Σελίδες

12 Ιουνίου 2023

π. Γεώργιος Σχοινάς: «Τι γίνεται με τους γκέι;» (ηχητικό)

από το κανάλι Ευλογία 
 
«Βγαίνουν καμια φορά κάτι παπάδες και κατι δεσποτάδες και θέλοντας να στρογγυλέψουν τα πράγματα τα κάνουν ακόμη χειρότερα… Μπερδευουν τον κόσμο… Ε, λέει, τι να κάνουν κάποιοι γεννιούνται με αυτή την έλξη… 
 
Και ψιλοαθωώνουν και δεν τα λένε και καθαρά και δεν δίνουν την προοπτική της σωτηρίας και πώς προἐρχεται αυτή η σωτηρία. Πρέπει να μετανοήσουν ή όχι; Πρέπει να προσεγγίσουν το Χριστό ή όχι; Έχει χώρο και γι’ αυτούς ο Χριστός ή δεν έχει; Και γίνεται ένα μπέρδεμα… 
 
Λοιπόν, σήμερα ήρθα να σας πω δυο κουβέντες γιατί όλοι είμαστε υποψήφιοι να θεωθούμε κατά χάριν. Να γίνουμε θεοί! ΟΛΟΙ! (…). 
 
Πάντοτε μου έκανε εντύπωση πως οι μεγάλοι Πατέρες της Εκκλησίας και ειδικά οι ασκητικοί Πατέρες αναφέρονται για όλα τα σαρκικά αμαρτήματα και συστήνουν προσοχή σε ΟΛΟΥΣ! (…). Ο Θεός δεν πλάθει ομοφυλόφιλους… Να το ξέρετε αυτό! Αλλά μπορεί να μην είναι από την φύση έτσι ο άλλος, αλλά να του έχει γίνει δεύτερη φύση αυτή η αιχμαλωσία στο οποιαδήποτε πάθος. Οπότε, λοιπόν, χρειάζεται ο αγώνας, χρειάζεται η μετάνοια και χρειάζεται από όλους μας το να δείχνουμε την αγάπη και το έλεος σε ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται. Είναι ανοησία για μας να μπαίνουμε στο τρυπάκι το κοσμικό που μας θέλει να ρίχνουμε πέτρες ο ένας στον άλλον…»

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

    Οι οικουμενιστές ως πρόδρομοι της πανθρησκείας και του Αντιχρίστου, χρησιμοποιώντας μια αρρωστημένη αγαπολογία καθώς και μία κατασκευασμένη, δήθεν αδήριτη, ανάγκη να κάνουν κάτι παραπάνω για μια νέα κατηγορία ανθρώπου που εφηύραν για αυτόν τον σκοπό, «τον σύγχρονο ταλαιπωρημένο άνθρωπο», εργάζονται ασταμάτητα εκ των έσω για να αντιστρέψουν το Ιερό Ευαγγέλιο. Ο διάβολος μισεί αφάνταστα το άγιο θέλημα του Τριαδικού Θεού. Σε όλα τα θέματα θα πρέπει να πάψει να ακούγεται ο λόγος Του. Ποίησε λοιπόν ο Θεός άνδρα και γυναίκα; Όχι, τα φύλα είναι «ρευστά» και δεν είναι μόνο δύο, λέει ο διάβολος!!

    Τι διδάσκει η Αγία Γραφή για την ομοφυλοφιλία; Η Αγία Γραφή αναφέρει: "Γι’ αυτό ο Θεός τους παρέδωσε σε πάθη ατιμίας, επειδή και οι γυναίκες τους αντικατέστησαν τη φυσική χρήση με την αφύσικη. Παρόμοια δε και οι άντρες αφήνοντας τη φυσική χρήση της γυναίκας άναψαν μέσα τους από την επιθυμία τους ο ένας προς τον άλλον, κάνοντας την ασχημοσύνη, αρσενικοί σε αρσενικούς και απολαμβάνοντας στον εαυτό τους την πρέπουσα αντιμισθία της πλάνης τους." (Επιστολή προς Ρωμαίους 1: 26 – 27)

    Είναι η άσκηση της ομοφυλοφιλίας αμαρτία; Η Αγία Γραφή αναφέρει: "Και άρρενας με άρρενα δεν θα συνευρεθεί, όπως γυναίκα με γυναίκα. Είναι βδέλυγμα." (Λευιτικό 18: 22)

    Μπορεί ένας εν ενεργεία ομοφυλόφιλος να βρεθεί στη Βασιλεία του Θεού; Η Αγία Γραφή αναφέρει: "Ή δεν ξέρετε ότι οι άδικοι δεν θα κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού; Μην πλανιέστε. Ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε κίναιδοι ούτε αρσενοκοίτες ούτε κλέφτες ούτε πλεονέκτες ούτε μέθυσοι ούτε κακολόγοι ούτε άρπαγες δεν θα κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού." (Επιστολή προς Κορινθίους Α΄ 6: 9)

    Όπως όλοι οι αμαρτωλοί, οι εν ενεργεία ομοφυλόφιλοι καλούνται να μετανοήσουν. Η Αγία Γραφή αναφέρει: "ο νόμος δεν τέθηκε για τον δίκαιο, αλλά για τους ανόμους … πόρνους, αρσενοκοίτες, δουλέμπορους, ψεύτες, επίορκους και οτιδήποτε άλλο αντιβαίνει στην υγιαίνουσα διδασκαλία, σύμφωνα με το Ευαγγέλιο της δόξας του μακαρίου Θεού, που μου έχει εμπιστευθεί." (Επιστολή προς Τιμόθεο Α΄ 1: 9 – 11)

    Μ.Ρ. και Π.Β. Ορθόδοξες Χριστιανές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.