Σελίδες

19 Μαΐου 2023

Η Παράνοια είναι πλέον η Νέα Κανονικότητα

Μετάφραση: Απολλόδωρος
17 Μαΐου 2023 | RHODA WILSON | Διάβαστε το εδώ.
 
Πύραυλοι στην Ουκρανία, βικτοριανές ασθένειες, επιστροφή των δοκιμών σε ζώα, νόμοι για το "μισητό περιεχόμενο" και οι κινδυνολόγοι της κλιματικής αλλαγής ενθουσιάζονται με το υδρογόνο που καίει ορυκτά καύσιμα. Μπορεί να γίνει κάτι χειρότερο; Λοιπόν, ναι. Αλλά στο μεταξύ, ο Dr. Vernon Coleman απαριθμεί 12 παράξενα πράγματα που αποδεικνύουν ότι η παραφροσύνη είναι πλέον το νέο φυσιολογικό.
 
Από τον Dr. Vernon Coleman
 
1. Το Ηνωμένο Βασίλειο στέλνει τώρα πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία. Και το Ηνωμένο Βασίλειο στέλνει και στρατεύματα. Αυτό μας φέρνει ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά στον πυρηνικό πόλεμο. Και, για να μην μείνουν πίσω, οι ΗΠΑ παρέχουν στην Ουκρανία πυραύλους και πληροφορίες από τις περιπολίες των αερομεταφερόμενων συστημάτων προειδοποίησης και ελέγχου ("AWAC"). Αυτό αφήνει στη Ρωσία ελάχιστες επιλογές από το να καταρρίψει τα αμερικανικά αεροσκάφη. Είναι ολοφάνερο ότι το ΝΑΤΟ θέλει έναν καθαρόαιμο πυρηνικό πόλεμο. (Αν δεν τα έχετε δει, παρακαλώ παρακολουθήστε τα βίντεο μου: `Γιατί χρειάζονται τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο' (πρώτη μετάδοση στις 3 Μαΐου 2022) και `Εντονη προειδοποίηση προς όλους' (πρώτη μετάδοση στις 9 Φεβρουαρίου 2023). Και τα δύο βίντεο είναι διαθέσιμα στο www.vernoncoleman.org και στο κανάλι μου στο BrandNewTube. Είναι, νομίζω, δίκαιο να πούμε ότι αν η Ουκρανία και το ΝΑΤΟ φαίνεται να κερδίζουν αυτόν τον πόλεμο, θα υπάρξει πυρηνικός πόλεμος, επειδή οι Ρώσοι δεν θα πάνε ήσυχα στην ήττα. Θυμηθείτε ότι οι Ρώσοι έχασαν περίπου 25 εκατομμύρια άνδρες στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, υπερασπιζόμενοι τη χώρα τους από τη γερμανική εισβολή. Οι Ρώσοι θα πολεμούσαν εξίσου σκληρά εναντίον της Αμερικής. Όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ θα πρέπει να μείνουν έξω από τη διαμάχη μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Όποιος ανεμίζει με ενθουσιασμό τη σημαία της Ουκρανίας είναι ένας ψυχοπαθής πολεμοκάπηλος. Θα επαναλάβω τη συμβουλή μου που δόθηκε πριν από λίγο καιρό: Όπου κι αν ζείτε, να παρακολουθείτε πού βρίσκεται ο πρόεδρος ή ο πρωθυπουργός του έθνους σας. Εάν δύο ή περισσότερα υψηλόβαθμα στελέχη εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα την ίδια στιγμή, τότε ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε να φύγετε κι εσείς. Έτσι, στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα το θεωρούσα πιθανό προειδοποιητικό σημάδι αν τόσο ο Κάρολος όσο και ο Sunak έφυγαν αθόρυβα από το Λονδίνο για τα εξοχικά τους (ή, στην περίπτωση του Καρόλου, για ένα από τα πολλά εξοχικά του).
 
