Σελίδες

4 Ιουνίου 2023

Απειλήθηκε η αυτοδυναμία Μητσοτάκη και ο λαός ανακάλυψε ότι υπάρχει Αρχιεπίσκοπος

Γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος
 
Δεν αντέδρασε όταν έκλεισαν οι ιεροί ναοί λόγω κορωνοϊού. 
Δεν αντέδρασε όταν διώκονταν ιερείς που κοινωνούσαν τους πιστούς. 
Δεν αντέδρασε όταν άλλαξαν την ώρα της Ανάστασης, όταν απαγόρευσαν την περιφορά του Επιταφίου (αλλά επέτρεπαν την περιφορά της Πρωτοψάλτη σε καρότσα φορτηγού). 
Δεν αντέδρασε με το αλυσόδεμα του λαού μας με τις μνημονιακές χειροπέδες. 
Δεν αντέδρασε για τις βεβηλώσεις των ιερών ναών από αναρχικούς και φανατικούς ισλαμιστές. 
 
Δεν αντέδρασε για την κρατική αρωγή και στήριξη στις παρελάσεις ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας, όπου διαταραγμένοι μισόχριστοι κυκλοφορούν με εικόνες αγίων στα αχαμνά τους. 
Δεν αντέδρασε για τη διαφθορά που γνωρίζει ότι υπάρχει σε κύκλους της Ιεραρχίας της Εκκλησίας. 
Δεν αντέδρασε για την υποκρισία άθεων πολιτικών που δημόσια αρνούνται τον Χριστό, ειρωνεύονται τους πιστούς και εμφανίζονται μεγαλοβδομαδιάτικα στις εκκλησιές με αναμμένα κεριά, μπας και κλέψουν καμιά ψήφο.
 
Δεν αντέδρασε για το πολιτικό σύστημα που χρεοκόπησε τη χώρα και έστειλε ένα εκατομμύριο Ελληνες στην ξενιτιά για το μεροκάματο. 
Δεν έχει αντιδράσει για οτιδήποτε ουσιώδες, που απασχολεί ό,τι έχει απομείνει από το ελληνικό έθνος, αλλά αντέδρασε όταν είδε ότι απειλείται μισή ψήφος προς τον Μητσοτάκη. Εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι «δεν πρόκειται να ανεχθώ ούτε τη χυδαία απόπειρα χρησιμοποίησης της Εκκλησίας μας ως εργαλείο για την επιδίωξη των αλλότριων σκοπών οιωνδήποτε και της οικειοποίησής Της από τους οιουσδήποτε παραχαράκτες της πίστης μας, που, εκμεταλλευόμενοι το θρησκευτικό συναίσθημα των ανθρώπων επιζητούν να δημιουργήσουν οπαδούς και στρατούς».
 
Κι αυτή η «οικειοποίηση» της Εκκλησίας έγινε από ένα κόμμα, τη ΝΙΚΗ, που δεν έχει μπει καν στο Κοινοβούλιο, όταν επί σειράν ετών υπήρχε κόμμα που αποκαλείτο «Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός», στο έμβλημα του οποίου υπάρχει ο Σταυρός, και όταν παγκοσμίως (και ειδικά στην Ευρώπη) υπάρχει πολιτικό – ιδεολογικό ρεύμα που ονομάζεται χριστιανοδημοκρατία. Οι Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες δεν τον ενοχλούν τον Ιερώνυμο, ο Νατσιός τον ενοχλεί, που απειλεί την αυτοδυναμία του Μητσοτάκη.
Σαν δεν ντρεπόμαστε…
 

1 σχόλιο:

  1. Kαταλαβαίνετε εσείς συκοφάντες ενός έντιμου ανυπεράσπιστου ανθρώπου πατριώτη, ότι όσον τον βρώμικο πόλεμο συνεχίζετε, ο απλός Έλληνας ψηφοφόρος θα τον υπερασπίζεται; Συνεχίστε λοιπόν και μπούμεραγκ θα γυρίσει στο κεφάλι σας....
    Η ματιά μαυρίζει κάθε τι που δεν μπορεί να κάψει. Έτσι και η μοχθηρία συκοφαντεί ό,τι δεν μπορεί να καταστρέψει και η περιφρόνηση είναι το μόνο μέσο να θριαμβεύσει κανείς κατά της συκοφαντίας και η συκοφαντία συνήθως χτυπάει τους άξιους ανθρώπους, όπως τα σκουλήκια ρίχνονται επάνω στα καλύτερα φρούτα και ... καί .... καί ..
    “Εκ του περισσεύματος της καρδίας λαλείν”. Τα λόγια του Χριστού είναι πάντοτε επίκαιρα. Και στην περίπτωση του συκοφάντη, χολή και δηλητήριο υπάρχει στην καρδιά του κι αυτά βγάζει όταν κατηγορεί. Έχει την ικανότητα να παρουσιάζει έτσι τα γεγονότα που οι άλλοι να πείθονται. Άλλες φορές πάλι σπέρνει τα ζιζάνια του φθόνου και της έχθρας σε ομάδες ανθρώπων. Όμως τιμωρούνται σκληρά. Όπως τα φίδια τιμωρήθηκαν από τον Θεό να έρπουν, έτσι κι οι συκοφάντες έχουν τιμωρηθεί να δηλητηριάζονται συνεχώς από τις επιτυχίες των άλλων και να έρπουν ζητώντας πιεστικά την αναγνώρισή της συκοφαντίας τους ως αλήθεια, από γνωστούς και αγνώστους.
    Τ.Α. Δεν ανήκω σε κόμματα, δεν αποφάσισα τι θα ψηφίσω. Όμως και εμένα με οδηγείται λόγω αγανάκτηση εσείς συκοφάντες να ψηφίσω άξιους και αμόλυντους Έλληνες Ορθόδοξους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.