Σελίδες

16 Μαΐου 2023

Το πολιτικό σύστημα και η Δημοκρατία μοιάζουν με τ’ άδεια τρένα του ΟΣΕ στην μεταΤέμπη εποχή

Το πολιτικό σύστημα και η Δημοκρατία μοιάζουν με τ’ άδεια τρένα του ΟΣΕ στην μεταΤέμπη εποχή που πραγματοποιούν προκαθορισμένα δρομολόγια μόνο και μόνο για να υπάρχει η ψευδαίσθηση της κανονικότητας και μιας εικονικής πραγματικότητας .. Γιατί η Δημοκρατία όταν καταστρατηγούνται το Σύνταγμα, τ΄Ανθρώπινα Δικαιώματα και οι ελευθερίες, είναι αδειανό πουκάμισο .. αδειανό βαγόνι… 
 
Το Σύνταγμα δεν παραβιάστηκε όλη την περίοδο της κοβιντοκρατίας επί 3 συναπτά χρόνια και καταπατήθηκε μόνο στην περίπτωση των μετέπειτα υποκλοπών; Η γενιά του κόβιντ μετανομάστηκε σε γενιά των Τεμπών όλοι πιέζουν να ξεχαστεί ο ολοκληρωτισμός και η απολυταρχία της κοβιντοκρατίας…..
 
Ο στρατιωτικός νόμος η απαγόρευση κυκλοφορίας η απαγόρευση ελεύθερης διακίνησης πολιτών η απαγόρευση της αρχής συνέρχεσθαι η απαγόρευση άσκησης θρησκευτικών ελευθεριών η αναστολή δικαιώματος εργασίας για ανεμβολίαστους υγειονομικούς και πλήθος άλλων εργαζομένων εμβολιασμένων και μη αφού οι επιχειρήσεις έκλειναν οι θέσεις εργασίας απωλέσθηκαν η αναστολή κακοποίηση του δικαιώματος στην παιδεία και τη μόρφωση με το παρατεταμένο κλείσιμο σχολείων κι η αντικατάσταση του από το σχολείο τσέπης-κινητό την περίφημη εξ αποστάσεως και τόσα άλλα δεν συνιστούσαν συνταγματική εκτροπή ; Kαι ήταν έτσι ακόμη και με την γνωμοδότηση έγκριτων και έμπειρων συνταγματολόγων και δικαστικών λειτουργών. Η επιβολή υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού όπως έκριναν Νομπελίστες Λοιμωξιολόγοι και έγκριτοι επιδημιολόγοι, εμβολιολόγοι διεθνούς κύρους δεν ήταν αντισυνταγματική; 
 
Το να υποστηρίζει κανείς με επιλεκτική μνήμη ότι μόνο οι υποκλοπές συνιστούν αντισυνταγματικό ατόπημα είναι σαν να νομιμοποιεί όλες τις άλλες κατάφωρες παραβιάσεις αρχών και επιταγών του Συντάγματος είναι σαν να ξεπλένει τον πραγματικό αυταρχισμό και ολοκληρωτισμό με διάθεση αποσιώπησης. Αλλά όταν κι ο ίδιος ήταν μέρος του προβλήματος είναι λογικό να ποιεί την νήσσαν και ευτυχώς … που η ΕΕ έδωσε το σκάνδαλο των υποκλοπών και ένα αόρατο χέρι δημιούργησε το αδιανόητο στα Τέμπη έτσι ώστε να υπάρξει μετατόπιση στην προεκλογική πολιτική ατζέντα .. 
 
Για τον αόρατο πόλεμο έτσι είπαν το βιολογικό πόλεμο κουβέντα, μιλιά.. Ούτε ένας πρόχειρος απολογισμός ούτε ένα ερώτημα πως τα πήγαμε..…τι πρέπει να γίνει για να μην επαναληφθεί ποιά μέτρα πρόληψης ώστε να μην βρεθούμε πάλι από το 0…. Είναι οι ίδιοι που μετέδιδαν τον τρόμο την απόλυτη αγωνία για 3 χρόνια και τώρα που ήρθε η ώρα της κάλπης κατάπιαν τη γλώσσα τους παίρνουν τα μυστικά μαζί τους….. Απόλυτη συνυπευθυνότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας του πολιτικού συστήματος που συναίνεσε στα γκούλαγκ του κόβιντ…… 
 
Στο ντιμπέιτ καμιά νύξη για την επάρατο κοβιντοκρατία και το κουρέλιασμα του Συνάγματος αλλά και από την Καβάλα ο κ. Τσίπρας επέδειξε επιλεκτική μνήμη ”αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποκλοπών υπογράμμισε ότι «υπάρχει ένας κανόνας σε όλες τις δυτικές δημοκρατίες. Εάν σέβεσαι το Σύνταγμα και τους νόμους μένεις, εάν παραβιάζεις το Σύνταγμα και τους νομούς φεύγεις. Όταν σε πιάσουν με τη γίδα στην πλάτη, εάν δεν έχεις αξιοπρέπεια μένεις, εάν έχεις αξιοπρέπεια φεύγεις. Από μόνος σου φεύγεις». Και βέβαια την ίδια τακτική ακολουθούν και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί ούτε μια νύξη για …. τότε λες και πέρασε μια χιλιετία αυτή η τετραετία ήταν η τετραετία του κόβιντ και αυτή πλαστογραφήθηκε…. 
 
