Σελίδες

8 Μαΐου 2023

Έρχονται τα Σκατο-χάπια – Η FDA Χορηγεί Έγκριση για την Big Pharma για να αρχίσει να φτιάχνει χάπια από ανθρώπινα περιττώματα

Έρχονται τα Σκατο-χάπια – Η FDA Χορηγεί Έγκριση για την Big Pharma για να αρχίσει να φτιάχνει χάπια από ανθρώπινα περιττώματα.. Να χαρούμε εμείς επιστήμη και επιστήμονες.. Χάπια σκατών λοιπόν θα παίρνουμε εναντίον κάποιων λοιμώξεων όπως θα δείτε και παρακάτω και ποιος στην χάρη μας.. Και μην γελάτε γιατί είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα με αυτούς που έχουμε μπλέξει.. Αλήθεια θα βγούνε και σε γεύσεις;;;
 
 
Κάποιοι σκατο-επιστήμονες λοιπόν είχαν την φαεινή ιδέα να μας χορηγούν τα σκατο-χάπια του στο μέλλον.. Ο FDA μάλιστα έδωσε το πράσινο φως στην Big Pharma να ξεκινήσει την παραγωγή φαρμάκων από δωρεές ανθρώπινων περιττωμάτων.
 
Το πρώτο «χάπι για τα κακά», που ονομάζεται Vowst, θα περιέχει επίσης ζωντανά βακτήρια και έχει εγκριθεί για χρήση σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω ως προληπτική θεραπεία για υποτροπιάζουσες λοιμώξεις με το βακτήριο Clostridioides difficile . 
 
Το Newsbreak.com αναφέρει: Τα αντιβιοτικά μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία των βακτηρίων που κανονικά κατοικούν στο έντερο και αυτό δίνει στο C. diff την ευκαιρία να πολλαπλασιαστεί. Τα ταχέως πολλαπλασιαζόμενα βακτήρια εκκρίνουν τοξίνες που μπορεί να οδηγήσουν σε διάρροια, κοιλιακό άλγος, πυρετό και κολίτιδα (φλεγμονή του παχέος εντέρου) και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ανεπάρκεια οργάνων και θάνατο. Οι λοιμώξεις από C. diff σχετίζονται με περίπου 15.000 έως 30.000 θανάτους ετησίως στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον FDA.
 
Όσοι αναρρώνουν από το C. diff έχουν περίπου 1 στις 6 πιθανότητες να αναπτύξουν ξανά τη λοίμωξη εντός δύο έως οκτώ εβδομάδων από την ανάρρωση, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων . Ο κίνδυνος αυτών των επαναλαμβανόμενων λοιμώξεων αυξάνεται κάθε φορά που ένα άτομο κολλάει C. diff , εν μέρει επειδή τα αντιβιοτικά που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία τους διαταράσσουν περαιτέρω το μικροβίωμα του εντέρου, την κοινότητα των μικροοργανισμών στο κατώτερο πεπτικό σύστημα. 
 
Τα λεγόμενα προϊόντα μικροβιακής χλωρίδας κοπράνων, που παράγονται από υγιή βακτήρια του εντέρου του ανθρώπου, προσφέρουν έναν νέο τρόπο πρόληψης της υποτροπής C. diff αναπληρώνοντας ουσιαστικά το μικροβίωμα του εντέρου . Και τώρα, με την έγκριση του Vowst, υπάρχει μια εκδοχή της θεραπείας που μπορεί να ληφθεί από το στόμα, αντί να χορηγηθεί ως υγρή θεραπεία στο ορθό του ασθενούς. 
 
«Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος μικροχλωρίδας κοπράνων που μπορεί να ληφθεί από το στόμα είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την προώθηση της φροντίδας των ασθενών και της προσβασιμότητας για άτομα που έχουν βιώσει αυτή την ασθένεια που μπορεί να είναι δυνητικά απειλητική για τη ζωή», Δρ. Peter Marks, διευθυντής του Κέντρου FDA for Biologics Evaluation and Research, αναφέρεται στη δήλωση του οργανισμού. 
 
Το θεραπευτικό σχήμα Vowst περιλαμβάνει τη λήψη τεσσάρων καψουλών μία φορά την ημέρα για τρεις συνεχόμενες ημέρες. οι ασθενείς αρχίζουν να λαμβάνουν το φάρμακο δύο έως τέσσερις ημέρες μετά την ολοκλήρωση μιας σειράς αντιβιοτικών για C. diff . Τα δωρεά περιττώματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των χαπιών ελέγχονται προσεκτικά για μεταδοτικά παθογόνα πριν χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή, αλλά η λήψη του Vowst εξακολουθεί να ενέχει κάποιο κίνδυνο έκθεσης σε παθογόνα, καθώς και σε τροφικά αλλεργιογόνα, προειδοποίησε η FDA. 
 
