Σελίδες

1 Ιουνίου 2023

Θέλετε να δείτε ποιοι είναι οι υποστηρικτές της σεξουαλικής διαστροφής και της προώθησής της στα παιδιά μας; (βίντεο)

από το κανάλι KLKNTV - Lincoln Channel 8 | 
 
Η γερουσιαστής των Δημοκρατικών Machaela Cavanaugh έφτασε να χτυπάει το βήμα (ομιλίας) ενώ κραύγαζε επανειλημμένα (σχεδόν 30 φορές): «Τα τρανς (διεμφυλικά) άτομα ανήκουν εδώ, χρειαζόμαστε τα τρανς άτομα, αγαπάμε τα τρανς άτομα».
 
Μία πρωινή συνεδρίαση Παρασκευής του νομοθετικού συμβουλίου ενός (μονού) σώματος της πολιτείας Νεμπράσκα μετατράπηκε σε χάος όταν μια νομοθέτης των Δημοκρατικών ξεκίνησε να κραυγάζει διατρανώνοντας την υποστήριξή της για τα τρανς (διεμφυλικά) άτομα εν μέσω της συζήτησης ενός νομοσχεδίου για την απαγόρευση των επεμβάσεων αλλαγής φύλου για ανηλίκους στην πολιτεία. 
 
Το νομοσχέδιο, που τελικά εγκρίθηκε από τους νομοθέτες και προωθήθηκε στο γραφείο του Ρεπουμπλικανού Κυβερνήτη της πολιτείας Jim Pillen για να γίνει νόμος, απαγορεύει τις επεμβάσεις αλλαγής φύλου για ανηλίκους, καθώς και τις εκτρώσεις μετά τη 12η εβδομάδα κύησης. 
 
Ενώ εξέφραζε την αποδοκιμασία της για το μέτρο την Παρασκευή πρωί, η γερουσιαστής των Δημοκρατικών της πολιτείας Machaela Cavanaugh έφτασε στο σημείο να χτυπάει το βήμα (ομιλίας) ενώ κραύγαζε επανειλημμένα (σχεδόν 30 φορές): «Τα τρανς άτομα ανήκουν εδώ, χρειαζόμαστε τα τρανς άτομα, αγαπάμε τα τρανς άτομα». 
 
«Είστε σημαντικοί. Μετράτε και παλεύω για εσάς. Δεν θα σταματήσω», ανέκραξε κλείνοντας η Cavanaugh, η οποία επιδεικνύει με υπερηφάνεια τις αντωνυμίες «she/her» («αυτή/αυτής») ως τις προτιμώμενες (ή προσωπικές) αντωνυμίες προσδιορισμού φύλου για τον εαυτό της στο πεδίο της βιογραφίας του προφίλ της στο Twitter(1). «Δεν θα σταματήσω σήμερα, δεν θα σταματήσω αύριο. Έχετε ανθρώπους που σας αγαπούν. Είστε σημαντικοί, έχετε αξία. Ανήκετε εδώ». 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Αφιερωμένοσ την Κεραμέως που προωθεί της ανωμαλία στα σχολεία μας... οπως την έχει διατάξει η λέσχη που υπηρετεί... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.