Σελίδες

3 Απριλίου 2023

Τά διαβόλια ΑΛΛΑΖΟΥΝ καί τήν προσωπικότητα (!!!!!), καταγγέλει ο γνωστός Ιολόγους δρ. Σουγκαρίτ Μπαγκντί!

Ο Δρ Sucharit Bhakdi και η σύζυγός του Δρ Karina Reiss ανέφεραν νέα ευρήματα σχετικά με τις επιπτώσεις της τεχνολογίας εμβολίων mRNA. 
 
Ο Δρ Sucharit Bhakdi και η σύζυγός του καθηγήτρια Dr. Karina Reiss ανέφεραν νέα ευρήματα σχετικά με τις επιπτώσεις των τεχνολογιών εμβολίων mRNA, οι οποίες σύμφωνα με το σχέδιο της αντίθετης πλευράς - δηλ. το σχέδιο του Mister Global - υποτίθεται ότι χρησιμοποιούνται για όλα τα λεγόμενα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων για παράδειγμα της ιλαράς, της γρίπης κ.λπ.
 
Δεν προκαλούν μόνο σωματική βλάβη αλλά και βλάβη στα μικροσκοπικά τριχοειδή αγγεία στον εγκέφαλο, παρακάμπτοντας τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και οδηγώντας σε ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
Τσακίζοντας κυριολεκτικά τη θέληση κάποιων από αυτούς που εμβολιάζονται. 
 
Η συγγραφέας και δημοσιογράφος Δρ. Naomi Wolf εξηγεί, πώς μοιάζει αυτό στην πραγματική ζωή και ο ψυχίατρος Dr. Peter Breggin εξηγεί, πώς υπάρχουν ανησυχητικοί παραλληλισμοί με τις επιπτώσεις της λοβοτομής, τις οποίες οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν μόνο από την ταινία: 
"One Flew Over the Cuckoo's Nest" και η οποία είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ένα από τα πιο ΒΑΝΑΥΣΑ, και ναι ΑΓΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κατά της ανθρωπότητας, που διαπράχθηκαν ποτέ!!!...
 
Αυτή η συνεδρία που θα παρακολουθήσετε δεν είναι ευχάριστη, αλλά είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να γνωρίζουμε και να καταλάβουμε τι κάνει αυτή η ένεση mRNA σε όσους κάνουν τα εμβόλια. 
 
Μόνο τότε θα μπορέσουμε να καταλάβουμε γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι που έλαβαν αυτά τα εμβόλια, απλά δεν μπορούν να προσεγγιστούν από εμάς. 
 
Αυτή η περίπτωση δείχνει μια ισχυρή αιτιώδη σχέση μεταξύ της ένεσης εμβολίου COVID-19 με βάση το mRNA και της εμφάνισης ψύχωσης: 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 
Reiner Fuellmich - ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ; Αλλαγές στην προσωπικότητα μετά από τις ενέσεις mRNA 
 
Σύνδεση με τη νέα μας ιστοσελίδα: https://icic.law/ 
Σύνδεση με το νέο κανάλι τηλεγραφήματος: https://t.me/ICICommittee
ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ
 
το είδαμε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχολιά σας να ειναι σχετικά με το θέμα, περιεκτικά και ευπρεπή. Για την καλύτερη επικοινωνία δώστε κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο. Διαφημιστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται.
Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης του σχολίου σας παρακαλούμε μετά την τελική σύνταξή του να ελέγχεται. Προτιμάτε την ελληνική γραφή κι όχι την λατινική (κοινώς greeklish).

Πολύ σημαντικό είναι να κρατάτε προσωρινό αντίγραφο του σχολίου σας ειδικά όταν είναι εκτενές διότι ενδέχεται να μην γίνει δεκτό από την Google (λόγω μεγέθους) και θα παραστεί η ανάγκη να το σπάσετε σε δύο ή περισσότερα.

Το σχόλιό σας θα δημοσιευθεί, το αργότερο, μέσα σε λίγες ώρες, μετά από έγκριση του διαχειριστή του ιστολογίου, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να δημοσιεύει όλα τα σχόλια που δεν παραβαίνουν τους όρους που έχουμε θέσει στις παρούσες οδηγίες.
Υβριστικά, μη ευπρεπή και προπαγανδιστικά σχόλια θα διαγράφονται ή δεν θα δημοσιεύονται.