2. Μια εθνική εφημερίδα στο Ηνωμένο Βασίλειο έγραψε τον εξής τίτλο τις προάλλες: "Μεγάλο ξέσπασμα της θανατηφόρας βικτοριανής ασθένειας είναι στα σκαριά, προειδοποιεί ο ειδικός". Γνωρίζετε το όνομα της "θανατηφόρας βικτοριανής ασθένειας"; Ήταν η ιλαρά. Και για μια πιθανή επιδημία κατηγορούνται οι γονείς που δεν εμβολίασαν τα παιδιά τους κατά της ιλαράς. Φυσικά, προκειμένου να αυξηθεί ο φόβος, η ιστορία έπρεπε να πάρει μια έξτρα τροπή και η κοινή ή κηπευτική ιλαρά έγινε "θανατηφόρα βικτοριανή ασθένεια". Τι κρίμα που οι εφημερίδες δεν αναφέρουν ποτέ τις ιστορίες που δείχνουν πόσο επικίνδυνα μπορεί να είναι τα εμβόλια. Για παράδειγμα, η κυβέρνηση της Δανίας και ένας Δανός κατασκευαστής εμβολίων, χρηματοδότησαν μια μελέτη για το εμβόλιο DTP. Ο Γκέιτς και το κατοικίδιό του ο ΠΟΥ ισχυρίζονται ότι το εμβόλιο DTP σώζει εκατομμύρια ζωές, αλλά η αλήθεια φαίνεται να είναι πολύ διαφορετική. Αφού εξέτασαν δεδομένα 30 ετών, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο DTP πιθανώς σκότωνε περισσότερα παιδιά από όσα πέθαιναν από διφθερίτιδα, κοκκύτη και τέτανο πριν από την εισαγωγή του εμβολίου. Το εμβόλιο είχε καταστρέψει το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών καθιστώντας τα ευάλωτα στο θάνατο από πνευμονία, λευχαιμία, διχαρσία, ελονοσία και δυσεντερία. Αν θέλετε να μάθετε την αλήθεια για τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς διαβάστε το βιβλίο μου "Όποιος σας λέει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, λέει ψέματα: Εδώ είναι η αλήθεια". Μπορείτε να το βρείτε προς πώληση στο Amazon.
 
3. Πριν από μερικές δεκαετίες, αφιέρωσα μεγάλο μέρος του χρόνου μου στην εκστρατεία κατά της χρήσης ζώων για τη δοκιμή καλλυντικών. Τελικά, κερδίσαμε αυτή τη μάχη. Αλλά τώρα, μετά από μια απαγόρευση που διήρκεσε 25 χρόνια, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου επιτρέπει να συνεχιστούν οι δοκιμές για τα συστατικά των καλλυντικών. Αυτό είναι σκληρό και εντελώς παράλογο. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να δοκιμάζονται συστατικά καλλυντικών σε ζώα - όπως δεν υπάρχει καμία ανάγκη να δοκιμάζονται φαρμακευτικά προϊόντα σε ζώα. Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους αυτή είναι μια εντελώς ηλίθια απόφαση. Πρώτον, τα πειράματα σε ζώα είναι πασίγνωστα αναξιόπιστα. Και έτσι, οι δοκιμές σε ζώα είναι εντελώς άχρηστες. Αν δεν γνωρίζετε αν μια δοκιμή μπορεί να είναι αξιόπιστη, τότε δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δοκιμή για να πάρετε μια απόφαση. Επομένως, γιατί να το κάνετε; Δεύτερον, οι φαρμακευτικές εταιρείες προωθούν και πωλούν δεκάδες φάρμακα τα οποία είναι γνωστό ότι προκαλούν θανατηφόρες ασθένειες στα ζώα. Υποστηρίζουν ότι οι δοκιμές είναι άσχετες, επειδή τα ζώα είναι τόσο διαφορετικά από τους ανθρώπους που οι δοκιμές δεν σημαίνουν τίποτα. Παρεμπιπτόντως, βλέπω ότι υπάρχει μια διαμάχη στο Oxford Union για μια ομιλία με μια φεμινίστρια που ασκεί κριτική στο φύλο. Η Ένωση της Οξφόρδης περιγράφει τον εαυτό της ως το τελευταίο προπύργιο της ελευθερίας του λόγου. Ho ho ho. Πριν από μερικές δεκαετίες, η Ένωση της Οξφόρδης με αποπροσανατόλισε. Με κάλεσαν να συζητήσω για τη ζωοτομία, αλλά στη συνέχεια με απαγόρευσαν όταν οι υποστηρικτές της ζωοτομίας αρνήθηκαν να συζητήσουν μαζί μου. (Και είναι σίγουρο ότι δεν θα με καλέσουν να συζητήσω για τον εμβολιασμό ή την κλιματική αλλαγή. Αν το έκαναν, πιθανότατα θα είχα αποπληροφορηθεί πριν προλάβουν να τυπώσουν τις αφίσες).
 
