Σελίδες

4 Μαΐου 2023

Οι λιγότερο ακατάλληλοι

Γράφει ο Χρήστος Μπολώσης
 
Με αφορμή την υπόθεση Γεωργούλη, ο κ. Άδωνις, αφού του ανεγνώρισε το τεκμήριο της αθωότητας (σε κάποιους άλλους το αρνούνται…), προχώρησε, κατά την προσφιλή του τακτική, στις γνωστές συγκρίσεις («εσείς φωνάζατε για τον Λιγνάδη και τον Κολωνό κ.λπ.»).
 
Κατόπιν αυτού, πρέπει κατεπειγόντως να φωνάξουμε τον τρελό εφευρέτη Κύρο Γρανάζη (ήρωας της Ντίσνεϊ για τους αδαείς) και να του αναθέσουμε να εφεύρει Κλεφτόμετρο, Απατεωνόμετρο, Σκανδαλόμετρο και Βιασμόμετρο, ει δυνατόν όλα αυτά σε μία συσκευή, προκειμένου να καταλήξουμε ποιος είναι λιγότερο κλέφτης, περισσότερο απατεώνας, ολίγον από βιαστής και ποιος φουλ… σκανδαλιάρης.
 
Έτσι, θα πάμε στην κάλπη πλήρως ενήμεροι για τα προσόντα των υποψηφίων, τους οποίους θα κληθούμε να ψηφίσουμε. Δηλαδή θα πρέπει να επιλέξουμε όχι τους καλύτερους, αλλά τους λιγότερο κλέφτες, απατεώνες, βιαστές και… σκανδαλοποιούς.
 
Αν εσείς, φίλοι μου, είστε ευχαριστημένοι με αυτήν τη λογική, πάω πάσο. Εγώ όχι μόνον δεν συμφωνώ, αλλά θα πρότεινα σε όσους προβάλλουν τέτοια επιχειρήματα να εξοβελίζονται από τα κόμματα, καθόσον μπορεί να μην το καταλαβαίνουν (τα κόμματα), αλλά τα εκθέτουν. Αν δεν το καταλαβαίνουν, εύχομαι οι αρχηγοί τους να υποστούν σεξουαλική παρενόχληση 80% περισσότερη από αυτήν των αντιπάλων τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.