Θυμίζω τη δήλωση του ηγέτη της Γαλλικής Αριστεράς Μελανσόν ”πήγαμε σχολείο ξέρουμε τι είναι εμβόλια αυτά δεν είναι εμβόλια’‘……. αλλά η εδώ σοσιαλδημοκρατία σε όλο το ευρύ φάσμα της πήγε με τον Μακρονισμό και το δόγμα του σκληρού ροκ….επί κόβιντ. Ο Ανδρουλάκης πίεζε να γίνει υποχρεωτικός πειραματικός εμβολιασμός και στους εκπαιδευτικούς κάτι που μόνο η Ιταλία στην Ευρώπη ακολούθησε… Ενώ το ΚΚΕ πρωταγωνίστησε σε εικόνες απόλυτου ευθυγραμμισμού ως προς τετραγώνιση κύκλου για την πειθαρχία σε εξαγορασμένους από ιδιωτικά κεφάλαια Διεθνείς Οργανισμούς βλ. ΠΟΥ και τις υγειονομικές ντιρεκτίβες των διεφθαρμένων και διαπλεκόμενων Βρυξελλών. Ο Πολάκης που ως άλλος πόλος διαφοροποιήθηκε το πλήρωσε… και τελικά εμβολιάστηκε on line… αυτά μόνο στις μπανανίες … συμβαίνουν και όμως η Αφρική δεν έπαιξε για την Pfizer γιατί το είχε ξαναδεί το έργο… Για την αδιαφάνεια ως προς τα ακριβοπληρωμένα συμβόλαια της Pfizer με την Επίτροπο τσιμουδιά για τα SMS που αντάλλαξαν με Μπουρλά τίποτα…. Η Αριστερά που είναι το πολιτικό αποκούμπι του λαού αφομοιώθηκε από την εξουσία επί κοβιντοκρατίας έκανε το λαό σκυλάκι του Παυλόφ που όταν άκουγε το κουδούνι της Πολιτικής Προστασίας του τρεχαν τα σάλια από .. πανικό… η αντιπολίτευση ήταν ανύπαρκτη αν και προϋπόθεση στη δημοκρατία.. 
 
Ο καιρός της Αντίστασης παρήλθε ήγγικεν η ώρα της Αντίστασης και λαός και ηγεσία της Αριστεράς έσκυψαν και είπαν ΠΟΤΕ ε αυτό το ποτέ αυτή ήταν η νέα Βάρκιζα η νέα Συνθηκολόγηση…. 
 
Στημένη πολιτική ατζέντα.. για την ταμπακιέρα κουβέντα ….. οι πολιτικές δυνάμεις ήταν τοίχος αρραγής έναντι του λαού και των ελευθεριών του και σήμερα φόρεσαν το κομματικό κοστούμι του δημοκράτη και μοστράρουν κοινοβουλευτισμό…O γενικευμένος και διαρκής κατ΄οίκον περιορισμός πληθυσμού, ο ακούσιος εγκλεισμός του λαού ήταν Συνταγματικότατος……. Η μισή αλήθεια είναι ψέμα και με ψεύδη χάνεις την αξιοπιστία σου.. 
 
Kουβέντα για την τωρινή υπερθνησιμότητα γέμισε φέρετρα ο κοινωνικός μας περίγυρος ….. και τις αιτίες που την προκάλεσαν έχει εξελιχθεί σε κοινωνικό φαινόμενο.. Τα λαλίστατα ΜΜΕ τους που άλλοτε μετρούσαν ακατάπαυστα τους θανάτους σαν λοταρία αριθμών σίωπησαν..κι αυτά.
 
Το πολιτικό σύστημα μοιάζει σήμερα με τους συρμούς του ΟΣΕ στην μεταΤέμπη εποχή που διανύουν αποστάσεις άδειοι αλλά πηγαίνουν έτσι για να υπάρχει η ψευδαίσθηση της κανονικότητας και μια εικονική πραγματικότητα .. αυτή είναι η Δημοκρατία μας τώρα… 
 
Το δίλημμα που έθεσαν επιστήμη-ορθολογισμός ή σκοταδισμός ήταν ψευδεπίγραφο το αληθινό διακύβευμα ήταν αυτό που ήταν πάντα ελευθερία-δημοκρατία ή αυταρχισμός-ολοκληρωτισμός... Και ήταν ψευδές το πρώτο γιατί επιστημονική άποψη διαφορετική σε επίπεδο α΄γραμμής υπήρχε και από την άλλη πλευρά ήταν επιστήμη κατά επιστήμης…. 
 
Παλιά λέγαμε καλό βόλι για εκλογές .. τώρα τι να ευχηθούμε καλά άσφαιρα πυρά;
 
dimpenews.com 
το είδαμε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.