Σελίδες

2 Ιουνίου 2023

Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ Π.Ο.Υ.

Γράφει ο Δημήτρης Κακογιάννης
 
Τα χρόνια που διανύουμε μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε «χρόνια κορονοϊού» αφού μας ταλαιπώρησαν και ακόμα μας ταλαιπωρούν.
 
Σημαντική είναι η αρνητική συνεισφορά του ΠΟΥ (Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας), που με τις «οδηγίες» του προς τα κράτη μέλη του συνιστούσε μέτρα προφύλαξης και μέτρα ίασης που καθιερώθηκαν και εφαρμόστηκαν υποχρεωτικά στα περισσότερα κράτη για τους πολίτες τους επιβάλλοντας παράνομα ακόμα και πρόστιμα στους πολίτες που αρνήθηκαν (και δικαιολογημένα όπως αποδείχτηκε να εμβολιαστούν).
 
Πέραν από τα γνωστά «LOCK DOWN” που έπληξαν την οικονομία και την ψυχολογία των πολιτών, σημαντική ήταν και η υποχρεωτικότητα των εμβολίων που επιβλήθηκε στους πολίτες παράνομα και σε αντίθεση με τον ιατρικό κώδικα δεοντολογίας (άρθρο 12 :Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενούς) καθώς και επίσης αντίθετα με την Σύµβαση Οβιέδο για τα Ανθρώπινα ∆ικαιώµατα και τη Βιοϊατρική (νόµος 2619/1998), ( Άρθρο 5 Γενικός κανόνας: Επέµβαση σε θέµατα υγείας µπορεί να υπάρξει µόνον αφού το ενδιαφερόµενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούµενης σχετικής ενηµέρωσής του. Το πρόσωπο αυτό θα ενηµερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέµβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κινδύνους που αυτή συνεπάγεται. Το ενδιαφερόµενο πρόσωπο µπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεση του). 
 
Αλήθεια ο ΠΙΣ τι θέση έχει πάρει για τις παρεκκλίσεις των μελών του;;;; 
 
Την παρανομία αυτή φρόντισαν να την καλύψουν με τον νόμο του «ακαταδίωκτου» για τους εντεταλμένους «ειδικούς εισηγητές», Παγώνη, Βασιλακόπουλο και τόσους άλλους «ειδικούς» με καθημερινό βομβαρδισμό τρομοκρατίας από τα «πετσωμένα» συστημικά ΜΜΕ. 
 
Τελικά όπως αποδείχτηκε, οι μόνοι που ωφελήθηκαν και μάλιστα σε υπέρμετρο βαθμό ήταν οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες που είδαν τα κέρδη τους να διογκώνονται από τις πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο των αμφίβολης αποτελεσματικότητας εμβολίων, με τις παρενέργειες που εμφανίστηκαν (μυοκαρδίτιδες, ξαφνικίτιδες κλπ) και που τώρα σε μερικά κράτη ασκούνται διώξεις των υπευθύνων και που οι συνέπειες θα φανούν εν καιρώ. 
 
Με νέα του έκθεση ο ΠΟΥ αναφέρει ότι τα παιδιά ηλικίας μεταξύ τεσσάρων και έξι ετών θα πρέπει να «μιλούν για σεξουαλικά θέματα» και «να εδραιώνουν την ταυτότητα φύλου τους». 
 
Η αμφιλεγόμενη έκθεση 68 σελίδων Πρότυπα για τη σεξουαλική εκπαίδευση στην Ευρώπη https://healtheducationresources.unesco.org/…/standards… δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 2010 και ομάδες εκστρατειών που ανησυχούν για τη σεξουαλοποίηση πολύ μικρών παιδιών θέλουν να απαγορευτεί …. 
 
Η Laura Anne Jones, σκιώδης υπουργός Παιδείας των Τόρις στην Ουαλία, είπε ότι ο ΠΟΥ πρέπει να «ανακαλέσει αμέσως τη συμβουλή». 
 
