Σελίδες

6 Μαΐου 2023

Δελτίο Τύπου. Το Κίνημα “NIKH” στην πρώτη οκτάδα σε πρόθεση ψήφου

Δελτίο Τύπου 
Θεσσαλονίκη, 5 Μαΐου 2023
 
Το Κίνημα “NIKH” στην πρώτη οκτάδα σε πρόθεση ψήφου
 
Η αγάπη και αποδοχή που λαμβάνει η ΝΙΚΗ στις εκδηλώσεις της ανά την Ελλάδα, κάποτε θα οδηγούσαν και σε φανέρωση ποσοστών στις δημοσκοπήσεις. Χθες 4/5 η έρευνα της Metron Analysis που δημοσιεύθηκε, παρουσίασε τη ΝΙΚΗ επισήμως στην επώνυμη οκτάδα των πολιτικών σχηματισμών σε πρόθεση ψήφου για πρώτη φορά.
 
Στην παρουσίαση "μεγάλου" τηλεοπτικού καναλιού των αποτελεσμάτων της παραπάνω έρευνας, αντιμετωπίσθηκε η είδηση με αρχική έκπληξη και αμέσως μετά με χαρακτηρισμούς για το Κίνημα και τον Πρόεδρό μας. Τους ευχαριστούμε για την κάλυψη της είδησης. Επιπλέον τους πληροφορούμε για τα εξής:
 
Πρώτον, η χαρτογράφηση της ΝΙΚΗΣ στο «αριστερό-δεξιό» πολιτικό φάσμα είναι προβληματική γιατί οι αξίες που ασπαζόμαστε αγκαλιάζουν κάθε καλοπροαίρετο Έλληνα οποιασδήποτε πρότερης πολιτικής προέλευσης. Ο δε χαρακτηρισμός της ως «συντηρητικού χώρου» επίσης νομίζουμε ότι είναι λανθασμένος, εάν «πρόοδος» θεωρείται η κατρακύλα του ελληνικού λαού.
 
Δεύτερον, η ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιότητα του Προέδρου μας ως θεολόγου, αν και η ζωή του έχει αφιερωθεί στις διδασκαλικές αίθουσες, για εμάς δεν αποτελεί πρόσκομμα αλλά πηγή τιμής και υπερηφάνειας. Αντιθέτως, η «Ελλάδα 2.0» έχει βαρύτατο έλλειμμα από παιδική αθωότητα και από Θεό. Το πραγματικό όνειδος στην πολιτική είναι οι κυβερνήσεις όπου δικηγόροι διοικούν τους ιατρούς και ιατροί τους ξενοδόχους, ή όπου διοικούν κομματάνθρωποι χωρίς ένσημα στην πραγματική ζωή.
 
Στη ΝΙΚΗ συνεχίζουμε με σοβαρότητα και συνέπεια τον αγώνα μας για πραγματική αλλαγή και κάθαρση στην πατρίδα μας, με επικείμενο σταθμό τις εκλογές της 21ης Μαΐου και τελικό στόχο τη Νίκη του ελληνισμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
 
Γραφείο Τύπου 
Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ»
 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο press@nikh.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.