Σελίδες

23 Ιουνίου 2023

Α, πα, πα, πα!!!

Γράφει ο ΠαπαΗλίας Υφαντής
 
«Α, πα,πα,πα»! Για να θυμηθούμε σε στιγμές ανάλογες και τον Άγιο Παΐσιο. Τι ήταν αυτό, που μας περίμενε στο 2ο γύρο των εκλογών! Τι απίστευτος αλληλοσπαραγμός μεταξύ των πατριωτικών κομμάτων! Μόνο στο Δαλάι Λάμα δεν αποτάθηκαν, προκειμένου να απαξιώσουν το κόμμα της «ΝΙΚΗΣ».
 
Και. προκειμένου να το πετύχουν αξιόλογοι άνθρωποι, που τους είχαμε περί πολλού και κρεμόμασταν απ’ τα χείλη τους, ασχολήθηκαν με μικρότητες και παρωνυχίδες. Οι οποίες έχουν τη θλιβερή συνέπεια να μικραίνουν αυτούς, που τις επικαλούνται. Ιδιαίτερα όταν στην τωρινή κρίσιμη συγκυρία δεν περισσεύει κανείς απ’ αυτούς, που αντιστέκονται στο σατανικό νεοταξικό καθεστώς. 
 
Λέτε και ήταν ο Νατσιός, που μας έφερε τα μνημόνια. Και επέβαλε σε βάρος μας όλα εκείνα τα βλακώδη και εξόχως καταπιεστικά εξ αφορμής του φιάσκου του κορονοϊού μέτρα. Και προπαγάνδισε και δυσφήμισε τα δολοφονικά εμβόλια. Και πρόδωσε τη Μακεδονία και μας έφτυσε κατάμουτρα, αναποδογυρίζοντας το αποτέλεσμα των δημοψηφίσματος (2015). 
 
Και άλλα πολλά, ων ουκ έστι αριθμός, τα οποία έκαμαν σε βάρος μας, χωρίς ντροπή και συνείδηση τα, λεγόμενα, «μεγάλα» κόμματα. Και τις ίδε ποια άλλα ασύγκριτα χειρότερα μας μαγειρεύουν και θα μας τα σερβίρουν στην ώρα τους. 
 
Δεν ακούσατε τον Κούλη μας, που μας μιλάει για την πολυπολιτισμικότητα. Τον αχταρμά, δηλαδή, φυλών θρησκειών, πολιτισμών. Στον οποίο αχταρμά μέσα σε λίγα χρόνια οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι θα γίνουν πλειοψηφία. Έτσι ώστε η Ελλάδα να μην είναι πλέον ελληνική και πολύ περισσότερο ορθόδοξη. Που σημαίνει τέρμα σε κάθε έννοια πατρίδας και θρησκείας. 
 
Αλλά έχουν και άλλα πολλά και μεγάλα σχέδια. Τέτοια, που εμείς δεν τολμούμε ούτε καν να τα φαντασθούμε. Ποια σχέδια; Δεν είναι μόνο το μοίρασμα του Αιγαίου με τους φίλους τους, τους Τουρκαλάδες! Ένα σχέδιο, που το είχε εμπνευσθεί ο πατέρας της προδοσίας και της φαμίλιας. Και με το οποίο συμφωνεί η τρικομματική εγκληματική οργάνωση (ΝΑ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ). 
 
Στην βδελυρή και θρασύτατη αυτή προδοσία και όλες τις άλλες ατιμίες, που οι εχθροί μας τους κανοναρχούν πρέπει να δώσουν νομικά ερείσματα. Που σημαίνει ότι θέλουν ν’ αλλάξουν το Σύνταγμα στις καίριες δομές του. Σε τρόπον ώστε να προωθήσουν τα σχέδια τους και να υποστηρίξουν τα συμφέροντά τους. Και πρώτα πρώτα να το καταστήσουν άθρησκο! 
 
Γιατί υπάρχει και κάτι άλλο, γι’ αυτούς πρωταρχικό. Είναι το «ιδανικό» της ομοφυλοφιλίας. Προκειμένου να αποβεί κυρίαρχο καθεστώς η επιβολή της διαστροφής. Που σε τελική ανάλυση σημαίνει κατάργηση της οικογένειας, όπως, μέχρι τώρα τη γνωρίζουμε. Και προσθήκη εκτός των επιδημιών και των δολοφονικών εμβολίων, ενός ακόμη τρόπου για την ελάττωση του πληθυσμού. Γιατί βέβαια με τα ομόφυλα ζευγάρια δεν προβλέπεται αύξηση του πληθυσμού. 
 