Η κ. Jones κάλεσε επίσης την κυβέρνηση της Ουαλίας να «αποστασιοποιηθεί» από τις «ειλικρινά ενοχλητικές» οδηγίες του ΠΟΥ. 
 
Σχολιάζοντας τη σεξουαλική εκπαίδευση, η Tanya Carter, της ομάδας εκστρατειών Safe Schools Alliance, προειδοποίησε πρόσφατα: «Βρίσκουμε εξαιρετικά ανησυχητικό το γεγονός ότι ο ΟΗΕ και ο ΠΟΥ προωθούν μια προσέγγιση που είναι πειραματική, αντιεπιστημονική και φαίνεται να ευθυγραμμίζεται με το έργο ανήθικων ατόμων και οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προωθούν την αποδοχή της παιδοφιλίας. 
 
«Τους καλούμε να αναθεωρήσουν τα πρότυπά τους για να ευθυγραμμιστούν με μια προσέγγιση που προστατεύει τα παιδιά, επιτρέποντάς τους ταυτόχρονα να αναπτύξουν μια υγιή και κατάλληλη για την ηλικία κατανόηση του φύλου». 
 
Έκπρόσωπος του ΠΟΥ είπε ότι εμμένει στις οδηγίες του. «Οι οδηγίες μας αντικατοπτρίζουν παγιωμένα ψυχολογικά δεδομένα που βασίζονται σε δεκαετίες έρευνας». https://www.dailymail.co.uk/…/Fury-WHOs-sex-education&#8230
 
Τώρα πάλι, με νέο του «φιρμάνι» ο ΠΟΥ προειδοποιεί την παγκόσμια κοινότητα να πάρει μέτρα και να προετοιμάσουν το σύστημα υγείας τους ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι για μία νόσο Χ (σαν τον πρωθυπουργό Χ του Ανδρουλάκη) που είναι άγνωστο πότε θα εμφανιστεί. 
 
Η γνωστή κυρία Παγώνη δεν έχασε χρόνο και υιοθετώντας την παραπάνω προειδοποίηση έσπευσε στα κανάλια να κάνει τις σχετικές της ανακοινώσεις για την νόσο Χ σπέρνοντας όπως εκείνη γνωρίζει καλά την τρομοκρατία στο φιλοθεάμων και φιλοακούον κοινό. 
 
«Συγκριτικά ο κορωνοϊός θεωρείται μια ήπια νόσος», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Παγώνη προσθέτοντας πως ο ΠΟΥ είχε ενημερώσει τις χώρες από το 2018 τον ερχομό του covid. 
 
Η Ματίνα Παγώνη σημείωσε ακόμα πως δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες για τον ιό, καθώς πρόκειται για μια άγνωστη νόσο προς το παρόν, χωρίς να έχουν σημειωθεί κρούσματα στον άνθρωπο και ενδεχομένως να προέλθει από άγρια ζώα. 
 
Η πειραματική επιβολή μέτρων υποταγής σε παγκόσμια έκταση με το πρόσχημα ενός προκάτ ιού «έπιασαν», οπότε τώρα μπορούμε να περάσουμε στο δεύτερο στάδιο της επαναλαμβανόμενης επιτυχημένης συνταγής υποταγής της ανθρωπότητας με μέτρα καταστολής, αρκεί να πεισθεί (η ανθρωπότητα) ότι τα μέτρα αυτά είναι «για το καλό της». 
 
Βλέπουμε λοιπόν ότι και στην εποχή μας υπάρχουν «προφήτες-τρομοκράτες» που αλίμονο αν εισακουστούν οι προφητείες τους απ’ αυτούς που ορίζουν τις τύχες μας και μας υποχρεώσουν σε συμπεριφορές «ζόμπι». 
 
Τελικά μήπως αυτή η περιβόητη ΝΤΠ θέλει μια παγκόσμια διακυβέρνηση με κυβερνήτη τον ΠΟΥ;;;;;;;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.