Σελίδες

15 Μαΐου 2023

Σας παρακαλούμε…. Σε αυτή την πειρασμική δοκιμασία των εκλογών να βγάλουμε …

φώτο η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΗ στην Άνδρο μας 
 
Χριστός Ανέστη
 
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 
Πρέπει να ξανά- συστηθούμε και να μονοιάσουμε. 
 
Σε αυτή την πειρασμική δοκιμασία των εκλογών να βγάλουμε από μέσα μας τον καλό εαυτό μας και να μην κάνουμε τον δάσκαλο στους άλλους και τον νεόφερτο ΣΩΤΗΡΑ. 
 
Αυτό το βλεπουμε καθ’ ολοκληρίαν σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θλιβόμαστε όλοι μας. 
 
Τίποτε δεν θα κριθεί σε αυτές τις εκλογές γιατί άλλοι φαίνεται αποφάσισαν για εμάς . Σε εμάς μένει να μην πέσουμε στις δαιμονικές παγίδες και να σώσουμε τις ψυχές μας 
 
Το σύστημα θέλει να παρακάμψει τις προφητείες που ήδη επιβεβαιώνονται και ψάχνει δεκανίκια δηλ. δικαιολογίες με ψέματα. 
 
Τουλάχιστον εμείς που θέλουμε να λεγόμαστε χριστιανοί ας τους δείξουμε ότι χρησιμοποιούμε πάντοτε την βακτηρία – ραβδί που λέγεται Χριστός. 
 
Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ που αυτά τα χρόνια κλαίει για εμάς βλ. ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ στον Βύρωνα γνωρίζει τι έρχεται και μας οδηγεί σε συντριπτική μετάνοια. 
 
Το ίδιο και ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ γνωρίζει ότι μέσα από φοβερές θλίψεις έρχεται η ΑΝΑΣΤΑΣΗ της Ελλάδος και της Κύπρου, όπως παρουσιάστηκε σε κάποιον με θαυμαστό τρόπο το 1995 και αυτός τα μετέφερε και τα αποκάλυψε τον Νοέμβριο του 2011. 
 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
 
 
ΥΓ: κάποιοι παρεξηγήθηκαν γιατί αφήνουμε λένε δήθεν αποτρεπτικά υπονοούμενα… Προς Θεού αδελφοί.. τελικά το να ενώνεις είναι πάρα πολύ δύσκολο από το να διαιρείς .. Αυτά που έρχονται τις επόμενες μέρες είναι σαν να φωνάζουν: ” Έλληνες όχι μόνο μετανοείστε, αλλά και ενωθείτε”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.