Σε κλινικές δοκιμές, οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες του Vowst ήταν κοιλιακό φούσκωμα, κόπωση, δυσκοιλιότητα, ρίγη και διάρροια. Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες εμφανίστηκαν σε μεγαλύτερη συχνότητα στους ασθενείς που έλαβαν θεραπεία παρά στους λήπτες εικονικού φαρμάκου. 
 
Σε μια σύγκριση περίπου 90 ατόμων που έλαβαν τα χάπια και 90 που δεν έλαβαν, εκείνοι στην ομάδα που έλαβε θεραπεία είχαν ποσοστό 12,4% υποτροπιάζουσας λοίμωξης από C.diff εντός οκτώ εβδομάδων από την ανάρρωσή τους από την αρχική περίοδο της λοίμωξης , ενώ τα άτομα που δεν έλαβαν θεραπεία η ομάδα είχε ποσοστό υποτροπής 39,8%. 
 
Την βρήκαν λοιπόν την αιτία για την οποία θα παρασκευάζουν και θα πουλάνε αυτά τα χάπια περιττωμάτων.. Αλήθεια θα τα βγάζουν και σε γεύσεις μήπως;;; Ανάλογα το τι έχει φάει ο καθένας που θα δωρίζει τα περιττώματα του;;; Όμορφα πράγματα αγγελικά φτιαγμένα από μια επιστήμη του κώλου στην κυριολεξία.. Και η πλάκα δεν είναι ότι κάποιοι άρρωστοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτήν την επιστημονική τεράστια ανακάλυψη.. Η πλάκα είναι ότι πολλοί συνάνθρωποι μας θα πεισθούν να τα δοκιμάσουν.. Ειδικά αν βγουν και σε γεύσεις, θα γίνει το έλα να δεις… 
 

8 σχόλια:

  1. Σκατα εδω,σκατα εκει σκατα και παραπερα σκατα στη θαλασσα σκατα πεταν και στον αερα Σκατα μεσα στο σπιτι μας,σκατα στη γειτονια μας !!!!
    ΑΥΤΑ Κ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΡΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΣΗΣΟΥΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ08 Μαΐου, 2023 23:42

    Σωστά φίλε Γιώργη ..
    ΣΚΑΤΑ ΕΔΩ, ΣΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ... ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΜΑΣ, ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΜΑΣ, Ο ΑΕΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΣΚΑΤΕΝΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΑΜΕ ...ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΠΑΤΟΥΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ...

    ΑΔΙΚΟ ΕΙΧΕ Ο ΣΟΥΡΗΣ;

    Τίποτε δεν απόμεινε
    στον κόσμο πια για μένα,
    όλα βρωμούν τριγύρω μου
    και φαίνονται χεσμένα.

    Όλα σκατά γενήκανε
    και ο δικός μου κώλος
    σκατά εγίνηκε κι αυτός,
    σκατά ο κόσμος όλος.

    Μόνο σκατά φυτρώνουνε
    στον τόπο αυτό τον άγονο
    κι όλοι χεσμένοι είμαστε,
    σκατάδες στο τετράγωνο.

    Μας έρχεται κάθε σκατάς,
    θαρρούμε πως σωθήκαμε,
    μα μόλις φύγει βλέπομε
    πως αποσκατωθήκαμε.

    Σκατά βρωμάει τούτος δω,
    σκατά βρωμά κι εκείνος,
    σκατά βρωμάει το σκατό,
    σκατά βρωμά κι ο κρίνος.

    Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά,
    και με χαρτί χεσμένο
    ό,τι κι αν γράψω σαν σκατό
    προβάλλει σκατωμένο.

    Σκατά τα πάντα θεωρώ
    και χωρίς πια να απορώ,
    σκατά μασώ, σκατά ρουφώ,
    σκατά πάω να χέσω,
    απ’ τα σκατά θα σηκωθώ
    και στα σκατά θα πέσω.

    Όταν πεθάνω χέστε με,
    τα κόλλυβά μου φάτε
    Και πάλι ξαναχέστε με
    και πάλι ξαναφάτε,
    μα απ’ τα γέλια τα πολλά
    κοντεύω ν’ αρρωστήσω
    και δεν μπορώ να κρατηθώ,
    μου φεύγουν από πίσω.