Δεν είδατε τι έκαμε η κ. Κεραμέως, η οποία, σύμφωνα με τις επιταγές της διαβόητης Μπίλντεμπεργκ, βάλθηκε να μεταβάλει το Υπουργείο Παιδείας σε διαστροφικό κεραμιδαριό. Εισήγαγε σε σχολεία κάποιο βίντεο, που δείχνει πώς τα παιδιά θα μπορέσουν να μετεξελιχθούν σε μέλη μιας σοδομιτικής κοινωνίας. 
 
Αντί ν’ ασχοληθούμε μ΄ αυτούς και όλα αυτά ενοχληθήκαμε από το γεγονός ότι υπήρχε το ενδεχόμενο το κόμμα της «ΝΙΚΗΣ» να μπεί στη Βουλή. Γιατί βέβαια συνηθίσαμε ν’ ακούμε όλα εκείνα τα ανεκδιήγητα, που κάθε φορά εφευρίσκουν, για να μας σερβίρουν τα ξεδιάντροπα νομοθετήματα. 
 
Και δεν υπολογίσανε ότι στη γωνία περιμένει το Νατσιό και το κόμμα του το τέρας του λογισμικού, που κατασπαράζει οποιονδήποτε δεν στέκει καλά στο στομάχι του καθεστώτος της παγκόσμιας κακουργίας. Ιδιαίτερα μάλιστα, όταν το κόμμα της «ΝΙΚΗΣ» πολιτεύεται ως υπέρμαχο της ελληνικής παράδοσης και της χριστιανικής πίστης. 
 
Βεβαίως ο παραμερισμός της συμπαθέστατης κυρίας, που στις εκλογές της 21ης Μαΐου συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στη Λάρισα ήταν μεγάλο σφάλμα. Δεδομένου ότι η επινόηση της λίστας στα ψηφοδέλτια είναι ένα ακόμη αίσχιστο ληστρικό μέτρο, προκειμένου να αποσαθρωθεί η έκφραση της ελεύθερης θέλησης του λαού. 
 
Ακόμη όμως μεγαλύτερο σφάλμα είναι να απαξιώνεται ο μέχρι τώρα αγώνας του Δημήτρη Νατσιού στο χώρο της παιδείας και της ορθοδοξίας. Και να αναλαμβάνεται μια τόσο συντονισμένη επίθεση, εναντίον του ίδιου και του κόμματός της «ΝΙΚΗΣ». 
 
Ιδιαίτερα άδικη και αστήρικτη είναι η προσπάθεια να παρουσιαστεί η «ΝΙΚΗ» σαν ένα κόμμα, που διχάζει το λαό και προσπαθεί να υποκαταστήσει την Εκκλησία. Την οποία υποκαθιστά η σεβασμιώτατη μητριά μας , η δεσποτοκρατία. Και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο. Γεγονός για το οποίο δεν φταίει ο Νατσιός. 
 
Ο ανταγωνισμός μεταξύ των πλησιόχωρων κομμάτων πρέπει να είναι ευπρεπής. Και να μην καταλήγει στο έσχατο επίπεδο. Σε τρόπο ώστε να γίνεται «βούτυρο στο ψωμί» της εγκληματικής συμμορίας των νεοταξικών κομμάτων. Που έτσι κι αλλιώς έχουν σίγουρη την άνωθεν και έξωθεν στήριξη και τον καταγέλαστο «θρίαμβό» τους… 
 
Κι όσο για το τι θα κάμουν οι ψηφοφόροι των «μικρών», λεγομένων, κομμάτων; Ας ρωτήσει ο καθένας την καρδιά του και τη συνείδησή του. Και ας αποφασίσει. «Σαν έτοιμος από καιρό σαν θαρραλέος» να δώσει τη μάχη του. Έστω κι αν έχει σοβαρές αμφιβολίες για το ότι ο Εφιάλτης του καλπονοθευτικού λογισμικού θα κάνει την βρωμοδουλειά, για την οποία το έχουν προορισμένο. 
 
Γιατί, όπως λέει κι ο ποιητής «τιμή σ’ αυτούς, που στη ζωή τους όρισαν να φυλάνε Θερμοπύλες, ποτέ απ’ το χρέος μη κινούντες. Κι ακόμη πιότερη τιμή τους πρέπει, όταν γνωρίζουν- και πολλοί γνωρίζουν- πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος κι οι Μήδοι επιτέλους θα διαβούνε»!..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.