Σελίδες

10 Απριλίου 2023

Κάλλιο αργά παρά ποτέ: Οι νομοθέτες της Ιντιάνα ψήφισαν υπέρ της διακοπής της χρηματοδότησης του Ινστιτούτου Kinsey

Lifesite News, - Jonathon Van Maren 
 
Σχόλιο «Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά»: Είναι αξιοθρήνητη η κατάσταση των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της χώρας μας που προσφέρουν κατάπτυστα μεταπτυχιακά σε τιμές ευκαιρίας προς επίδοξους σεξουαλικούς εκπαιδευτές. Οι άνθρωποι αυτοί αντί να δίνουν παιγνίδι, χαρά και να διαπλάθουν ήθος στα παιδιά, έβαλαν πλώρη να τα «βοηθήσουν» να «λειτουργούν ασφαλώς ερωτικά και σεξουαλικά»- ποιος τους το ζήτησε άραγε;- καταστρέφοντας στην πράξη την πνευματική και ψυχολογική τους ακεραιότητα.
 
Ενδεικτικά αναφέρουμε από την ενημέρωση για την προώθηση: «Εάν οι εκπαιδευτικοί θέλετε να παρέχετε «τεκμηριωμένη» ενημέρωση στη διαπαιδαγώγηση παιδιών, εφήβων και νεαρών ενηλίκων, στην ασφαλή σεξουαλική συμπεριφορά και στην καλλιέργεια αξιών για τη λειτουργική ερωτική σχέση μέσα στην οποία η συμπεριφορά αυτή προκύπτει... Εάν οι επιμορφούμενοι επιθυμούν «να παρέχουν τεκμηριωμένη ευαισθητοποίηση και στο μέτρο της γενικότερης εκπαίδευσής τους και θέσης, διαπαιδαγώγηση σε παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες, σε ζητήματα σεξουαλικής συμπεριφοράς, ασφαλούς σεξουαλικής συμπεριφοράς και ερωτικών σχέσεων», τότε δεν έχουν παρά να προλάβουν να δηλώσουν το εν λόγω μεταπτυχιακό»* (η έμφαση και τα σημεία στίξης δικά μας)
 
Παραθέτουμε ενημερωτικό άρθρο για την δράση του Alfred Kinsey, πατέρα των κατασκευασμένων θεωριών της παιδικής σεξουαλικής δραστηριότητας, συνεργάτη του Indiana University, προκειμένου να γνωρίσουν οι αναγνώστες μας σε ποιες τραγικές μελέτες βασίζονται όλα τα σχετικά μεταπτυχιακά και τί ποιότητα είχαν τα άτομα που τις διενήργησαν. Και να κρίνουν κατόπιν εάν θα επιτρέψουν να γίνουν τα παιδιά τους θύματα τέτοιων θεωριών.
 
«Η ακεραιότητα μεγάλου μέρους του έργου του Alfred Kinsey έχει τεθεί εδώ και καιρό υπό αμφισβήτηση. Πρόσφατα, οι νομοθέτες της Ιντιάνα ζήτησαν την διακοπή της χρηματοδότησης του ινστιτούτου σεξουαλικής αγωγής του Alfred Kinsey». Στις 22 Φεβρουαρίου, το Indiana House ψήφισε 53-54 για να απαγορεύσει στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, έδρα του Ινστιτούτου Kinsey, να χρησιμοποιεί χρήματα της πολιτείας για την έρευνά του σε θέματα σεξουαλικότητας. Το Associated Press υποστήριξε με επιπολαιότητα ότι αυτή η ψηφοφορία ήταν αποτέλεσμα της δράσης ενός «ακροδεξιού νομοθέτη» που «εξαπέλυσε αμφισβητούμενους ισχυρισμούς για εκμετάλλευση παιδιών από τον ιδρυτή του και διάσημο ερευνητή των μέσων του 20ου αιώνα Alfred Kinsey.
 
Πράγματι, ο Δημοκρατικός νομοθέτης Matt Pierce δήλωσε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί «βασίζονται σε παλαιούς αναπόδεικτους ισχυρισμούς για συνωμοσίες που δεν υπήρξαν» τις οποίες αποκάλεσε «ξαναζεσταμένες φήμες που πάνε και έρχονται στο διαδίκτυο», επιμένοντας ότι η ευγενής αποστολή του Ινστιτούτου Kinsey ήταν να «κατανοήσει καλύτερα την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου αντιμετώπισης και αποτροπής των σεξουαλικών καταχραστών και παιδεραστών». Το Associated Press αντιτίθεται στην αποχρηματοδότηση του Ινστιτούτου Kinsey ενοχλούμενο που «το κατηγορούν για συμβολή στην απελευθέρωση των σεξουαλικών ηθών, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης αποδοχής της ομοφυλοφιλίας και της πορνογραφίας».
 
