Σελίδες

20 Ιουνίου 2023

Η ΕΥΡΩΠΗ ΞΕΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ

Γράφει ο Σπύρος Κατσούρης
 
Σε άρθρο της Οικονομικής Καθημερινής της Κυριακής (11-6-2023, σελ.15), διαβάζουμε τους εξής υπότιτλους:
 
- Το δημογραφικό εξελίσσεται στο μεγαλύτερο πρόβλημα για την οικονομική ανάπτυξη της Ευρώπης
- Η Γερμανία χρειάζεται 400.000 νέους εργαζόμενους ετησίως...
- Άνω των 65 ετών ένα στους τρεις ως το 2050
- Έντονο το φαινόμενα της αδράνειας, των ανθρώπων που ούτε εργάζονται, ούτε αναζητούν εργασία.
 
Αυτοί είναι οι κυριώτεροι υπότιτλοι του ολοσέλιδου άρθρου της Οικονομικής Καθημερινής. Ο απλός αναγνώστης , διαβάζοντας τα, θλίβεται, μαραζώνει, προβληματίζεται για το μέλλον. Ένας όμως "ψαγμένος" και διορατικός άνθρωπος ή έστω " ανάποδος", βλέπει πίσω και πιό πέρα από το δένδρο που καίγεται και μονολογεί: 
 
Όλα και όλοι ,λοιπόν, στα σχέδια και το πρόγραμμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων? Στο άνοιγμα, δηλαδή, των Πυλών της Ε.Ε. προς τους τριτοκοσμικούς λ/εισβολείς, έτσι ώστε αγόγγυστα και αδιαμαρτύρητα να γίνουν αποδεκτοί ή και ευπρόδεκτοι στην Ευρωπαική οικογένεια? Όλα στο βωμό του Χρήματος και του κέρδους? Και οι ηθικές Αξίες;; ο Δυτικός πολιτισμός πού πάει? Περίπατο? Ναι! Περίπατο πάει! Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους Νεοταξίτες και τους παγκοσμιοαχταρμάδες! Για τους Ερμαφρόδιτους Λοατκικυβερνώντες, για τους παρδαλούς Υπουργούς. "Φάγωμεν, πίωμεν, αύριον γαρ αποθνήσκομεν", το σύνθημά τους. Κι όχι μόνον! Κατηγορούν την Tzortzia Meloni (Ιταλίδα Πρωθυπουργό), ως "φασίστρια", επειδή έχει θέσει ως προτεραιότητά της Κυβέρνησης της την Αύξηση των Γεννήσεων των Ιταλών και την Ιταλική οικογένεια , γιατί θέλει νάχει και πάλιν μέλλον η χώρα της. Το ίδιο κατηγορούν τον Ορμπάν της Ουγγαρίας (που ο δικός μας μάλιστα πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης , πρότεινε να αποπεμφθεί από την Ε.Ε. !!!). 
 
Το ίδιο μάχονται κατά των Αυστριακών, Σουηδών, Πολωνών κλπ που ξύπνησαν ξαφνικά και είδαν το πλοίο της χώρας των να οδεύει στα βράχια και είπαν Stop!! Αλλαγή ρότας!! Εμείς εδώ όχι μόνον υιοθετούμε στο έπακρο τις εντολές της Ν.Τ.Π. και πολεμούμε πρώτοι στο πλευρό τους κατά των Ρώσσων, αλλ επιπλέον κηρύττουμε και 3ήμερο Εθνικό Πένθος για το ναυάγιο των λαθρό στην Πύλο! Για βιαστές και δολοφόνους λαθρό, ουτε κιχ ! Για Φύσσες και Γρηγορόπουλους εμπρηστικές διαδηλώσεις σ όλη την χώρα!! Ρίξε , αραχτέ νεοέλληνα καναπεδάκια την ψήφο σου στους Νεοταξίτες. Σφαίρα είν κι αυτή , που σκοτώνει το μέλλον των παιδιών σου...
 
Εις υγείες μας λοιπόν και καλή μας Υποδούλωση και Σταύρωση!!!
 
ΑΝΑΚΡΕΩΝ ΔΑΥΛΗΣ Ο ΡΟΔΙΟΣ 
 
Γέγραπται τόδε, ετει δισχιλιοστώ εικοστώ τρίτω , μηνί Ιουνίω τη εικοστή ημέρα αυτού, δια τινα ώτα ακουόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.