Σελίδες

3 Ιουνίου 2023

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Π.Ο.Υ. ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ & ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.... (βίντεο)

 
από το κανάλι askitis 
 
"....Σύμφωνα με την κατευθυντήριο γραμμή του ΠΟΥ , τα παιδιά έχουν δικαίωμα να μάθουν να γλύφουν τα γεννητικά όργανα του άλλου, να κάνουν σεξ με άλλους ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας ή με ζώα ... Πρέπει να μάθουν να αυνανίζονται και τονίζεται ότι από ηλικίας 0-4 ετών έχουν δικαίωμα σε σεξουαλικό σύντροφο... Και τα παιδάκια σιγά σιγά θα....."

2 σχόλια:

  1. Ο Ιησούς πήγαινε στην Ιερουσαλήμ. Καθ’ οδόν μερικοί άνθρωποι ήθελαν ο Ιησούς να ευλογήσει τα παιδιά τους. Οι μαθητές είπαν στους ανθρώπους να μην ενοχλούν τον Ιησού.

    Κατά Μάρκον 10:13

    Αλλά ο Ιησούς Χριστός αγαπά τα παιδιά. Είπε στους μαθητές να αφήσουν τα παιδιά να έλθουν σε Εκείνον. Ο Ιησούς είπε στους μαθητές επίσης ότι πρέπει να είναι σαν τα μικρά παιδιά. Τότε θα μπορέσουν να ζήσουν με τον Θεό στον ουρανό.

    Κατά Μάρκον
    Σήμερα αυτά τα αθώα παιδιά αντί να τα αφήνουν να πηγαίνουν προς τον Ιησού, τα οδηγούν στην ακολασία και αμαρτία .... Γονείς σώστε τα παιδιά σας ...
    Ένα από τα πιο οικεία αποσπάσματα της Γραφής σχετικά με τα παιδιά βρίσκεται στο Μάρκο 10: 13-16. Οι άνθρωποι έφεραν παιδιά στον Ιησού για να τα αγγίξει, αλλά οι μαθητές, θεώρησαν ότι τα παιδιά δεν ήταν αρκετά σημαντικά για να απασχολήσουν τον Ιησού και προσπαθούσαν να τα στείλουν μακριά. Ωστόσο, ο Μάρκος αφηγείται: «Αλλά όταν ο Ιησούς το είδε, ένιωσε αγανακτισμένος και τους είπε:« αφήστε τα παιδιά να έρχονται κοντά μου και μη τα εμποδίζετε, γιατί σε εκείνους που θα μοιάσουν με αυτά ανήκει η βασιλεία των ουρανών» .Και τα πήρε στην αγκαλιά του και τα ευλόγησε, τοποθετώντας τα χέρια του πάνω τους. "Ο Ιησούς θέλησε να φέρουν τα παιδιά σε αυτόν και να τα ευλογήσει. Αυτή η ευλογία ήρθε επειδή οδηγήθηκαν σ 'Αυτόν. Είναι ευθύνη των γονέων να βλέπουν ότι τα παιδιά τους οδηγούνται στον Ιησού.

    Ιησούς:
    ὃς δ᾿ ἂν σκανδαλίσῃ ἕνα τῶν μικρῶν τούτων τῶν πιστευόντων εἰς ἐμέ, συμφέρει αὐτῷ ἵνα κρεμασθῇ μύλος ὀνικὸς εἰς τόν τράχηλον αὐτοῦ καί καταποντισθῇ ἐν τῷ πελάγει τῆς θαλάσσης. Ο Χριστός δεν είπε να βάλει, αλλά συμφέρει αὐτῷ, τον συνέφερε, δηλαδή ήταν προτιμότερο να κρεμάσει μυλόπετρα στον λαιμό του, καταδεικνύοντας έτσι ταυτόχρονα την φοβερή κόλαση που τον περιμένει μα και δείχνοντας ότι άλλη πέτρα, η πέτρα της ανίερης ομολογίας είναι ήδη στον λαιμό των αιρετικών άθεων διδασκάλων ....και ειδικά των σημερινών, που είναι πνιγμένοι στην ανηθικότητα και ασέβεια .... έναντι των ευάλωτων αθώων παιδιών μας ...
    Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικο συμβολικο σχολιο.
    Ειμαι μητερα και εχω στησει ασπιδα προστασιας για τα παιδια μου.
    Ολοι οι ευσεβεις χριστιανοι γονεις εχουμε υποχρεωση εναντι τους να το κανουμε....
    Ντινα - Εκπσιδευτικος που δεν ακολυυθει τις εντολες των νεοταξιτων ολετηρων .μικρων αθωων παιδιων.μας. Δικα μας ειναι δεν τους σνηκουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.