Σελίδες

6 Ιουνίου 2023

Δέν θά προφθάσουν όμως, γιατί θά γίνει πόλεμος…

Χαίρετε
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 700.000 ακίνητα κινδυνεύουν να βγουν σε πλειστηριασμό και να περάσουν τα χέρια των funds στο επόμενο διάστημα.
Αλλά δεν θα προλάβουν …
Είμαστε μέσα στις προφητείες. 
 
Η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.
 
Τότε θά σάς βάλουν μεγάλους φόρους οι Ευρωπαίοι. Θά βάλουν φόρους καί στα παράθυρα καί στά χωράφια. Θά ξεκινήσουν νάρθουν γιά νά εισπράξουν τους φόρους. 
Δέν θά προφθάσουν όμως, γιατί θά γίνει πόλεμος…. 
 
Η πολιτική ευθύνη ανήκει σε εμάς. 
 
Το καταλάβατε ότι όλοι είναι πουλημένοι και προδότες;
Ολο το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ τσιράκια των Ευρωπαίων και εμείς οι ανόητοι, που η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ μας έφερε σε αυτήν την κατάσταση δεμένοι χειροπόδαρα .
 
Έκανε τον Χριστό να εξαφανίσει τους ικανούς και να έχει αφήσει τα λαμόγια ελεύθερα να μας πνίγουν, από δική μας επιλογή να φύγουμε από κοντά του, σταματήσαμε την προσευχή ακόμα και από τα σχολεία.
 
Έχουν ξεπουλήσει στα Funds, τα δάνεια το ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα της οικογενειοκρατίας που εμείς για ένα κόκκαλο ψηφίζαμε, το χειρότερο ξεχάσαμε τον Θεό, τον Χριστό πιστέψαμε στις δυνάμεις μας ΠΛΑΝΗΘΗΚΑΜΕ 
 
 
Θα πέσει σφαλιάρα στο σύστημα.  
 
Εκεί που φέραμε την κατάσταση εμείς, τόσο μπουρδούκλωμα, τόσο μπέρδεμα, μας έδεσε ο σατανάς χειροπόδαρα, μόνο ο Χριστός μπορεί να τα ξεμπερδέψει και να μας ελευθερώσει. Αρκεί να το καταλάβουμε, να το ζητήσουμε και να κάνουμε υπομονή όταν ξεσπάσει η οργή του, εναντίον του συστήματος, κατανοώντας τα λάθη μας.
Αυτό θέλει από εμάς λίγη ΜΕΤΑΝΟΙΑ και θα συντρίψει κάθε εχθρό και πολέμιο μας, κάθε σατανά. 
 
Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
 
Γ.Μ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.