Σελίδες

6 Απριλίου 2023

Ο (απερίγραπτα νεοταξικός) Καναδάς, προωθεί τό ΣΧΕΔΙΟ γιά τήν ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ, χωρίς ΓΟΝΙΚΗ συναίνεση!

Η φιλελεύθερη(;) καναδική κυβέρνηση προωθεί σχέδια για την επικαιροποίηση των νόμων της χώρας περί «υποβοηθούμενης αυτοκτονίας», ώστε να επιτρέπεται στις αρχές να κάνουν ευθανασία σε παιδιά, χωρίς την ανάγκη γονικής συναινέσεως. 
 
Η υποβοηθούμενη αυτοκτονία και η ευθανασία, έγιναν γρήγορα αποδεκτές στον Καναδά...
 
Η κυβέρνηση συνέχισε να αίρει τους περιορισμούς στο πρόγραμμα Ιατρικής Βοήθειας στο Θάνατο (MAiD). 
 
Αρχικά, εισήχθη για να δώσει στους ανθρώπους που ήταν τελικά άρρωστοι μια επιλογή για να αποτρέψουν τότε από το να πεθάνουν έναν αργό οδυνηρό θάνατο. 
 
Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, οι νόμοι έχουν γίνει πιο χαλαροί. 
Οι Καναδοί μπορούν τώρα να υποβάλουν αίτηση για ευθανασία για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων μικρών ασθενειών (https://slaynews.com/news/canadian-man-euthanized-hearing-loss/) ή φτώχειας ή έλλειψης στέγης (https://slaynews.com/news/canada-euthanize-disabled-homeless-woman/). 
 
Υπάρχουν όμως ακόμη προσπάθειες για την περαιτέρω επέκτασή του. 
Μια νέα κυβερνητική έκθεση σχετικά με το MAiD παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Κοινοβούλιο. 
 
Η έκθεση ζητεί να συμπεριληφθούν οι ανήλικοι στην επιλεξιμότητα για θάνατο με ιατρική βοήθεια — χωρίς γονική συναίνεση. 
 
Η Ειδική Μικτή Επιτροπή για την Ιατρική Βοήθεια στο Θάνατο παρουσίασε την τελευταία της έκθεση (https://parl.ca/Content/Committee/441/AMAD/Reports/RP12234766/amadrp02/amadrp02-e.pdf) την περασμένη εβδομάδα, η οποία περιελάμβανε σύσταση ότι οι ανήλικοι μπορούν να ζητήσουν MAiD. 
(περισσότερα στο άρθρο)
 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ 
 
το είδαμε ΕΔΩ
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Σε λίγο καιρό θα ζητάει με ένα αίτημα απλά, ο απελπισμένος άνθρωπος για οποιαδήποτε αιτία να τον σκοτώσει το κράτος κι αυτό θα τον ..... καθαρίζει με συνοπτικές διαδικασίες.

2 σχόλια:

  1. και τα όργανα...;

    μεταμοσχεύσεις...

    άνθρωποι...αποθήκες ανταλλακτικών...

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.