Ο νομικός Pierce, προφανώς, δεν μπήκε στον κόπο να διαβάσει τα έργα του Kinsey, Sexuality in the Human Male και Sexuality in the Human Female, τα οποία δημοσιεύτηκαν το 1948 και το 1953. Το έργο του Kinsey «αποκάλυψε» ότι το 30-45% των ανδρών είχαν ευκαιριακές «περιπέτειες», το 85 % των ανδρών είχαν κάνει σεξ πριν από το γάμο, ότι ένα εκπληκτικό 70% των ανδρών είχε κοιμηθεί με πόρνες και ότι μεταξύ 10 και 37% των ανδρών είχαν επιδείξει ομοφυλοφιλική συμπεριφορά. Αλλά υπάρχουν και άλλα ενοχλητικά «ευρήματα» που συζητήθηκαν πολύ λιγότερο δηλαδή μια εις βάθος μελέτη για τη «σεξουαλική συμπεριφορά» των παιδιών, καθώς και οι ισχυρισμοί ότι σχεδόν το 10% των ανδρών είχε κάνει σεξουαλικές πράξεις με ζώα (καθώς και το 3,6% των γυναικών ), και ότι αυτός ο αριθμός αυξήθηκε μεταξύ 40-50% ανάλογα με την εγγύτητα σε αγροκτήματα. 
 
Η επιστημονική ακεραιότητα μεγάλου μέρους του έργου του έχει τεθεί εδώ και καιρό υπό αμφισβήτηση. Μεταξύ των αμφισβητούμενων πρακτικών του ήταν ότι ο Kinsey ενεθάρρυνε όσους συνεργαζόταν να συμμετάσχουν σε κάθε είδους σεξουαλική δραστηριότητα ως μορφή «έρευνας», εξαπατούσε παρουσιάζοντας τους ανύπαντρους ως παντρεμένους και για την εξαγωγή των δεδομένων του χρησιμοποίησε σε πολύ μεγάλο βαθμό φυλακισμένους σεξουαλικούς εγκληματίες και πόρνες. Και πώς συμπέρανε όλα τα δεδομένα του για τη «σεξουαλική συμπεριφορά των παιδιών»; Η απάντηση δεν είναι τίποτα λιγότερο από ανατριχιαστική. Η Dr. Judith Reisman (της οποίας η έρευνα έχει επανειλημμένα επιβεβαιωθεί) εξήγησε στο πρωτοποριακό της έργο «Sex, Lies and Kinsey» ότι ο Kinsey διευκόλυνε τη βάναυση σεξουαλική κακοποίηση για να αποκομίσει τη αποκαλούμενη έρευνά του:
 
Ο Kinsey αναζήτησε και ενθάρρυνε παιδόφιλους, από το εσωτερικό και το εξωτερικό, να παραβιάσουν σεξουαλικά 317 έως 2.035 βρέφη και παιδιά προκειμένου να αποκομίσει τα υποτιθέμενα δεδομένα του σχετικά με την κανονική «παιδική σεξουαλικότητα». Πολλά από τα εγκλήματα κατά των παιδιών (στοματικός και πρωκτικός σοδομισμός, σεξουαλική επαφή και δια χειρών σεξ. κακοποίηση) που διαπράχθηκαν για την έρευνα του Kinsey καταγράφονται ποσοτικά στα δικά του γραφήματα και σχεδιαγράμματα. 
 
Για παράδειγμα, ο «Πίνακας 34» στη σελίδα 180 του «Sexual Behavior in the Human Male» του Kinsey ισχυρίζεται ότι είναι μια «επιστημονική» καταγραφή του «πολλαπλού οργασμού σε προ-εφηβικούς άνδρες». Εδώ, βρέφη ηλικίας ακόμη και πέντε μηνών μετρήθηκαν με χρονόμετρο για «οργασμό» από τους «τεχνικά εκπαιδευμένους» βοηθούς του Kinsey, με ένα τετράχρονο παιδί να δοκιμάζεται επί 24 συνεχόμενες ώρες για υποτιθέμενους 26 «οργασμούς». Οι παιδαγωγοί του σεξ, οι παιδόφιλοι και οι υποστηρικτές τους συνήθως παραθέτουν αυτά τα «δεδομένα» των παιδιών για να αποδείξουν την ανάγκη των παιδιών για ομοφυλοφιλική, ετεροφυλόφιλη και αμφιφυλοφιλική ικανοποίηση μέσω της εκπαίδευσης για το «ασφαλές σεξ». Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται επίσης τακτικά για να «αποδείξουν» ότι τα παιδιά είναι σεξουαλικά από τη γέννησή τους.
 
