Σελίδες

24 Απριλίου 2023

Eurostat: Πρωταθλήτριες της υπερβάλλουσας θνησιμότητας Ελλάδα και Κύπρος

Γράφει ο Αναστάσιος Λαυρέντζος
 
Πρωταθλήτριες της υπερβάλλουσας θνησιμότητας Ελλάδα και Κύπρος. Μέχρι πρότινος η Ελλάδα είχε και τις χειρότερες επιδόσεις, με διπλάσιο αριθμό νεκρών από Covid-19 ανά εκατομμύριο σε σχέση με την Κύπρο. 
 
Μήπως μπορεί κανείς από την κυβέρνηση να μας εξηγήσει πού οφείλεται αυτό; Για την αντιπολίτευση δεν το συζητάμε. Έχει αλλά πιο ευκαιριακά και πιασάρικα θέματα να ασχοληθεί. Τα ΜΜΕ πως και δεν ασχολούνται καθόλου με το θέμα αυτό που αναδεικνύουν τα στοιχεία της ίδιας της Eurostat; Πρόκειται άραγε για δείγμα του χαμηλού επιπέδου του ΕΣΥ; Ή για συνολική αποτυχία διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης που οδήγησε στην παραμέληση χρόνιων νοσημάτων και σε αύξηση των αδιάγνωστων καρκίνων; Ποιός δημοσιογράφος θα κάνει έρευνα για αυτό;
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Μάλλον σε Ελλάδα και Κύπρο έστειλαν οι εταιρείες τα λιγότερα placebo €μβολια και κάνανε όλοι τα κανονικά πειραματικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.