4. Μια βρετανική εφημερίδα έγραψε στην πρώτη σελίδα της έναν τίτλο που έλεγε: "Δύο εκατομμύρια με Long Covid: 400.000 χρειάζονται εξειδικευμένη φροντίδα". Και αυτό είναι περίεργο, διότι η μεγαλύτερη μελέτη για το μακρύ covid έδειξε ότι δεν υπάρχει. Υποψιάζομαι ότι τα περισσότερα από τα δύο εκατομμύρια είναι υποχόνδριοι, υστερικοί ή κακοπροαίρετοι. Εάν 400.000 άνθρωποι λαμβάνουν εξειδικευμένη φροντίδα για μια ανύπαρκτη ασθένεια, η διαθέσιμη φροντίδα για τους καρκινοπαθείς θα μειωθεί δραματικά.
 
5. Ένας κορυφαίος Βρετανός επιχειρηματίας έχει κατηγορηθεί για ανάρμοστη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Μία από τις καταγγελίες που έγιναν εναντίον του είναι ότι πριν από τρία χρόνια είπε σε μια γυναίκα ότι το φόρεμά της ταίριαζε στη σιλουέτα της. Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έκανε το σχόλιο αυτό ως έναν "λανθασμένο τρόπο να προσπαθήσει να φτιάξει τη διάθεση κάποιου". Η γυναίκα υπέβαλε επίσημη καταγγελία. Στο μέλλον, προτείνω, όταν μιλάμε σε μέλη άλλου φύλου, να περιορίζουμε όλες τις παρατηρήσεις μας στην κατάσταση του καιρού και στις πιθανότητες του Black Beauty στο 3.30 στο Haydock Park. Λοιπόν, ίσως όχι η Black Beauty.
 
6. Οι νομοθέτες στην Ιρλανδία ψήφισαν νόμο που καθιστά έγκλημα την κατοχή "περιεχομένου μίσους" στο κινητό σας τηλέφωνο ή στον υπολογιστή σας. Όποιος διαθέτει περιεχόμενο μίσους μπορεί να οδηγηθεί στη φυλακή. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ορίζουν το "περιεχόμενο μίσους", οπότε εκατομμύρια άνθρωποι θα έχουν περιεχόμενο μίσους στις συσκευές τους χωρίς να το συνειδητοποιούν. Και αν συμπεριλάβουν την παραπληροφόρηση ως "περιεχόμενο μίσους", τότε όποιος έχει υλικό από το BBC στις συσκευές του θα μπορούσε να είναι μέχρι τις μασχάλες στη βρωμιά. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποια καλά νέα. Η Wikipedia, η υποτιθέμενη εγκυκλοπαίδεια που εκδίδεται από ερασιτέχνες, προειδοποίησε ότι μπορεί σύντομα να απαγορευτεί στο Ηνωμένο Βασίλειο ως αποτέλεσμα της νέας νομοθεσίας για τη λογοκρισία. Αυτά είναι τα καλύτερα νέα που έχω ακούσει εδώ και μήνες. Θα το γιορτάσω αν η Wikipedia πεθάνει. Μην ξεχνάτε ότι ένας συνιδρυτής της Wikipedia την έχει χαρακτηρίσει "πλήρως διεφθαρμένη". Κι όμως, ο κόσμος εξακολουθεί να τη χρησιμοποιεί και να της δίνει χρήματα. Θα ήταν πιο λογικό να δώσουμε χρήματα στους Ρότσιλντ παρά στη Βικιπαίδεια.
 
7. Οι ακριβοπληρωμένοι καραγκιόζηδες στην Τράπεζα της Αγγλίας ομολόγησαν τώρα ότι ο πληθωρισμός δεν θα μειωθεί μέχρι το 2025. (Αυτή είναι η πιο πρόσφατη εκτίμησή τους). Έκαναν λάθος για τις τιμές, λάθος για τα επιτόκια, λάθος για την ύφεση και λάθος για τον πληθωρισμό. Και ο Sunak, ο οποίος υποσχέθηκε ότι ο πληθωρισμός θα είχε κατακτηθεί μέχρι το τέλος του έτους, τώρα μοιάζει με πλουμιστή με βραβείο. Φυσικά, δεν μου αρέσει να λέω "σας το είπα", αλλά οι αναγνώστες θα θυμούνται πιθανώς ότι στις 5 Αυγούστου 2022 κυκλοφόρησα ένα βίντεο με τίτλο "Προειδοποίησα για την εκτίναξη του πληθωρισμού και των επιτοκίων το 2020. Λοιπόν, τι ακολουθεί;". Αν ένας γέρος σε μια καρέκλα μπορεί να τα κάνει αυτά τα πράγματα απολύτως σωστά, γιατί στο καλό οι λεγόμενοι επαγγελματίες με τεράστιους μισθούς κάνουν τόσο λάθος; Θα πρέπει να κλείσουμε την Τράπεζα της Αγγλίας, να απολύσουμε όλο το προσωπικό και να μοιράσουμε τα εκατομμύρια που θα εξοικονομήσουμε.
 