Όπως δήλωσε περήφανα ο Kinsey για την έρευνά του: «Έχουμε αναφέρει έως τώρα παρατηρήσεις για συγκεκριμένες σεξουαλικές δραστηριότητες όπως η στύση, οι πυελικές ωθήσεις και πολλά άλλα χαρακτηριστικά αληθινού οργασμού σε μια λίστα 317 αγοριών προ- εφηβικής ηλικία που κυμαίνονται στην ηλικία από βρέφη πέντε μηνών έως την εφηβεία".
 
Όσο για τα επαναστατικά ευρήματά του, ο Kinsey κυνηγούσε να λάβει τις απαντήσεις που ήθελε. Όπως γράφει η Reisman: «Και οι δύο πιο πρόσφατοι θαυμαστές βιογράφοι του Kinsey ομολόγησαν ότι ήταν ένας σαδιστής αμφι/ομοφυλόφιλος, που αποπλανούσε τους άνδρες μαθητές του και εκβίαζε τη γυναίκα του, το προσωπικό του και τις γυναίκες του προσωπικού, να παίζουν μαζί του σε παράνομες πορνογραφικές ταινίες που τραβούσε στην οικογενειακή σοφίτα» Για να καταφέρει να λάβει τα αποτελέσματα της έρευνας που ήθελε να παρουσιάσει στο κοινό - τα οποία του έδωσαν τη βάση για να υποστηρίξει την εξάλειψη των νόμων που οριοθετούν τη σεξουαλική συμπεριφορά - απλώς «μαγείρεψε» τα βιβλία: 
 
1. [Η ομάδα του Kinsey] «ανάγκασε» τα υποκείμενα να δώσουν τις επιθυμητές απαντήσεις στις ερωτήσεις του για το σεξ.
2. Απέρριψαν στα κρυφά τα τρία τέταρτα των ερευνητικών τους δεδομένων και 
3. Βάσισε τους ισχυρισμούς τους για φυσιολογικούς άντρες σε περίπου 86 % ανώμαλο ανδρικό πληθυσμό -συμπεριλαμβανομένων 200 αντρών με σεξουαλική ψυχοπαθολογία, 1.400 σεξουαλικών καταχραστών και εκατοντάδων φυλακισμένων, εκδιδόμενων αντρών και ανήθικων ομοφυλόφιλων. Επιπλέον, τόσο λίγες ήταν οι κανονικές γυναίκες που τους μιλούσαν ώστε η ομάδα του Kinsey χαρακτήρισε τις γυναίκες που έζησαν πάνω από ένα χρόνο με έναν άνδρα ως «παντρεμένες», επαναταξινομώντας δεδομένα που αφορούσαν ιερόδουλες και άλλες αντισυμβατικές γυναίκες, ως προερχόμενα από γυναίκες τύπου νοικοκυράς.(«Susie Homemaker»).
 
Εάν ο νομικός Pierce πιστεύει ότι όλα αυτά είναι «θεωρίες συνωμοσίας», θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο για να διαβάσει το έργο του Kinsey — αλλά και να ρωτήσει ούτως ή άλλος τον εαυτό του από πού προέρχονται, όλα αυτά τα δεδομένα για τη σεξουαλικότητα των παιδιών. Μελέτησα τα διαγράμματα. Έχω διαβάσει επίσης την ιστορία πίσω από το πώς ο Kinsey απέκτησε αυτά τα δεδομένα. Ακόμα κι αν δεν είχε απαξιώσει ο ίδιος τον εαυτό του με τη συμπεριφορά και τη μεθοδολογία του, οι φρικαλεότητες που υπέμειναν τα παιδιά για να συμπεριληφθούν στον Πίνακα 34, κάνουν κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο να ξεσηκωθεί από τη φρίκη. 
 
Η τελική ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό του κράτους θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο και θα καθορίσει εάν θα οριστικοποιηθεί η απαγόρευση χρηματοδότησης στο Ινστιτούτο Kinsey. Αυτό θα δώσει στον νομικό Pierce λίγο χρόνο για να κάνει την έρευνά του.» 
 
Πηγή: LifeSiteNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.