Σελίδες

14 Ιουνίου 2023

Αυτό είναι το πολιτικό κίνημα ΝΙΚΗ! Ο Δάσκαλος Δημήτρης Νατσιός απαντά σε όλα τα ερωτήματα (βίντεο)

από το κανάλι Militaire News 
 
Χωρίς να το επιδιώξει έχει γίνει κεντρικό πρόσωπο της πολιτικής σκηνής τις τελευταίες εβδομάδες. Δηλώνει πρώτα απ΄ όλα Δάσκαλος. Ο κ. Δημήτρης Νατσιός επικεφαλής του πολιτικού κινήματος ΝΙΚΗ από το στούντιο του militaire channel απαντά σε όλα όσα λέγονται, γράφονται, ακούγονται, φημολογούνται μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα που πέτυχε η ΝΙΚΗ στις εκλογές της 21ης Μαίου. 
 
Ο κ.Νατσιός εξηγεί τι πιστεύει η ΝΙΚΗ, πως και γιατί προέκυψε ,ποιοι είναι οι άνθρωποι που την αποτελούν και ποιοι είναι οι στόχοι τους. Πολύ συχνά στη συνέντευξη προστρέχει στην ιστορία και ειδικά στον Κολοκοτρώνη . Δεν κρύβει ότι η ΝΙΚΗ είναι ένα «συντηρητικό» κίνημα και εξηγεί τι είναι ο «υγιής συντηρητισμός». Μιλά για «παιδομάζωμα» στα ελληνικά σχολεία. Τι είναι αυτό το «παιδομάζωμα»; 
 
«Η Ελλάδα είναι μικρό κράτος αλλά μεγάλη πνευματική δύναμη», υποστηρίζει ο κ.Νατσιός και προτείνει να επιστρέψουμε και να δυναμώσουμε τις ρίζες μας. «Δεν μιλάμε για στείρο συντηρητισμό και άγονη προγονολατρεία», λέει ο κ.Νατσιός. Προτείνει ότι πρέπει να καινοτομήσουμε πατώντας πάνω στη σοφία των προγόνων και της ιστορίας μας.

1 σχόλιο:

  1. H ανωτερότητα ψυχής του Νατσιού και του κόμματος ΝΙΚΗ, φανερώνει μόνο ένα πράγμα... Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ψηφοφόρος κρίνει τις πράξεις όλων και πατριωτών και συκοφαντών και το κουτόχορτο, που ανίκανοι πολιτικοί πρόσφεραν στον Ελληνικό λαό έχει στερέψει ... Σήμερα θα κυριαρχήσουν η λογική, ο πατριωτισμός και η πίστη στην Ορθοδοξία... Ο Νατσιός δεν είναι πολιτικός. Είναι ταπεινός υπηρέτης των Ελλήνων ευσεβών πατριωτών, που η φωνή τους μέχρι σήμερα σκόπιμα δεν ακούστηκε ποτέ στην Ελληνική Βουλή ... Ευχόμαστε δεόντως οι εκλεγμένοι βουλευτές της ΝΙΚΗΣ, να τιμήσουν τους ψηφοφόρους τους... με ευτολμία και εθνικοφροσύνη.
    Η καλύτερη απάντηση στη συκοφαντία είναι η σιωπηλή περιφρόνηση, αλλά όταν χρειάζεται και ευπρεπείς αποστομωτικές απαντήσεις....
    Η συκοφαντία δεν κολλά στην τιμιότητα ...
    Μ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.