8. Ο Dr. David Starkey έμπλεξε τρομερά επειδή υπέδειξε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός και ενθουσιώδης του WEF Rishi Sunak δεν είναι πλήρως προσγειωμένος στην κουλτούρα μας. Ο Starkey είχε, φυσικά, απόλυτο δίκιο. Ο Sunak φαίνεται να έχει δεσμούς που είναι πιο κοντά σε αυτούς της Αμερικής παρά της Αγγλίας. Επιπλέον, υποψιάζομαι ότι το πρόβλημα που απομόνωσε ο Starkey είναι πιο κοινό απ' ό,τι μας επιτρέπεται να πιστεύουμε. Έτσι, για παράδειγμα, υποψιάζομαι ότι πολλά από τα παράπονα για ρατσισμό υποβάλλονται από άτομα των οποίων οι πολιτιστικές αξίες δεν μπορούν να οριστούν ως παραδοσιακά αγγλικές. Αυτό δεν είναι "λάθος", φυσικά, αλλά εξηγεί γιατί ένας αθλητής που μπορεί να μην έχει ανατραφεί μέσα στα παραδοσιακά αγγλικά πολιτιστικά ήθη και έθιμα μπορεί να παραπονιέται για το τσαμπουκά και τα πειράγματα από τους συμπαίκτες του - για να μην αναφέρω τη χρήση ψευδώνυμων. Το κυνήγι μαγισσών που φαίνεται να έχει καταστρέψει μεγάλο μέρος του αγγλικού κρίκετ κατά τη διάρκεια του τελευταίου ενός ή δύο ετών θα μπορούσε σίγουρα να είχε αποφευχθεί αν οι άχαρες και αυτοδικαιωμένες ορδές των λογοκριτών που κουνάνε δρεπάνια δεν ήταν τόσο βιαστικές να δείξουν με το δάχτυλο και να φωνάξουν "ρατσισμό". Το χειρότερο παράδειγμα ρατσισμού που έχω συναντήσει ποτέ συνέβη, είναι αλήθεια, σε έναν αγώνα κρίκετ, αλλά οι παραβάτες ήταν οπαδοί της πακιστανικής ομάδας. Ένα μάλλον άσχημο και εριστικό πλήθος (όλοι τους θα είχαν αποτύχει στο τεστ Tebbit) φώναζε ρατσιστικές ύβρεις για ώρες με αποτέλεσμα εγώ και άλλοι να φύγουμε πριν από το στίγμα. Οι Ουαλοί αναφέρονται εδώ και χρόνια χαϊδευτικά ως "sheep shaggers" χωρίς, απ' όσο γνωρίζω, κανείς να διαμαρτυρηθεί ότι η φράση πρέπει να θεωρηθεί ότι έχει ρατσιστικές προεκτάσεις. Όλα αυτά μου θυμίζουν ότι όταν ήμουν στο σχολείο. Μου ζητούσαν συχνά να παραδώσω δύο σακούλες με καρυδότσουφλα. Και σε αρκετές περιπτώσεις, με αποκαλούσαν "μουστάρδα". Υποφέρω ακόμα από εφιάλτες ως αποτέλεσμα αυτών των σχολίων και θα απαιτήσω 100 εκατομμύρια λίρες ως αποζημίωση από τα σχολεία στα οποία φοίτησα.
 