    Σκατά ο μεν, σκατά ο δε,
    σκατά ο κόσμος όλος
    κι απ’ το πολύ το χέσιμο
    μου πόνεσε ο κώλος!

    Γ. Σουρής

    ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΕΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλοι μου φιλοι και οι δυο σας, μια χαρα τα ειπατε....
    Σε ενα τετοιο άρθρο αυτα τα σχολια αξιζουν...
    Με αυτους που μπλεξαμε δεν ξερουμε στο τελος τι θα τρωμε και τι φαρμακα θα μας δινουν...
    Παντως νομιζω οτι μετα τα σχολια αυτα χριεαζεται να τραβηξουμε το καζανακι...
    Βρωμισε ο τοπος...

    ΥΓ. Μεγαλος ποιητης ο Σουρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ09 Μαΐου, 2023 09:46

    Μια ερώτηση στον φίλο Θάνο .. Αυτή η φώτο στην προμετωπίδα είναι ..super - υπόθετα; Μας προετοιμάζεις για κάτι; Για να ξέρουμε ... αν είναι υπόθετα - γίγας και με το ζόρι θα μας τα βάζουν να πάρουμε βαζελίνη ή ακόμη και ατσαλένια βρακιά κάτι σαν ζώνες αγνότητας του Μεσαίωνα...
    Και τέλος διευκρινίζω... Εγώ σαν δι..ΑΣΗΜΟΣ και δι..ΑΠΡΕΠΗΣ προσπαθώ να είμαι ευπρεπής ..., αλλά δυστυχώς με παρασύρει ο φίλος Δαναός και αυτός μάλλον παρασύρεται από τα σχετικά άρθρα του Θάνου, που αφορούν όλους τους σκ@τάδες και τις σκ@τοραδιουργίες τους ...
    Ας τραβήξουμε λοιπόν το καζανάκι, αλλά οι σημερινοί *κόπροι του Αυγεία, μάλλον τον Πηνειό και Αλφειό θέλουν για ξεβρωμίσει ο τόπος και αν ....
    *Η 'Κόπρος του Αυγεία ήταν η κοπριά που είχε συγκεντρωθεί στους τεράστιους στάβλους του βασιλιά της Ήλιδος Αυγεία, οι οποίοι δεν είχαν καθαρισθεί επί πολλά (αναφέρεται και 30) χρόνια. Το καθάρισμα αυτών των στάβλων από όλη την κοπριά μέσα σε μία μόνο ημέρα ήταν ο πέμπτος άθλος του Ηρακλή.
    Ο Ηρακλής καθάρισε την κοπριά σκάβοντας δύο χαντάκια στα θεμέλια των στάβλων και στρέφοντας μέσα από αυτά τα νερά του Πηνειού και του Αλφειού προς τους στάβλους. Τα νερά των δύο αυτών ποταμών (κατ' άλλους μόνο του Πηνειού) παρέσυραν όλη την κοπριά.
    Καλή μέρα σε όλους και μακριά από "κακκά", για να μην αποσκ@τωθούμε όπως λέει και ο Μέγας Σουρής...
    Μεταξύ σοβαρού και πολύ σοβαρού, διότι αστεία δεν υπάρχουν πλέον ας το διασκεδάζουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε αν ηταν υπόθετα καλά θα ηταν...
    Απο το στόμα θέλουν να τα παίρνουμε...
    Κοινως μας ταϊζουν σκατά....
    Και δυστυχως οι περισσοτεροι απο εμας τα τρωμε εδω και καιρο...
    Τωρα θα μας τα δινουν και σε φυσικη μορφη!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας τα δίνουν στους ΛΟΑΤΚΙ να τα απολαμβάνουν. Εμείς δεν μασάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά.... ξεραθηκα στα γέλια. Παω κατ ευθεια στη τουαλεττα για να τους χ@@ω.
    Ειστε απιθανοι. Το γελιο ειναι υγεια. Τα χαπια τους είναι κακακια.
    Ντινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΒΑΛΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΛΙΑ Κ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ !!!
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΓΕΝΕΩΝ !
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ Κ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΜΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!
    ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ !
    ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΓΙΝΑΝΕ ΚΟΥΡΑΔΕΣ Κ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΑ .
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗΝ Κ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ''ΣΩΣΤΟ '' ΤΗΣ ΝΤΠ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.