μνημόνιο να είναι προ των πυλών! 
 
Επιστήμονες στις κρυφοδαγκανιές και τον τυχοδιωκτισμό και ποντάροντας στο ακαταδίωκτο και έχοντας το Κράτος ως λάφυρο, μας λένε για κοστολογημένες και ρεαλιστικες προτάσεις, για νοικοκύρεμα της οικονομίας, των θεσμών κλπ. Δεν γίνονται όμως πιστευτοί έστω και αν στήνουν αποπροσανατολιστικούς καυγάδες στη βουλή! Δεν έχουν καμία διαφορά στα βασικά ζητήματα της χώρας, με το ΠΑΣΟΚ να διεκδικεί το ρόλο της "τσόντας" σε όποιο κυβερνητικό σχήμα προκύψει! 
 
Το ψάρι βρωμάει, λέει ο λαός από το κεφάλι. Και δυστυχώς το κεφάλι αποτελούν οι άρχοντες του τόπου μας, οι πολιτικοί ταγοί μας,οι οποίοι δίνουν το χειρότερο δυνατό παράδειγμα. Συμμετέχουν σε σκοτεινές μασονικές εωσφορικές στοές, σε σατανικές λέσχες για να καλύψουν τις μύχιες φιλοδοξίες τους και δεν καταλαβαίνουν ότι αιχμαλωτίζονται από τον πονηρό και πάνε τη χώρα κατά "διαόλου", όπως λέει ο σοφός λαός! 
 
Δεν συμβιβαζόμαστε με την ανέχεια, την ακρίβεια και τις υποσχέσεις. Εδώ και τώρα παραγωγικές επενδύσεις. 
 
Καταρτισμένους νέους με όρεξη για δουλειά στα υπουργεία. Φορολογικά κίνητρα, περιορισμό της γραφειοκρατίας, σταθερό τραπεζικό σύστημα, διευκόλυνση των συγκοινωνιών, φθηνή ενέργεια, σταθερό ασφαλιστικό σύστημα και καταρτισμένους εργαζομένους στις νέες τεχνολογίες, μαζί με τους θεσμούς που μπορούν να δημιουργήσουν οι κυβερνήσεις μπορούν να προσελκύσουν μεγάλα κεφάλαια και πολυεθνικές επιχειρήσεις στη πατρίδα μας! 
 
Ο Μεγάλος Θεός μας έταξε σε αυτή τη στρατηγική γωνιά της γης και είμασταν το σταυροδρόμι του διαμετακομιστικού εμπορίου, που έδινε πλούτο, δύναμη και αίγλη στη γη μας, για εκατοντάδες χρόνια. Γιατί με έξυπνες κινήσεις να μην γίνει και τώρα; Γιατί δεν εκμεταλλευόμαστε τη θέση μας στον ανταγωνισμό μεταξύ των πολύ ισχυρών της γης; Γιατί δεν εκμεταλλευόμαστε τα ορυκτά μας, τον πλούτο μας, το φιλότιμο, την εργατικότητα και την εξυπνάδα του Έλληνα; Γιατί πουλάμε τα πάντα έναντι πινακίου φακής και χωρίς αντίκρισμα; Ως πότε θα είμαστε γιουσουφάκια των ξένων και εντολοδόχοι; 
 
Ναρκισσευόμενοι για την πνευματική μας ακτινοβολία, παραβλέπουμε τα ελαττώματά μας. Καυχόμαστε συνήθως για την προσφορά μας στον κόσμο και λησμονούμε τις κακίες μας. Ας απαντήσουμε στον εαυτό μας με τα ερωτήματα αυτά και μετά να πάμε και να ψηφίσουμε. Ο 16ος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Αβραάμ Λίνκολν έλεγε: 
 
"Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου!" 
 
Φτάνει πια, όχι άλλη μετανάστευση νέων μας στα πέρατα της γης, όχι άλλη ύφεση με τη φυγάδευση πολλών επιχειρήσεων, μνημόνια, φτώχεια, ανεργία, ανέχεια. Εδώ και τώρα να δεσμευτούν οι νέοι κυβερνήτες μας με: 
 
Κατάργηση όλων των φόρων από τα μνημόνια, όπως ΕΝΦΙΑ και τέλος επιτηδεύματος.
Μείωση του ΦΠΑ, όπως και πολλών εμμέσων φόρων στα είδη πρώτης ανάγκης. 
Να ισχύσει σύμφωνα και με το Σύνταγμα η προοδευτική φορολογία, ανάλογα με το εισόδημα και μέχρι το 45% γι΄αυτούς που έχουν και φοροδια φεύγουν. 
Διευκόλυνση γενναία για τους χρεώστες των κόκκινων δανείων και δραστικό περιορισμό των funds. 
Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών για τους εργαζομένους και αυξήσεις πάνω από τον τιμάριθμο σε μισθούς και συντάξεις! 
 
Όλα αυτά μπορεί να προκύψουν αν παραχθεί πραγματικό εισόδημα. Πρέπει κάποτε και η χώρα μας να αρχίσει να παράγει. Πρέπει η χώρα μας να γίνει πλεονασματική. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με παραγωγικές επενδύσεις! 
 
Ανθρώπινο κεφάλαιο υπάρχει, χρήματα επίσης, η οργάνωση και το πρόγραμμα είναι άγνωστα και πάνω από όλα η απόφαση του λαού να στείλει στη νέα Βουλή ανθρώπους νουνεχής και όχι κρυφοδαγκανιάρηδες. Να παίρνουν αποφάσεις σοφές και να πιστεύουν στην Ελλάδα. Να είναι πραγματικοί δουλευτές (βουλευτές) και όχι βολευτές και μαυρογιαλούροι! 
 
Η Ελλάδα μας ασφυκτιά. Χρειάζεται νέος πολιτικός αέρας, νέες πολιτικές δυνάμεις. Να γυρίσουμε τη πλάτη στους παλιούς και να εκλέξουμε νέα και άφθαρτα, καθαρά πρόσωπα που έχουν νέες ιδέες και σκέψεις και μπορούν να αφοσιωθούν στη πατρίδα μας, με όπλα τη γνώση και την πίστη στο Θεό,στις παραδόσεις και τη νέα τεχνολογία και να δώσουν νέα πνοή και μέλλον στη χώρα, για να ανταγωνιστούμε επιτέλους τους Ευρωπαίους φίλους μας με ίσους όρους! 
 
Ας στρέψουμε την ψυχή και το βλέμμα μας προς την Παναγία μας που τόσο αγαπάει την Ελλάδα μας και να πούμε: "Θεοτόκε η ελπίς, πάντων των χριστιανών, σκέπε φρούρει φύλαττε, τους ελπίζοντας (Έλληνες) εις Σε (και φώτισε μας να παίρνουμε σωστές αποφάσεις!"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.