9. Ο υπουργός Οικονομικών Υπηρεσιών της Βρετανίας (δεν ήξερα ότι είχαμε έναν), ο οποίος προφανώς είναι κάποιος Andrew Griffith (δεν τον έχω ακούσει ποτέ), δήλωσε ότι η Βρετανία πλησιάζει στο να αποφασίσει "πότε και όχι αν" θα εκδώσει μια ψηφιακή έκδοση της στερλίνας. (Για την ιστορία, ήταν το Reuters που αποκάλεσε τον Griffith υπουργό Οικονομικών Υπηρεσιών, αν και νομίζω ότι είναι πιο παραδοσιακά και συνήθως γνωστός ως Οικονομικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών. Πιθανότατα, πρόκειται για το ίδιο Reuters που χαίρεται να ελέγχει τα γεγονότα). Η εκτίμησή μου είναι ότι με ανθρώπους σαν τον Griffith να κυκλοφορούν στο Κοινοβούλιο, θα υπάρξει ένα Britcoin πριν από τα Χριστούγεννα. Τότε θα είμαστε τρομακτικά κοντά στο τέλος του πολιτισμού μας. Μακάρι οι άνθρωποι να έπαιρναν στα σοβαρά αυτή την απειλή. Οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους και τα κινητά τους τηλέφωνα για να πληρώνουν για όλα τα πράγματα χωρίς τα οποία δεν μπορούν να ζήσουν. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να αρνηθούμε να επισκεφθούμε οποιοδήποτε κατάστημα ή καφετέρια που δεν δέχεται μετρητά. Για να καταλάβετε το ζοφερό και άγονο μέλλον που αντιμετωπίζουμε, διαβάστε τα βιβλία "Θέλουν τα λεφτά σας και τη ζωή σας" και "Social Credit: Nightmare on your Street" - και τα δύο είναι διαθέσιμα μέσω του βιβλιοπωλείου στην ιστοσελίδα μου. Μόλις οι μπάσταρδοι εισαγάγουν ένα ψηφιακό νόμισμα, θα μας αναγκάσουν όλους να το χρησιμοποιήσουμε και στη συνέχεια θα αποσύρουν γρήγορα τα πραγματικά μετρητά από την κυκλοφορία. Το τέλος είναι πιο κοντά απ' ό,τι νομίζετε.
 
10. Όπως επισήμανα τις προάλλες, η Ουκρανία δεν θα είναι πλέον η κύρια πηγή τροφίμων στον κόσμο. Στέλνοντας οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία, ο Βρετανός πρωθυπουργός Rishi Sunak βοήθησε να καταστραφεί η Ουκρανία ως πηγή τροφίμων και εγγυήθηκε μαζική, παγκόσμια πείνα. Το απεμπλουτισμένο ουράνιο θα καταστρέψει τα χωράφια στην Ουκρανία. Το ακτινοβολημένο έδαφος δεν χρησιμεύει για την καλλιέργεια τροφίμων. Μέχρι πρόσφατα η Βρετανία είχε μόνο έναν μεγάλο εγκληματία πολέμου (τον Tony Blair). Τώρα έχουμε δύο και ο Blair και ο Sunak μπορούν ίσως να μοιραστούν ένα κελί.
 
11. Το BBC έβγαλε αυτόν τον τίτλο: "Οι καρκινοπαθείς της Γάζας αντιμετωπίζουν απειλητικές για τη ζωή τους καθυστερήσεις στη θεραπεία". Στο ρεπορτάζ υπολογιζόταν ότι περισσότεροι από 200 ασθενείς χρειάζονταν επειγόντως θεραπεία. Αναρωτιέμαι αν κάποιος στο BBC γνωρίζει (ή νοιάζεται) ότι υπάρχουν αρκετά εκατομμύρια ασθενείς στη Βρετανία που αντιμετωπίζουν απειλητικές για τη ζωή τους καθυστερήσεις στη θεραπεία. Αν ναι, ίσως θα ήθελαν να προβάλλουν περισσότερα ρεπορτάζ που να επικεντρώνονται στην εξήγηση του γιατί το Ηνωμένο Βασίλειο έχει πλέον το είδος του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης που θα απέρριπτε μια τριτοκοσμική χώρα.
 
12. Οι τρελοί της κλιματικής αλλαγής είναι τρομερά ενθουσιασμένοι με το υδρογόνο. Είναι, λένε, το νέο, καθαρό καύσιμο που θα μας σώσει όλους. Αναρωτιέμαι τι θα πουν οι παραπλανημένοι ηλίθιοι όταν ανακαλύψουν ότι το υδρογόνο παράγεται από την καύση ορυκτών καυσίμων.
 
***
Δικτυογραφία:
Insane is now the New Normal – The Expose

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.