Σελίδες

26 Μαΐου 2023

ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ: τα πραγματικά νούμερα ΝουΔου και λοιπών δημ-Ι-οκρατικών (απο)κομμάτων

Γράφει ο Κυανούς Ουρανός
 
 
Απογραφή ΕΛΣΤΑΤ : Στα 9.716.889 άτομα ανέρχεται ο πληθυσμός της Ελλάδας, 9.813.595 οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους!!! 
(ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ;;;) 
 
2.300.000 οι κάτω των 17 ετών! 
Απομένουν 7.416.889 βάσει απογραφής! (9.716.889-2.300.000) 
Συμμετοχή στις εκλογές 60,92%, 4.518.368 ψηφοφόροι δηλαδή!!! 
 
Έλαβαν: 
ΝΔ 2.403.684 
ΣΥΡΙΖΑ 1.182.408 
ΠΑΣΟΚ 675.273 
ΚΚΕ 425.755 
ΕΛ.ΛΥΣΗ 262.306 
Λοιποί 942.915 
Σύνολο 5.892.341 
 
1.400.000 ανύπαρκτοι ψηφοφόροι!!! (5.892.341-4.518.368) 
 
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω μία αναγωγή χωρίς τους ανυπάρκτους ψηφοφόρους, οι οποίοι ασφαλώς δεν “ψήφισαν” (δηλαδή τι τους χρέωσαν ότι ψήφισαν) άλλο κόμμα παρά μόνον ΝουΔου, αφού αυτή έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι. 
 
Αφαιρέθηκαν λοιπόν όλοι οι ψήφοι από εκείνη (και το σύνολο ασφαλώς) και έγινε το μοίρασμα, οπότε πέραν των αλλαγών στα υπόλοιπα δημΙοκρατικά (απο)κόμματα, προκύπτει και 8κομματική βουλή. 
 
ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΚΤΩ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ με 4.518.368 ψηφοφόρους !!! 
Η δε ΝουΔου εκλέγει τους μισούς βΟλευτές. 
 
Αριστερά η μαγειρεμένη κατάστασις (με το ροζουλί χρώμα) και δεξιά η αναγωγή χωρίς τους ανυπάρκτους ψηφοφόρους.
 
ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. 
Η ΝΙΚΗ ΑΚΟΥΕΙ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΝ ΑΡΘΡΟ; 
 
Όλων τα έργα καταγράφονται και όλοι θα λογοδοτήσουν σύντομα σε δίκαιο δικαστήριο! 
Το θέμα είναι ότι αυτοί οι ανύπαρκτοι ψηφοφόροι πηγαίνουν πότε από δω και πότε από κει, αναλόγως με τις επιταγές τών διαφεντευόντων την Ελλάδα.
 
Γι αυτό ο Αλεξούλης κάνει μόκο και δεν δείχνει σαν χαροκαμμένη και καψαλισμένη μάνα (ως θα όφειλε) με τέτοια εκλογική παπάτζα. Διότι το 2015 του έδωσαν πλασματική πλειοψηφία και το ξέρει (όπως και όλοι οι συμμετέχοντες στον θίασο). Τώρα δε του είπαν:
“Κάνε τη κλώσσα, αν θέλεις κάτι στο μέλλον και μην κουνιέσαι μη σου βγάλουμε τα βρώμικα”. 
Πιθανόν να του είπαν: “έχεις τη λαδιά του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, άσε τον άλλον να χρεωθεί τη λαδιά από τις Πρέσπες του Αιγαίου. Το μερτικό σου στην προδοσία το πήρες, μην είσαι μοναχοφαγάς”. 
 
Έβαλε μυαλό ο Αλεξούλης. Αμ, πώς; 4 χρόνια στους κεντρικούς βόθρους, έμαθε την θεωρία των συγκοινωνούντων βόθρων. Τί διάολο πολιτικός μηχανικός σπούδασε, έστω με ειδικότητα στους κομματικούς βόθρους; 
 
Χώρια που ξέχασε να συμπεριλάβει στο ΕΝΑ άρθρο που έσκιζε τα μνημόνια και την αλλαγή του εργολάβου της νοθείας. Αφού έσβησε τα μνημόνια θα είχαμε γλυτώσει και απο την καλπονοθεία. 
 
Και οι λοιποί συμπαραμαρτούντες γλείφουν κάποια κοκκαλάκια από το γεύμα των γκαουλάϊτερς 
Όταν συντόμως η Ελλάδα ελευθερωθεί, ας είναι έτοιμοι όλοι όσοι συνηγόρησαν στο έγκλημα της αλλαγής της βουλήσεως του Ελληνικού λαού, ξεπουλώντας την χώρα. 
Η ομολογία εδώ: 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ (Παμφάγος Πάγκαλος) 
 
Υπάρχουν κάποιοι, που ξέρουν μαθηματικά και δεν είναι ούτε μπολιασμένοι ούτε ΑΕΡΟφαγίτες, αλλού οι αΕροπαγίτες… 
Η δικαιοσύνη πέρα από τυφλή είναι και κουφή; 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.